Mala som sa prihovorit?

6. júl 2024

Dievčatá stala sa mi taká blbosť ale neviem prestať mysliet na to😀 boli sme si sadnúť na káve a vedľa sedel chlapík s tričkom na ktorom bol napis jednej kapely, ta kapela hrala na strednej škole v USA kde som bola ako teenagerka na pobyte. S hlavným spevákom sme chodili spolu .. tu kapelu poznali len študenti danej skoly a rodinný príslušníci. Strašne som sa chcela prihovorit Resp pochváliť tricko lebo to neni možné že by to niekto nosil v europe a na Slovensku už vôbec a po toľkých rokoch.. nenasla som odvahu a teraz nad tam rozmýšľam ale zas čo keby si myslel ze som blázon 😀

janai1
6. júl 2024

Keby bolo keby boli by sme dávno v nebi 🤷🏽‍♀️

anze25
6. júl 2024

Určite si mala ! Žijeme iba raz a teraz môžeš jedine ľutovať

zojazoja
6. júl 2024

Keby sme sa kedysi neprihovarali k ľuďom a nezoznamovali priamo na ulici, tak nikdy nemáme zážitky životné a kopec známych a priateľov. Nikdy sa nič nedozvieme a nenaučime🙃 smelo do toho nabudúce v inej situácii.

muchotrafka298
6. júl 2024

Uplne zbytocne sa tym zapodievas. Co ked to tricko dostal nahodne, kupil v sekaci aani netusi co na nom je??? Ja sa cudzim ludom neprihovaram nikde.

ali12377
6. júl 2024

mozno si chlapik kupil tricko v sekaci, a ani nevie aka je to kapela

laura164
6. júl 2024

Aká je to kapela? 🤣

judar
6. júl 2024

Nie kazdy ma rad ked sa mu cudzi clovek prihovori len zato aby ho obtazoval s vecami z jeho vlastneho zivota....takze nemyslim si ze by bol zrovna rad keby ho oslovis len za tricko ze poznas tu skupinu z nejakej americkej skoly kde si zrovna bola a este mu hodit aj na nos ze si so spevakom chodila....neviem ktori cudzi clovek by bol teda zrovna na toto zvedavy

ukgirls
6. júl 2024

uz je to jedno-neprihovorila si sa a cas sa nevrati.... mozno vas osud este da dokopy a ty sa prihovoris ... ak nie aspon ti privodil pekne spomienky ...

mareka49
6. júl 2024

Nie je nejaké také heslo, že je lepšie ľutovať čo si urobila ako čo si neurobila?
Lebo šak maximálne by to bolo mierne trápne ale to človek inak vníma ako keď to neskúsil vôbec.
Takže nabudúce kľudne človeka oslov

sissy27
6. júl 2024

Asi sa zalezi s cim si sa chcela prihovorit - ak len pochvalit tricko a hudobny vkus, tak si kludne mohla. Ak si mu chcela rozpravat o svojej mladosti, tak dobre, ze si nenabrala odvahu 😅

babulkomale
6. júl 2024

@judar prosim ta a preco by mu mala vesat na nos ze chodila so spevakom? Som si ista, ze to akurat neplanovala.
Max sa spytat, ci je odtial a keby sa tvaril ze netusi ( napríklad ze fakt ma tricko zo sekaca), tak je najmenej povedat prepacte, asi som sa zmylila.
Ale to hovorim ja, desatrocia pracujuca s ludmi a denne komunikujuca.

babulkomale
6. júl 2024

Ja by som sa prihovorila, ale ja s tym nemam problem a nie je mi trapne nic, vsetko sa da vysvetlit.
Ludia su vacsinou fajn.

simsalabim
6. júl 2024

Ja by som sa prihovorila a to som introvert.

autor
6. júl 2024

Jasne že by som mu nevesala na nos frajera len som ho chcela pochváliť (tricko) že som nečakala že niekedy na SR uvidím názov tejto kapely ktorú poznám z americkej strednej .. 😀 hej ľutujem to už teraz lebo ta pravdepodobnosť je menšia ako vyhrať lotériu podla mna 😅 každopádne je to naša dedinská kaviareň možno ho este raz uvidím a naozaj som cely den bola v spomienkach 😊

tilly
6. júl 2024

V USA je úplne bežné, že sa ti len tak niekto prihovorí na ulici. Takže, keď mal tričko z USA, určite by s tam bol v pohode.

maminkadeticiek
6. júl 2024

1.Neriesila by som to vtedy.2.Teraz uz vonkoncom nie.

pralinka25
6. júl 2024

Podla mna v poho si sa mohla prihovorit presne v tom style ze si netusila ze nazov tejto skupiny este niekedy uvidis navyse tu a ze te to potesilo.
Mohol byt z toho mily rozhovor a v najhorsom aj keby to bolo neviem ako trapne je sanca ze ho viac neuvidis tak co.

h2
7. júl 2024

Pred pár dňami sa nám stala taká vec, bola som s mamou a so synom na dovolenke, boli sme pozrieť jednu málo známu a málo navštevovanú turistickú atrakciu. Boli sme tam v tom čase len my a okrem nás už len dvaja starší páni, ináč široko ďaleko nikde nikto. Tí páni nás poprosili, či by sme ich nevyfotili, čo sme, samozrejme, urobili. Potom sme sa dali do reči, že odkiaľ sme atď. No a napokon moja mama (75) a jeden z tých dvoch zistili, že sa poznajú z mladosti, on bol starší, chodil s bratom mojej mamy do školy a frajerku mal maminu kamošku. Naposledy sa videli pred 53 rokmi. 😃

ciernysokol
7. júl 2024

Mala si sa prihovorit. Skoda. A aka je to kapela? Zvedava som, mam rada vela americkych kapiel, mozno poznam. Aj ked asi nie, ked je to skolska kapela.