Mám 19 a nemám kamarátky

20. sep 2024

Bude to znieť zúfalo ale kde si mladé baby hľadáte kamarátky? Nejak postupne som odstrihla každu falošnú alebo poodchadzali ma vs a už nemám nikoho tu... Som z ke vek 19r... Hoďte sem nejaké ig kto by sem tam zašiel von alebo na drink a hľadá kamošky 🥺

s1s4
20. sep 2024

mám 18...kamarátky nemám 😀 ale mám pocit, že si ani nerozumiem s dievčatami v mojom veku, skôr už s luďmi ktorí majú rodinu a všeobecne, sú starší, viem sa s nimi porozprávať o čomkoľvek...neviem teda o čom by som sa rozprávala s babami keďže ma veľmi maľovanie, nechty, ohováračky a podobné veci nezaujímajú, síce radu asi neposkytnem ale podľa mňa človek, ktorý v živote ostane, sa objaví len tak zrazu...samozrejme nie keď sedíš v izbe alebo si úplne mimo spoločnosti

autor
20. sep 2024

@s1s4 mňa tiež nebavia nechty a hlúposti... Som skôr extrovert a preto ma mrzí že chcem si vyjsť do spoločnosti a nemám s kým

klotildabazarik
20. sep 2024

No tak väčšinu kamosiek budujes v skole potom mozes skusit v práci akebo nejake podobne aktivity, kurzy, krúžky ani ja nemam kamosku

autor
20. sep 2024

Skúste sem hodiť ig alebo snap možno sa pozoznamujeme medzi sebou (ja som KE)

hnedovlaska1234
20. sep 2024

@s1s4 ja mám 20 a mám rovnaké pocity ako ty. Kamarátky síce mám a som rada,že si rozumieme (spoznali sme sa na VŠ). Ale tiež ma aaaž tak veľmi nezaujímajú veci ako maľovanie,nechty a pod. Sú to síce kamarátky v mojom veku ale tiež mám pocit,že sa radšej rozprávam s ľuďmi,ktorí sú odomňa starší a majú už tak 30-40 rokov. 😄

s1s4
20. sep 2024

@hnedovlaska1234 som rada, že teda nie som v tom sama 😅
bohužiaľ (pre mňa je to našťastie) mám o dosť iné záujmy, veľmi rada varím, upratujem a zaujímam sa o knihy...ešte som sa nestretla s osobou v mojom veku ktorú by zaujímali podobné veci

ivangeline
20. sep 2024

Som z KE, mám 31 a 5 deti. Môžeme pokecať. ;D

mimka1402
20. sep 2024

Napíš mi do správy 🙂

gerber58
21. sep 2024

Nič nie je zle na tom, že postupom času si spoznala aki sú kamaráti. Dneska nemá zábrany nikto odrbavat. Napíš správu

1985murka8
21. sep 2024

Ani ja nemám a mám skoro 40. Mala som nejaké na vysokej škole ale skončila škola skončili priateľstva takže tak.

hara_vara
22. sep 2024

nič si z toho nerob ani ja 😄