Mali ste niekedy pocit, že ste stretli anjela v ľudskej podobe?

2. okt 2023

Čítala som veľa svedectiev od ľudí, ktorí boli v núdzi a zbadali napr. bezdomovcov alebo starcov a neskôr boli presvedčení, že to bol anjel. Bolo na nich niečo zvláštne. Zuby mali krásne biele, tvár im akoby žiarila, bola hladká, bez vrások a keď sa im pozreli do očí, zachvátil ich pokoj. Nenahovorili toho veľa. Keď sa pobrali každý svojím smerom, po krátkej dobe sa tí ľudia obzreli, ale ten človek tam nebol. Akoby zmizol, pritom nemal kam a prebeho len niekoľko sekúnd. Prežili ste vy alebo vaši známi niečo také čudné?

januska12323
2. okt 2023

Nie.

obkladac
2. okt 2023

Neverím na anjelov verím v seba.

autor
2. okt 2023

@obkladac Naozaj si obkladač?

obkladac
2. okt 2023

Naozaj ako anjel.

anita6666
2. okt 2023

Stalo sa,akurát,že kedykoľvek sa obzriem "anjel" z prvého miesta volieb stále nemizne. Je tam.🤮😆

autor
2. okt 2023

No dobre, tu asi hlboké témy nemá zmysel zakladať.

ivangeline
2. okt 2023

nie

valeria_h
2. okt 2023

Áno 🙂

pralinka25
2. okt 2023

toto sa mi teda nestalo ale na anjelov straznych verim. ten moj ma so mnou plne "ruky" prace a teda odvadza ju nadstandardne dobre. vela krat nebolo rozhodne mojou zasluhou ani zasluhou stastia ze sa niektore veci nestali. a tiez verim na dobrych ludi - anjeli to nie su ale vdaka nim este stale verim v dobro.

syslik81
2. okt 2023

anjela nie ale certa ano

simona20201309
2. okt 2023

Ja som raz parkovala na sidlisku, bolo naozaj strašne počasie. Fúkalo, pršalo, stierače nestíhali. Zrazu išla okolo bežkyňa. V tej sekunde ako som parkovala som si ju všimla len tak letmo a hned so. Ju spoznala ze je to mamina kamaratka z vedlajsej bytovky, začala mi pomáhať zaparkovat, ukazovala koľko môžem. Keď som zaparkovala ešte mi zakyvala a bežala ďalej. Ja som si natiahla kapucnu, vystúpila že podakujem a jej nikde. Ešte som vybehla na chodník, ale naozaj ani živej duše. Nikde nikto. Ulica bola dlhá. A v tom mi tuklo, že ta teta deň pred tým zomrela.
Možno to ma logické vysvetlenie, ale pre mňa bol toto veľmi silný zážitok a naozaj si myslím, že existuje niečo medzi nebom a zemou.

juliasb
2. okt 2023

Nestalo a podla mňa sú toto všetko len náhody a majú logické vysvetlenie

h2
2. okt 2023

@anita6666 Nehovor, že ťa zachváti pokoj, keď sa pozrieš do jeho očí! 😂 Lebo mňa všeličo zachváti, len pokoj nie.

zanka777
2. okt 2023

Mne sa to nestalo..... ale musel to byť dobrý "materiál" 😂😂😂👌(sranda)

marca12
2. okt 2023

Nestalo sa mi to a ani som o tom este nepocula

petronelag
2. okt 2023

Mne sa to tiež ešte nestalo, žeby som stretla niekoho a zrazu by zmizol, ale dá sa stretnúť ľudí, ktorí pomôžu a objavia sa vo vhodnom čase, akoby ich niekto poslal.

miadi
2. okt 2023

@syslik81 Ved to je to iste 😉Svetlonos ( cert/diabol) je padnuty anjel .Ten najkrajsi a volakedy najoblubenejsi 😀

bloger
2. okt 2023

Nestalo ale verím v existenciu anjelov.

miadi
2. okt 2023

Mala som pocit ze som stretla anjela v ludskej podoba ked som bola mala a dosla k nam Moja dr. Mala som 41C horucku Tak mala svatoziaru 😇 dala mi nieco od teploty a zmizla.

poppy22
2. okt 2023

moj oblubeny serial-preacher,s dominicom cooperom...tam sa aj boh zjavoval na zemi v ludskej podobe,ale v prevleku....nikdy nevies,koho si prave stretla😉..ja stretavam casto len prazdnych ludi bez duse...

domak2
2. okt 2023

Keď vidím bezdomovca s bielymi zubami a peknou pletou, som si na 90% istá, že nie je bezdomovec ale člen zobrackej skupiny co to majú ako zarobkovu činnosť. Ale teda pokoj ma nezachvati, takže to asi nebude ono. Ale verím na náhody/osudy/ze to tak ma byt a tak.

luccija
2. okt 2023

Nie, ale raz som stretla v práci mníšku išiel z nej veľký kľud, pokoj a dala mi svätý obrázok s mojím menom a 17 r ho nosím v peňaženke veriaca nie som

pkgirl30
2. okt 2023

Raz som bola na prechádzke so synom pri Dunaji. Syn je autista a v ten deň mal veľmi zlú náladu. pri prechádzke má svoj rituál, vždy chodíme tým istým chodníkom a nedovolí zmeniť smer. až jeden krát sa rozhodol že odbočíme trocha skôr ako sme mávali vo zvyku, ja som sa vždy obzerala za nás lebo je tam vždy veľa cyklistov, chodník bol úplne prázdny, keď som sa opäť obzrela bola za nami žena z ničoho nič na pár metrov od nás. Syn sa z ničoho nič zastavil, a celý čas sledoval ženu ktorá sa pomali dostala až k nám. Podotýkam, syn nemá rád cudzích ľudí, má z nich strach a nemá rád ani ich pohľad. Žena sa zastavila dala dole slnečné okuliare a prihovorila sa mu. ja som nechápala že syn pristúpil k nej a chytil ju za ruku a pár metrov sme takto spoločne išli spolu držiac sa za ruky. syn nerozpráva takže neprešla medzi nimi žiadna komunikácia ale syn sa celý čas na ňu pozeral a usmieval sa. Dovolil aby ho pohladkala po hlave a povedala mu že je veľmi dobrý chlapec, chvíľu som sa s ňou ešte rozprávala a potom odišla inou cestou. ako prišla tak odišla. nie len syn ale aj ja som cítila veľmi príjemný pocit aj jeho nálada sa vylepšila. celý deň sme mali úsmev na tvári 🙂

miadi
2. okt 2023

Raz som dumala nad anjelmi po dlhej dobe. A este som rozmyslala nad dietatkom v rodine bolo po uspesnej transplantacii krvej drene . .. a potom som volala s mamou povedala mi ze je “ den anjelov.” A to dietatko zial v ten den zomrelo. . Ale anjelov co sa tvaria ze su bezdomovci som nestretla.

mikadooo
2. okt 2023

Nie. V živote som o takom bezdomovcovi nepočula a ani takého nevidela. A ani som o tom nikdy nečítala, teraz to čítam prvý krát.

4stanka4
2. okt 2023

Podobne ako si napísala to nie ale raz som bola pracovne v jednom podniku na východe Slovenska a jedna zamestnankyňa- pani už cca v dôchodkovom veku bola úplne fakt ako anjel. Veľmi príjemný pocit, dobrota z nej uplne sálala , naozaj sa mi to nikdy predtým a už ani potom nestalo žeby som fakt doslova hmatatelne cítila dobro.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katka700
2. okt 2023

Zdravotnú sestru a radovu sestru v jednom k pacientom mala veľmi príjemný ľudský prístup a bolo z nej cítiť niečo nadpozemske akoby nebola z tohto sveta

marcela64
3. okt 2023

Nie, nič takéto sa mi zatiaľ nestalo a ani neverím, že by sa mohlo 😀

tinus89
15. júl 2024

Mne sa stalo,že som chodila na IVF do Bratislavy, v ten deň,mala som dosť dôležitu konzultáciu dosť neskoro poobede, skoro už na konci ich pracovnej doby...v ten deň musel manžel zostať v práci a nemohli sme ísť na aute, tak som šla autobusom...všetko som mala naplánované, z ktorej zastávky na aké číslo autobusu nastúpiť..len som vyšla z busu a oblial ma pot..vôbec som si neuvedomila,že celú hlavnú stanicu autobusovú prerábali, tým že som tam bola asi 2x v živote,nakoľko som z iného mesta a keď už do Bratislavy som chodila,bolo vlakom...no proste vyšla som, ani neviem prečo, som sa niekoho neopýtal,kam mám ísť, bola som v neskutočnom šoku,strese,lebo za 5 min mi mal ísť bus a ďalší za hodinu a to už by som nestihlA...ako som tam bludila, zrazu som sa ocitla na stavenisku, nikde nikoho,už bolo asi po pracovnej dobe,..už som vyťahovala rezignovane telefón,že idem tam zavolať, že dnes jednoducho nestíham....zrazu sa odnikial zjavilo auto, po tej prašnej ceste prišlo ku mne(bolo leto)žena asi o 5 rokov staršia ako ja mi hovorí, nasadaj do auta,pomôžem ti,zaveziem ta kam potrebuješ...nechápala som...fakt som bola v šoku..keď som povedala adresu,kam idem, pamätám si presne čo po povedala,že VIEM(usmiala sa) a že ide tam..vystúpila som,ešte som prišla o 5 minút skôr....a pointa? Nebyť vtedy tej ženy, neotehotniem a nenarodí sa mi syn, lebo by som sa vrátila domov...a možno ani dcéra...