Mali ste dva paralelné vzťahy?

30. dec 2024

Ahojte, viem že je to odsúdenia hodná otázka hlavne ak ja môžem ostať v anonymite ale - mali ste tu niekto dva paralelne vzťahy?

really8
30. dec 2024

Ano. Na vyske. Uz by som to neurobila.

autor
30. dec 2024

@really8 a ako ste to prosím vyriešili? Ja mám pocit že morálne by som mala ukončiť obidva a čo najskôr je mi zo samej seba už zle čo úplne oprávnene, tiež toto už nikdy takto nechcem dopustiť.

really8
30. dec 2024

Ukoncila som oba. Pochopila som ze asi ich nemam rada natolko aby som bola verna. Ked som nasla toho praveho ziadny dalsi vztah nebolo treba a ini muzi ma absolutne nezaujimali

maximusprime
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dankabg
30. dec 2024

Mala. Je to vyčerpávajúce, v podstate som sa tým dostala na svoje morálne dno a ak sa mám za niečo vo svojom živote hanbiť, tak je to práve toto.
Avšak nikoho neodsudzujem, tiež som si hovorila, že ja nikdy toto a tamto a napriek tomu som to urobila.
Tebe prajem aby si túto situáciu čo najskôr vyriešila , vzala si z toho ponaučenie a mala partnera, popri ktorom by ti iný muž nechýbal

liusa82
30. dec 2024

no nikdy na nervy stačí aj jeden vzťah 😀 ale poznala som takého notorického sukničkára čo chcel byť aj so mnou dotieral a poobede po škole ho videli v meste zase s inou.Varovali ma pred ním a mali pravdu.Doteraz je kurevník a už aj rozvedený baba to s ním nevydržala 😀 keby aspoň dieťa nespraví ale chudák malý hádžu si ho medzi sebou ako krumplu.Taký by nemali mať ani deti

ina2405
30. dec 2024

Môj kamoš na výške spával s frajerkou svojho najlepšieho kamoša. A nakoniec vysvitlo, že baba to ťahá ešte s tretím. Ten jej podvadzaný frajer nikdy neprišiel na toho svojho najlepšieho kamaráta....len na toho tretieho.

siska53
30. dec 2024

Moj krstny mal raz dve slecny.. ale skoncilo to s obomi. Potom mal opat uz vzdy len jednu priatelku. Toto bola u neho vynimocna situacia. Treba to vzdy cim skor vyriesit. A nenatahovat tych ludi. Pride mi to neuctive.

rorino
30. dec 2024

Mňa by zaujímalo,ako si sa domotala do dvoch vzťahov súčasne.Len pre zvedavosť.

gerber58
30. dec 2024

Moj exko mal. A poviem ti, doteraz sa nepochvalil, ako sa vyzival, ze cical kazdy den jednu a dalsiu niekolkokrat do mesiaca. A predstav si, je z toho pre nich laska na cely zivot? Asi tazko, pretoze ten kto lubi, lubi jedneho a neublizuje obidvom zamerne. Nelubi poriadne ani jednu z nich. A ked to nakoniec praskne a zostane z jednou z nich, ktora si bude mysliet aka je jedinecna pre neho, tak on popritom bude hladat dalsie a riesit minule. Paralalne vztahy su v pohode tam kde o sebe vsetci vedia a nevadi im to a nie ked jeden je klamany a dalsi dvaja su na koni. A tento typ vztahu malokto preferuje, pretoze city su city. A chtic mat druheho pre seba este vacsi. Nakoniec plati, ten co vedie tento vztah, lubi tak jedine sam seba a dalsi su len zucastneni, ktorych viackrat musi oblbovat svojou laskou. Toto je zvratena laska nie naozajstna cista laska, ktora prezije vsetko.

daniela823
30. dec 2024

Ano a aj tak som nakoniec neostala so žiadnym

adrestia
31. dec 2024

Vôbec to nie je odsúdenia hodná otázka. Život prináša nečakané situácie. Áno, stalo sa to aj mne. Zaplietla som sa so zadaným chlapom. Bola tam obrovská vášeň a práve preto sme sa to rozhodli ukončiť. Našla som si potom novú lásku. Dokonale sme si rozumeli a zdalo sa, že to bude navždy. Ale podvedome som stále túžila po bývalom. Kontaktovala som ho a on mi povedal, že na mňa nedokáže zabudnúť. Vedel, že mám nový vzťah, ale neprekážalo mu to. Začali sme sa znovu stretávať. Bolo to naozaj šialené.

autor
31. dec 2024

@adrestia a potom ste to s tým druhým bývalým ukončili? Ja už neviem ako ďalej ako fakt to vidím tak že musím ona vzťahy ukončiť, ani jeden z nich si to nezaslúži, nikto. Vpodstate som sa do toho dostala tak, že som sa nevedela rozísť. No a teraz ďalej ako ide čas to stále neviem a už ani neviem či to chcem. No keby ho milujem dokázala by som sa dostať do takejto situácie? Asi nie.

gribka1
31. dec 2024

Nemiluješ ani jedného?

adrestia
31. dec 2024

Nie si prvá, ani posledná, ktorá toto zažila. Poznala som ženy, ktoré mali paralelné vzťahy s dvomi mužmi, lebo u druhého zvyčajne hľadali to, čo im ten prvý nemohol alebo nechcel poskytnúť. Nakoniec ale zistili, že ani jeden z nich nebol ten pán Správny. Môj prípad však bol veľmi netypický a nechcem to rozoberať verejne. Môžem ti napísať, ako som dopadla, ale súkromne. Ďakujem za pochopenie.

dankabg
31. dec 2024

@adrestia ak chces kľudne napíš aj mne. Bolo by to celkom fajn

zuzanka.zuzu
31. dec 2024

ja, s jedným skvelý sex, s druhým všetko ostatné okrem sexu 🙈🤷

autor
31. dec 2024

Ja som to s tým prvým chcela skončiť, sme spolu dlho, sú veci ktoré mi vadili, aj sme sa rozišli aj sme sa k sebe vrátili, medzi tým som sa spoznala s druhým, už viem, že do tejto situácie sa nikdy znovu nechcem dostať. Neviem či s ním dokážem mať naplnený život, ale zároveň sa nedokážem s ním rozísť nedokážem byt bez neho aj keď som si myslela že áno. No nemala som s tým druhým rozhodne nič si začínať skôr ako by som toto ukončila. A teraz neviem skončiť ani s tým druhým lebo s tým mi je dobre aj to funguje ale nemôžem mu dať 100% a zároveň je to všetko tak nefér je mi zo mňa zle.

dankabg
31. dec 2024

Úplne ťa chápem. Šťastná takto nemôžeš byť. To aj sama vieš. Musíš sa rozhodnúť, lebo tá to znici

adrestia
31. dec 2024

Na to existuje len jedna odpoveď. Keby si s tým prvým bola šťastná, potom by si toho druhého nehľadala. Nič viac ti radiť nemôžem, musíš sa sama rozhodnúť.

maciatkolulu
31. dec 2024

@adrestia nuž,len toto isté robia aj muži a sú z nich najväčší hajzlikovia,pri ženách je to zjavne ok....😀. Prečo podvádza muž? Lebo niečo nie je ok. Tiež nie je fér,neukkncit a začať si až potom druhý vzťah. Či? Takto ťahajú v pohode aj milenku,aj partnerku a potom sa rozhodnú. 🤷niekedy vyhra milenka(či sa to manželkám páči,či nie,vyhrávajú a dosť často a teda veľakrát ten vzťah vydrží,lebo poväčšine chlap už vie,čo chce ,čo hľadal,pravdepodobne našiel),inokedy manželka a môže to byť super,alebo na hovno,prípadne výhra nejaká tretia,alebo svätý pokoj🥳. Za mňa je to dosť zúfalé. Mať dvoch naraz.

autor
31. dec 2024

@adrestia áno, ďakujem.

@maciatkolulu súhlasím, je to zúfalé.