Mám 18 a som ešte bez frajera

mynona111
17. okt 2023

Dievčatá, prišla som sa vyrozprávať....
Viem, že sa tu riešia prevažne ženské-mamičkovské témy, tak mi to prosím odpustite.

Stále nemám frajera, mám síce 18 rokov a poviete mi možno , že mám ešte kopu času. Ale keď vidím spolužiačky ako riešia chalanov alebo vidím hocikde páriky, som z toho vždy smutná a sklamaná. Všetci mi tvrdia, že to príde, keď to budem najmenej čakať a nemám silou mocou niekoho hľadať. Viem, že majú všetci pravdu....ale ak ste niektorá tiež niečo také zažívali, myslím, že ma pochopíte.

Už som natrafila na viacero chalanov (sympatických aj pekných), ale aj keď som sa snažila s nimi nadviazať konverzáciu, nikdy to nevyšlo. A mám pocit, že sa páčim iba samým nevzhladným chalanom, o ktorých ja nemán záujem. Prosím, poraďte mi, čo mám robiť, či robím niekde chybu ja...aj keď sa snažím sústrediť na štúdium, kamarátky, vždy na to myslím....

Ďakujem 🙂

denkabemommy
17. okt 2023

@mynona111 robíš chybu ty. Raz, keď prestaneš byť povrchná trubka, tak si vzťah nájdeš. 😉

subartic
17. okt 2023

@mynona111 súhlasím s
@denkabemommy však si vyjdi na rande aj s menej vzhľadnými chlapcami a možno zistíš že sú skvelí .

loliki
17. okt 2023

@mynona111 Si mladá a čo má prísť, príde. Keď si už na tejto stránke, vidíš, že vzťah s chalanom ti nezabezpečí šťastie. Koľko problémov a koľko sklamaní sa tu rozoberá. Buď šťastná, že ich nemáš. Možno tí nevzhľadní chalani sú lepší ako tí sympoši. Vzhľad veľakrát sklame.

mimka1402
17. okt 2023

@mynona111 Všetkých ktorých poznám tak čo vyzerali v detstve okolo 18ky zle tak dnes sú to veľmi pekní muži a tí čo boli vždy veľmi pekní tak moc ani nie.😀 Takže ber to ako investíciu do budúcnosti 😂

slovakboy
17. okt 2023

@mynona111
@denkabemommy nie je povrchná, je len mladá a v jej veku to chlapci aj dievčatá riešia. Vzťah je veľmi silná vec a normálny človek po ňom túži. Nie že by bol ten kto po ňom netúži nenormálny. Ale proste je dobré, že snívaš po chalanovi a je aj dobre, že si vyberáš. Spomenula si vzhľad. Áno mladi riešia vzhľad, neskôr budeš riešiť aj iné veci. 18 je skutočne ešte v norme. Ja som mal prvú vážnu lásku ako desať ročný. Potom v 13 tich sme sa rozišli a keď som mal 15 trápilo ma, že ako to, že nemám žiadnu lásku. A potom prišla z nenazdajky. Je lepšie počkať a snívať. Nie je to vôbec stratený čas. Túžbou a snívaním si vytváraš obraz alebo lepšie viaceré obrazy rôznych mužov. A tým sa pripravuješ na ich príchod a prijatie. Lásku prirovnavam aj k dobrému priateľstvu. Nedávno som tu na koniku spoznal človeka, ktorý je teraz mojim najlepším priateľom. Tiež som niekoľko rokov nemal takého priateľa. Odrazu prišiel veľmi si rozumieme mame spoločne hodnoty, názory, Koníčky, temperament, aj sa navzájom obohacujeme. Máš takú priateľku? Nemusí to byt priateľstvo na cely život, to nie je manželstvo. Ale ten kto si vie nájsť dobrého priateľa si skôr či neskôr nájde aj dobrého partnera. Alebo si mala takú dobrú priatelku? Nie len kamaratku. Priateľku.

jana0215
17. okt 2023

@mynona111 nesúhlasím s ostatnými. Bola som na tom ako ty. Nik sa mi nepáčil, nik mi nevyhovoval povahovo. Vždy som našla dôvod, prečo nápadníka odmietnuť a potom som po večeroch bedákala, že som sama. Nebudem ti klamať, nepreniesla som sa cez to, bola som na tom zle že už som rozmýšľala, že si začnem s hocikým. Našťastie som toho nebola schopná. Potom prišiel chlap, pri ktorom som nemusela riešiť dôvody, prečo nie. Mala som už po 21, skoro 22. Absolútne neľutujem, že som si naňho počkala.
Viem, čo prežívaš, je to ťažké. Môžem ti len odporučiť neutápať sa v žiali, ale viem, že to sa ľahko hovorí...

jana0215
17. okt 2023

@mynona111 ešte možno jedna vec. Radšej buď sama, ako investovať čas a energiu do vzťahu s chalanom, ktorého aj tak nechceš a je to len z núdze cnosť. To je cesta do pekla. Spolužiačka taky vzťah mala a dopadlo to pre oboch zle. On zlomené srdce, dva roky sa nevedel cez ňu preniesť (boli spolu asi rok), ona na chlapov zanevrela ešte viac...

elis248
18. okt 2023

Z toho si nič nerob. Ja som nemala frajera až do 29r😄 proste som nikoho nestretla. Na škole len baby, chalani väčšinou zadaní, prvé zamestnania iba ženský kolektív, potom som zmenila prácu a bum kolega je teraz môj manžel. Niekedy je to iba náhoda, že si v správny čas na správnom mieste.

nevenka
18. okt 2023

@mimka1402 ja mam 40 a ked som msla "nast", tak sa mi pacil jeden konkretny, sibnuta som za nim bola, poblaznena. Bol o 4 roky starsi a jasne, ze ma nechcel. Ale nechcel by ma tak ci tak, lebo potom si nasiel vysoku blondinu, styl Ceterova 😆, ktora mala vselijaku povest, ale vsak dobre. Su rozvedeni uz a minule som ho videla u mamy na dvore (pristahoval sa k mamicke 🙃), prihovoril sa mi, ze jeeeej, to su vsetko Tvoje deti. Tak sme len prehodili par slov a ja som sama pre seba v duchu skonstatovala, ze ako hrozne ospatnel, zostatol, chudy jak trieska, vidiet na nom aj ze obcas popija. A ten moj nevzhladny, trochu pribraty, cim je starsi, tym lepsie vyzera, aj napriek sedinam, aj plesninke a krivym zubom. Tiez nie som krasavica. Ale funguje medzi nami chemia od zaciatku a je to clovek so srdcom na spravnom mieste. Zarobi, postara sa o rodinu, ked niekam idem, plne ma zastupi aj v domacnosti, okna mi umyva, napriklad, navari, napecie. A dokonca aj dieta pokakane prebali 😅🤣. Ako som zistila na MK, je to deviza, ktoru nema kazdy chlap 🤭.
No a zacali sme spolu randit, ked som mala 19, on 17. Predtym sme sa len kamosili.
Nikdy nemal a nebude mat kocky na bruchu, ale je to chlap, na ktoreho sa da spolahnut. A ked aj ja vypenim, co je dost casto pri mojom temperamente, tak on zostava nohami na zemi s chladnou hlavou. Toto ale ocenis az neskor, nie v 18, ked chces silou mocou sa s niekym ukazovat.
@autorka mas 18, neponahlaj sa, ja som takmer urobila zivotnu chybu, podliezala som jednemu, ktory ma chcel pouzit ako handru. Som rada, ze som si pockala a neprisla o panenstvo s tym suknickarom (to je iny, ako ten, ktoreho spominam vyssie) a este som mozno mohla chytit daku chorobu. Lebo som tiez uz uz chcela...a potom som sa dala dokopy s tym menej vzhladnym a funguje nam to uz 20 rokov.

nevenka
18. okt 2023

A este dodam, ze keby to nebolo v 19, tak kludne pockam na neho aj dlhsie.

h2
18. okt 2023

@mynona111 Tí chlapci, ktorí by o teba mali záujem, ale tebe sa nepáčia fyzicky, sa cítia presne tak isto, ako ty pri tých fešákoch, ktorí o teba nestoja. Ja chápem, že v 18 je vzhľad jedným z najdôležitejších kritérií, ale asi budeš musieť byť menej náročná. Lebo chlapci to majú tak isto, tiež chce každý tú najkrajšiu, akú si "môže dovoliť".

majusik1304
18. okt 2023

@mynona111 netráp sa, buď sama sebou, ono to naozaj príde, ja som "čakala", do 20 tky. Máš čas ☺️

1985murka8
18. okt 2023

Ja som čakala 34rokov. A tu som. Všetko má svoj čas . Netreba ho predbiehať.

babydesire
18. okt 2023

@mynona111 bola som natom podobne..prvy vztah som mala sice v 16tich ale laska to nebola, ani zamilovanost, ..dlhodoby vztah som mala len raz a to az v 27..a sme spolu doteraz..msm 37r. Velmi mi chybalo to co som roky videla okolo seba, nevedela som ake to je dostat valentinku, darcek od priatela, prezivat spolocny vylet, delit sa o spolocny priestor, mat spolocne plany... nerobis nikde chybu - si mlada, tuzis po krasnych veciach ktore vztah prinasa a ked to clovek vidi okolo seba je to tazke..a ze lasku najdes ked to bufes najmenej cakat ? BLBOST ! To je klise na utechu..nic ine. Neboj sa, hladaj dalej, skusaj, bav sa, spoznavaj ...