Ahojte. Neviem, či je to mnou, ale nemám už žiadnych kamarátov. Každý ukázal svoju pravú tvár. Cítim sa trocha osamelo, aj ma to trápi ajked si hovorím, že by už nemalo. Som introvert, ťažko sa viažem na druhé osoby, držím si odstup. Príde mi, že kazdeho človeka s ktorým sa bavím po čase omrzim. Či je to na zoznamkách alebo osobne. Mám 19 rokov. Čo robím podľa vás zle? Máte to niekto z vás podobne?
Dnes velmi vela ludi zaziva osamelost. Studujes? Si doma, na intraku?... Spolocenskych akcii je mnoho, a aj napriek tomu, ze si introvert, mozes sa zapojit. Najlepsie podla zaujmov. Ked aj nic ineho, tak rozne kurzy, a taketo veci... alebo si najdi na FB skupinu o introvertoch, je taka, robia si spolocne stretnutia ak si z BA, aj zoznamovacky.
Nič nerobíš zle ..si taky alebo taka aká si . A že ľudí po čase omrzíš? Tak to neboli tí praví ľudia pre teba. Aj keď táto doba je zvláštna. Každý každému len závidí nedajbože sa niekomu otvoríš viac a veríš mu ..Základ neveriť nikomu 100 perc.ozaj
Nesmúť, ja som v tvojom veku vsetkych pôvodných kamosov stratila, a mam novych. Najdes si aj ty, neboj. Len nesed doma.
@gerber58 a trápi ťa to alebo? lebo ak nie a ten stav ti vyhovuje, tak áno, si introvert a najlepšie si oddýchneš osamote. ak ťa to však trápi, poznamenám, že niekedy je lepšie zbaviť sa ľudí falošných a ostať "chvíľu" sama, kým natrafíš na takých, s ktorými ostaneš roky vo výbornom priateľskom vzťahu, než udržiavať falošných kamarátov len preto, aby "boli"..
@gerber58 úplne to poznám mam iba snúbenca a sem tam mi napíše kamarátka ktorá sa mi zveruje z jej problémami moja bestie je môj 3 mesačný syn xd