Bude to znieť zúfalo ale kde si mladé baby hľadáte kamarátky? Nejak postupne som odstrihla každu falošnú alebo poodchadzali ma vs a už nemám nikoho tu... Som z ke vek 19r... Hoďte sem nejaké ig kto by sem tam zašiel von alebo na drink a hľadá kamošky 🥺
@s1s4 mňa tiež nebavia nechty a hlúposti... Som skôr extrovert a preto ma mrzí že chcem si vyjsť do spoločnosti a nemám s kým
No tak väčšinu kamosiek budujes v skole potom mozes skusit v práci akebo nejake podobne aktivity, kurzy, krúžky ani ja nemam kamosku
Skúste sem hodiť ig alebo snap možno sa pozoznamujeme medzi sebou (ja som KE)
@s1s4 ja mám 20 a mám rovnaké pocity ako ty. Kamarátky síce mám a som rada,že si rozumieme (spoznali sme sa na VŠ). Ale tiež ma aaaž tak veľmi nezaujímajú veci ako maľovanie,nechty a pod. Sú to síce kamarátky v mojom veku ale tiež mám pocit,že sa radšej rozprávam s ľuďmi,ktorí sú odomňa starší a majú už tak 30-40 rokov. 😄
@hnedovlaska1234 som rada, že teda nie som v tom sama 😅
bohužiaľ (pre mňa je to našťastie) mám o dosť iné záujmy, veľmi rada varím, upratujem a zaujímam sa o knihy...ešte som sa nestretla s osobou v mojom veku ktorú by zaujímali podobné veci
Som z KE, mám 31 a 5 deti. Môžeme pokecať. ;D
Napíš mi do správy 🙂
Nič nie je zle na tom, že postupom času si spoznala aki sú kamaráti. Dneska nemá zábrany nikto odrbavat. Napíš správu
Ani ja nemám a mám skoro 40. Mala som nejaké na vysokej škole ale skončila škola skončili priateľstva takže tak.
nič si z toho nerob ani ja 😄
mám 18...kamarátky nemám 😀 ale mám pocit, že si ani nerozumiem s dievčatami v mojom veku, skôr už s luďmi ktorí majú rodinu a všeobecne, sú starší, viem sa s nimi porozprávať o čomkoľvek...neviem teda o čom by som sa rozprávala s babami keďže ma veľmi maľovanie, nechty, ohováračky a podobné veci nezaujímajú, síce radu asi neposkytnem ale podľa mňa človek, ktorý v živote ostane, sa objaví len tak zrazu...samozrejme nie keď sedíš v izbe alebo si úplne mimo spoločnosti