Mala som sa stretnúť s jedným mužom, no on to zrušil

Včera o 14:08

Dobrý deň, mali sme sa stretnúť s jedným mužom, komunikácia v pohode, veľa mame podobného. Ešte hovoril, ako sa rád stretne, kde by som chcela ísť potom už nepísal. Tak opýtala som sa čo s tým a on zrazu, že prerábajú doma a nebude to stihat. Je to veľmi divne, naozaj som mala pocit dovtedy ako to povedal, že si naozaj rozumieme.

faasx
Včera o 14:11

A nenavrhol nič iné? Napríklad iný deň

autor
Včera o 14:11

mám čakať, či navrhne niečo alebo napísať mu svoje a konečná?

faasx
Včera o 14:14

Ide o to, že či sa snaží rozvíjať konverzáciu, alebo ti len napísal ten “dôvod” a už nepíše. Ak by som mala byť násilná, tak by som sa na neho vykašľala, ak by som nevidela žiadny záujem z jeho strany.

autor
Včera o 14:17

Nenavrhol nič, neodpisoval už predtým keď sa to dohadovalo, ignorácia

miusa00
Včera o 14:19

Pravdepodobne si to rozmyslel

danieli

Tym padom nema zaujem, neries

earlgrey

Nič mu nepíš, ignoruj aj ty. Ber to ako vec ukončenú a hotovo. A ak ti po nejakej dobe napíše, ja osobne by som neodpisovala. Ale to som ja.

faasx
Včera o 14:21

Ako píšu kočky, tak ho úplne že odstrihni.. nemá to zmysel, sk je záujem len z jednej strany.

personality
Včera o 14:21

Tak ho nerieš, čo myslíš, že ho uzenies? Keď ho nezenie ani vidina sexu s Tebou, tak asi sa mu ani nepáčis, alebo nič nechce, alebo najviac pravdepodobne - ozvala sa mu iná. Chlapi sú veľmi jednoduchí. Keď chcú, tak sú doterni, keď nič nechcú, tak sú ako mŕtvi chrobaci, ako tento “Tvoj”.

lindous
Včera o 14:26

Dal najavo nezáujem, takže asi konečná, ale nevidím dôvod hovoriť mu k tomu "svoje", len ste sa spoznávali, ešte ste sa ani nevideli, nemá voči tebe žiadne záväzky, na ničom konkrétnom ste ešte neboli dohodnutí ak dobre chápem, netreba z toho robiť väčšiu drámu ako to je...

ahhola
Včera o 14:30

Rozrobil si nejaku inu a teba ma v zalohe, ked mu to nevyjde, este sa ozve😅

personality
Včera o 14:35

@ahhola Klasický scenár 😀 Treba vydržať 2-3 týždne 😀

som_realistka
Včera o 14:37

Už mu nepíš, má rozbehnute niečo iné, ak mu to nevyjde, alebo bude chcieť rozptýlenie, ozve sa.

zic
Včera o 14:40

Prerabaju doma a zena ho nepustila...

taktotedanie
Včera o 15:13

A naco mas potrebu nieco pisat? Ved ho ignoruj zabudni neries

barborachors
Včera o 15:16

supni ho do archívu, nebudeš to mat pred ocami, jeho chat bud vymaz a blokuj alebo archív. Nebude ta to lákať na odpisovanie

princkrason
Včera o 16:00

uz mam prerobene, tak este to stretko dnes plati? 😎

koniarova
Včera o 16:22

Stojíš si na kábli žena.