Ahojte zeny,
som vydata, mam krasne zdrave dieta(4r.), pekny vztah s manzelom, bola to laska z gympla a sme spolu uz 15 rokov. Ale casto ma prepada taky vnutorny pocit, ze ci by mi nebolo lepsie, keby som bola sama. Nikdy sa nevydala, zostala slobodna a bezdetna.
Proste by som si mohla robit co chcem, mala kopec volneho casu pre seba a zila takym sebeckym zivotom. Viem, ze to vyznieva hlupo a urcite mam byt vdacna za to, co v zivote mam. Ale so svojim vnutornym pocitom si nepomozem.
Som inak introvert, mozno aj preto to tak niekedy na mna dolahne. S manzelom som sa dala dokopy, ked som mala 17, takze ani neviem, co to znamena byt sama. Mozno to mate niektora podobne a pochopite ma, pripadne poradite.
Pekny vecer 🙂
To by ta dlho nebavilo. Dcera este par rokov podrastie a uz ju ledva uvidis... keď mate len jedno dieta to mas takto na par rokov a potom si v principe mozes robit co chces, po veceroch do divadla, na víkend do wellness....inak ja som prave prisla zo stretka s kamoskou (mam dvoch skolkarov) manzelovi to nevadi, chape ze sa chcem aj vencit 🙂 ty to ako mas?
Aj na mna to niekedy dolahne. Ked som bola sama, tak mi bolo povacsine dobre, ale niekedy na mna dolahol smutok a chcela som s niekym byt. Teraz mam muza a tiez 4r dieta. A zase povacsine dobre, ale obcas mi pride luto za slobodou a zasnivam sa, ake by to bolo, keby som si zase mohla robit co chcem 🙂 To si nevyberies 🙂
@lindous @evkamotka mame to tak, ze moj cas pre mna je 2-3x za tyzden hodinka vo fitku, cca 2x za mesiac stretko s kamoskami, zajdeme na pizzu,vinko a 2x za mesiac rande s manzelom, dve hodinky strazi starka.
Ale ja by som potrebovala take cele dni sama so sebou, taku pohodicku rano vstat do prace, prist z prace, navarit si, pozriet serial, film, precitat knizku, ist niekam von, vratit sa domov, kde je upratane a ticho, povenovat sa konickom, ist spat. Nadhera.
A ako to vyzera naozaj - rano vstanem, ak je den, kedy mam sluzbu so skolkou ja, tak ranne stresy, aby sme vsetko stihli, praca, utekat do skolky, domov, kde si teda vobec neoddychnem, lebo treba daco pripravit na zjedenie, zahrat sa s dcerou, teraz posledne tyzdne ma obdobie iba maminka pri vsetkom, takze som uz z nej na prasky niekedy. Vecer ked zaspi mam dost a to este by sa patrilo aj manzelovi povenovat, porozpravat sa o dni atd. Ani neviem ako, je desat hodin a som suca akurat tak ist sa umyt a spat😏
Človek často chce, alebo aspoň rozmýšľa o tom čo nemá, keby si bola slobodná bezdetná, asi by si rozmýšľala aké by to bolo keby si bola vydatá a mala deti 😅 ak ťa to fakt ťaží, núka sa mi otázka, máš nejaký čas iba pre seba? keď muž postráži dieťa a ty si môžeš niekam vybehnúť sama alebo s kamoškou, prípade vám niekto postráži dieťa a môžete ísť spolu na rande? ak nie, toto by som asi riešila