Mali ste niekedy situationship?

10. okt 2023

Mali ste niekedy situationship? To je vzťah, v ktorom je príjemné obom tráviť spolu čas, obohacuje vás to, ale zároveň cítite, že to nie je navzdy. Problém je, ak jeden cíti viac ako druhý, a tak vlastne je ten jeden zavádzaný a žije v nádeji, že bude to navždy. Ja neviem či s tým hneď seknut alebo ako.

xsimonkax
10. okt 2023

Nemala som. Nemala by som srdce s niekým udržiavať vzťah keď už dopredu viem, že s ním nechcem byť. Nedávala by som zbytočne falošné nádeje. Iné by bolo keby obom vyhovuje taky vzťah a obaja od neho nič viac neočakávajú.

grof_monte_christo
10. okt 2023

Nie, nemala a pocujem o tomto prvýkrát. Ďalšia novodobá kravina?

oli18
10. okt 2023

Ja poznam dvoch, co maju taky vztah. Ona mlada, zalubena, veri, ze je to ten pravy, pretoze sa tak sprava. On ovela starsi, zavadza ju svojim spravanim aj ked vie, ze z toho nic nebude. Zenit sa nema v plane. On mal viac takychto dlhorocnych vztahov, az ho baby nakoniec opustili same. Lutujem to dievca, ze mu veri a straca s nim cas.

rebrambora
10. okt 2023

Nemam rada polovicne veci.
Bud som bola vo vztahu, v kamaratstve alebo stretavanim sa za ucelom sexu.
Do toho co opisujes by som nesla. Jednak neurobila by som to sebe a ublizovat vedome druhemu, nie.

simona92101
10. okt 2023

@grof_monte_christo nic novodobe,kopec ludi takto funguje,bud chlap klame zenu co je po usi zalubena,vodi ju za nos,ona stale veri ze si ju raz vezme,ze budu deti..je tu o tom xy tem na koni

tanyag
10. okt 2023

Normálne som si ten situationship musela vygoogliť 🤣🤣🤣 to čo už nevymyslia 🤣🤣🤣

grof_monte_christo
10. okt 2023

@simona92101 Ďakujem za objasnenie 🙂. Ja som to najskôr pochopila ako formu vzťahu, na ktorej sa obaja dohodli, že nebudú od seba nič očakávať. Niečo v zmysle kamarátstva s výhodami.

akbara77
10. okt 2023

To už sú co za kraviny? Co su toto za vzťahy? A potom tu vyplakavate.

teki1
10. okt 2023

@tanyag Loď v situácii.😄🤣 Netreba ti gúgliť.

tanyag
10. okt 2023

@teki1 Haha...🤣🤣🤣

shirubia
10. okt 2023

Normálne som bola nútená zaregistrovať sa kvôli odpovedi! :D Seknúť s tým, nečakať. Som týždeň od ukončenia tejto hlúposti, samozrejme, po mesiacoch som sa zamilovala a myslela si, že z toho bude niečo viac. Nie, nebolo, on nechcel. Bolo mu vraj so mnou dobre, sex bol skvelý, trávili sme spolu čas ale z nejakého dôvodu to z jeho strany na vzťah nebolo. Skúsenosť zaujímavá ale už by som do toho v živote nešla, neskončí to dobre.

maranta_leuconeura
10. okt 2023

Ano, s poslednym priatelom sme to takto na zaciatku planovali, ze je to docasne. Nevydalo, uz je moj manzel 🤣

miadi
10. okt 2023

To mi znie ako 500 days of summer . Strasne nudna rom com az depresivna, .Zalubeny bol len chlapec cely dej je v retrospective spomienok na ten vztah. Ukoncila ho ona ..

luccija
10. okt 2023

Ako vieš, ze to nebude mať trvácnosť?

babulkomale
10. okt 2023

Velmi som rada tymto novym slovam a typom vztahov. Citim sa taka obohatena. Velmi som rada ze zamlada sme poznali len kategorie kamos, milenec, partner a manzel. Ulahcovalo to zivot.

ada12345
10. okt 2023

Pre mna by to bola strata casu.

maranta_leuconeura
13. okt 2023

@babulkomale nahodou, je to dobre. Kopec ludi uz nemusi zit v klamstve, podvadzat ci sa citit podvedeny a pod. Ludia sa vedia otvorit, najst si vdaka tomu partnerov s ktorymi si nastavia vztah tak ako im dvom (/alebo aj viacerym) vyhovuje. Nie kazdemu jednoducho vyhovuje monogamia ci definicia ,,kamos, milenec, partner, manzel".

babulkomale
13. okt 2023

@maranta_leuconeura vsak pisem, som rada.