Dobrý deň, mali sme sa stretnúť s jedným mužom, komunikácia v pohode, veľa mame podobného. Ešte hovoril, ako sa rád stretne, kde by som chcela ísť potom už nepísal. Tak opýtala som sa čo s tým a on zrazu, že prerábajú doma a nebude to stihat. Je to veľmi divne, naozaj som mala pocit dovtedy ako to povedal, že si naozaj rozumieme.
mám čakať, či navrhne niečo alebo napísať mu svoje a konečná?
Ide o to, že či sa snaží rozvíjať konverzáciu, alebo ti len napísal ten “dôvod” a už nepíše. Ak by som mala byť násilná, tak by som sa na neho vykašľala, ak by som nevidela žiadny záujem z jeho strany.
Nenavrhol nič, neodpisoval už predtým keď sa to dohadovalo, ignorácia
Pravdepodobne si to rozmyslel
Tym padom nema zaujem, neries
Nič mu nepíš, ignoruj aj ty. Ber to ako vec ukončenú a hotovo. A ak ti po nejakej dobe napíše, ja osobne by som neodpisovala. Ale to som ja.
Ako píšu kočky, tak ho úplne že odstrihni.. nemá to zmysel, sk je záujem len z jednej strany.
Tak ho nerieš, čo myslíš, že ho uzenies? Keď ho nezenie ani vidina sexu s Tebou, tak asi sa mu ani nepáčis, alebo nič nechce, alebo najviac pravdepodobne - ozvala sa mu iná. Chlapi sú veľmi jednoduchí. Keď chcú, tak sú doterni, keď nič nechcú, tak sú ako mŕtvi chrobaci, ako tento “Tvoj”.
Dal najavo nezáujem, takže asi konečná, ale nevidím dôvod hovoriť mu k tomu "svoje", len ste sa spoznávali, ešte ste sa ani nevideli, nemá voči tebe žiadne záväzky, na ničom konkrétnom ste ešte neboli dohodnutí ak dobre chápem, netreba z toho robiť väčšiu drámu ako to je...
Rozrobil si nejaku inu a teba ma v zalohe, ked mu to nevyjde, este sa ozve😅
@ahhola Klasický scenár 😀 Treba vydržať 2-3 týždne 😀
Už mu nepíš, má rozbehnute niečo iné, ak mu to nevyjde, alebo bude chcieť rozptýlenie, ozve sa.
Prerabaju doma a zena ho nepustila...
A naco mas potrebu nieco pisat? Ved ho ignoruj zabudni neries
supni ho do archívu, nebudeš to mat pred ocami, jeho chat bud vymaz a blokuj alebo archív. Nebude ta to lákať na odpisovanie
uz mam prerobene, tak este to stretko dnes plati? 😎
Stojíš si na kábli žena.
A nenavrhol nič iné? Napríklad iný deň