Mali ste niekedy kamarátku, ktorá stále hovorila len o sebe?

28. jún 2024

Mali ste niekedy kamarátku ktorá stále hovorila len o sebe? A mala neustále potrebu riešiť každú pixovinu (samozrejme len čo sa jej týka)? Ako vždy som sa snažila byť dobrou kamarátkou (vypočuť, poradiť) ale každý máme predsa aj svoj život a všetko má svoje medze podľa mňa..a nie nonstop riešiť život niekoho iného..zvažujem či toto kamarátstvo udržať.

ahhola
28. jún 2024

Kym skm dopisala, zmizlo. Tak dam sem. 😂

Má zmysel udržiavať toto kamarátstvo?
Dnes o 17:35
Ahojte, ak mal niekto podobnú skúsenosť, akú mám teraz ja, budem rada ak sa s ňou podelí, prípadne ocením aj názor na danú situáciu. Ide o to že sa nám akosi s kamarátkou rozpadá priateľstvo. Mrzí ma to, lebo sa poznáme už XY rokov, posledné roky sa z nás stali veľmi dobré priateľky. Avšak už asi posledný rok sa kamarátka správa doslova neznesiteľne. Dookola rieši len seba, svoj život, svoj vzťah a pod. Vždy je niečo čo potrebuje okolo seba riešiť. Najprv som to tak nevnímala veď dobrú priateľku si predsa vypočuješ, poradíš, pomôžeš..ale už to podľa môjho názoru začína preháňať. Pripadá mi to tak, ako keby len ona mala byť stredobodom vesmíru..ja mám tiež svoj život a keď sa sem tam stalo že som sa neozvala deň/dva už mi napísala správu typu: prepáč neozyvam sa, mám toho veľa.. chápete všetko pretočí na seba, pritom ja som bola tá ktorá nemala čas sa ozvať. Posledné obdobie sme riešili jednu jej oslavu , rozoberali sme každý detail (chcela som sa zachovať ako dobrá kamarátka) a nakoniec som ja skončila ako tá zlá. Povedala som jej svoj názor na danú vec, urazila sa a odbila ma s tým že to mám nechať tak že ona sama vie najlepšie. Odvtedy urazená a ani sa neozvala.
Čo si o tomto myslíte?

🥀Niekedy sa cez vsetky najlepsie umysly cesty priatelov rozidu. Tiez som mala top kamosku, myslela ze na cely zivot, navzdy. Ona sa vydavala mladucka a vsetko islo do stratena, myslela som, ze z jej vole. No ozvala sa po desatrociach, pri vaznej chorobe a plynulo sme naviazali tam, kde sme v mladosti skoncili. V tomto maju pubertalne kamaratstva vyhodu. Telefonovali sme a ona v najlepsom-no koncim, ide Karol. Takze z akej casti to bola vina jej ziarliveho chlapa...?.. . Aj tvoja kamka je uz pod vplyvom novych ludi v jej zivote a tvoja rola sa zmensila. Straty a nalezy. 🥀

autor
28. jún 2024

@ahhola hmm toto nebol môj príspevok ale nevadi no 😅
Ďakujem za názor, je to niečo podobné🙂

ahhola
28. jún 2024

Netvrdim, len to nemalo kam odoslat, hned to autor zmazal.

babulkomale
28. jún 2024

Ano, a neustale zo seba vyrazala niektore slova, ludi, na ktorych sa stazovala, takym specifickym sposobom, ze sa mi to po rokoch zunovalo.
Telefonaty na dve hodiny, ale len o nej, ani sa nespýtala, ako sa mam, len minchcela vyliat vedro hnoja na moju hlavu.
Utala som to, ked som si nasla vtedy priatela, terajsieho manzela a ona ani nebola zvedava ako sa mame, co mam nove...pritom moj byvaly dotoval este aj ju obcas, chudatenko slobodnu mamicku ( ked sa islo kupovat nejake zariadenie pre nu alebo sme sli von, vsetko platil on).
Nakoniec som pochopila, ze ma len vysosava z energie a penazi. Velmi dobre mi zostalo, ked som ju vyskrtla zo zivota.

larinka552
28. jún 2024

Mala som spolubyvajucu na intraku, ako ona nebola zla ale... bola jedinacik a vsetko sa muselo tocit okolo nej 😃 Izba bola podla nej zariadena, platili tam jej pravidla, ja som sa musela prisposobit a hrala som druhe husle. Nikdy sa o mna moc nezaujimala, ako sa mam atd. Skor islo o nu, o jej plany. Na vyske sme sice boli kamaratky z nudze lebo sme spolu zdielali izbu no uz nie sme v kontakte ani cez internet 🤷

muchotrafka298
29. jún 2024

Ano mala a jedna bola extrem. Pre jej problemy som mala byt k dispozicii 24 hodin denne, okamzite reagovat na jej spravy a telefonaty. Mna sa nikdy neopytala, ako sa mam, bola len ona, ona, ona. Raz som jej pocas dna niekolkokrat nezdvihla telefon kvolu praci a ona ma vsade zablokovala. Ani obraz ani zvuk. Po rokoch som ju stretla a pozdravila, ona na mna pozerala ako tela na nove vrata.

rorino
29. jún 2024

To nie je kamarátstvo,prišla sa na teba,nemusíte sa prestať kamarátiť,len jej jednoducho nevyhovel vždy vo všetkom,daj si od nej odstup.Ona pochopí,alebo si nájde ďalšie " kamarátky"a všetkým sa bude sťažovať s tým istým.

nika523
30. jún 2024

Áno,mám takú kamarátku momentálne sa neozýva lebo som si po rokoch dovolila jej niečo povedať, je urazená lebo ju nechápem, dúfam že už je koniec kamarátstva lebo už som fakt nevládala ju počúvať, na druhej strane ma to veľmi mrzí lebo sme boli kamarátky od 14r veľa sme spolu prežili prvé lásky, partie atď, zmenila sa posledné roky nevie dva-tri