Mal by muž prísť na prvé stretnutie za ženou?

15. aug 2023

Ahojte žienky. Zaujímal by ma váš nazor na prvé rande ak vzdialenosť je vyše 2 hodiny..stretnúť sa na pol ceste alebo by muž mal prísť za ženou? Ďakujem

la_dolce_vita
15. aug 2023

Prve rande by mi viac imponovalo, keby prisiel muz za mnou.

mimka1402
15. aug 2023

Za mňa určite by mal prísť za ňou na prvé rande. 🙂

deti95060810
15. aug 2023

ako sa dohodnú... ale ja by som ani na pol cestu nebola ochotná dôjsť, za mnou by musel prísť...

zmrzlinka2021
15. aug 2023

Za mňa muz.
Pre mna muz ma byt muzom, bojovnikom a ma bojovat o moje srdce. Trkvasa by som nechcela.

marsmykkok
15. aug 2023

V tomto som ja "zlá" , muž vidí bydlisko ženy na zoznamke, ja osobne nerada šoférujem dlho, teda ak má záujem napriek väčšej vzdialenosti, bohužial nielen na prvé rande, ale aj neskôr očakávam, že väčšinou príde on za mnou.

tinka_1807
15. aug 2023

Záleží od okolností ... Každopádne ak sa poznáte len cez net je ideálne aby si nebola úplne sama, resp. Mala nejakú blízku kamošku, alebo osobu, ktorá vie, kde si a bude na telefóne, alebo ideálne aj osobne v blízkosti vás. Na nete je kadekto a nikdy človek nevie, či to nie ej nejaký úchyl, či nieoc horšie ... Pri prvých stretnutiach vždy pozor. Ak pôjdeš za ním, tka určite nie sama.

miadi
15. aug 2023

2h cesta je dost Cize on bude jazdit 4h na otocku. To bude musiet byt riadne zalubeny aby to vydrzalo a ked to zacne byt vazne jeden z vas sa musi prestahovat. Ani by som nesla na to prve rande 🤣

ruxandra
15. aug 2023

Ja by som tiez bola asi za to, aby muz na prve stretnutie prisiel za zenou. Ale viac asi pre to, ze by som sa bala ist za cudzim clovekom do cudzieho mesta.
Ale samozrejme, zalezi, ak je to niekto uplne cudzi zo zoznamky, alebo ci je to niekto, koho uz poznam a len ideme mat rande zrazu. Za známym by som kludne isla na pol cestu..

miusa00
15. aug 2023

Ja to mam tak, ze mi je nesympaticke (po skusenostiach), ak muz navrhne polcestu alebo nadhodi, ze mam prist. Ak prejavi ochotu prist, tak to vies pripadne ty skorigovat na polcestu a moze to aj nanho prijemne zaposobit.

la_dolce_vita
15. aug 2023

@miadi to je dobry postreh. Ta dialka je naprd, to viem z vlastnej skusenosti..

zuzubb007
15. aug 2023

Ak chlap navrhne stretko na pol ceste, uz by som mu neodpisala, ak ma naozaj zaujem ma spravit ten hlavny krok chlap ak to nespravi nema to vyznam

thoughtfulweirdo
15. aug 2023

Záleží, prečo navrhol na pol ceste. Je na tom mieste niečo, čo tam aktívne naplánoval a vymyslel? Možno len ako gentleman nechcel nechať vymýšľanie programu na prvé rande na ženu a ani strieľať naslepo v cudzom meste 😄

777januska777
15. aug 2023

Tak 2 hodiny je dosť, asi by som bola za stretnutie na polceste. Akože ide aj o okolnosti ak by on býval napriklad v ba a ja niekde v zapadakove, kde nič nie je, tak úplne v pohode by som išla na prve rande aj za ním do ba.

miadi
15. aug 2023

@la_dolce_vita Aj Ja 😆muz byval 45minut od mesta kde Ja chodil za mnou po par rande kazdy den potom mà vozil vecer k sebe rano spet Strasne sme boli zalubeni a chceli byt spolu Tak po 4m som sa prestahovala Lebo to sa nedalo tak pokracovat. Ale Keby to bolo 2h tak ., vidiet sa raz za tyzden max tiez nie je vyhra.

miadi
15. aug 2023
veselo_neveselo
15. aug 2023

Na polcesty. Ved sa chces s tym chlapom stretnut tiez, nie? A ked nie, tak zbytocne mrhas jeho casom. Najdi radsej takeho, za ktorym ti nebude zatazko na polcesty ist.

marsmykkok
15. aug 2023

@miadi vieš čo, ja som randila teraz 3 mesiace a chodil za mnou chlap 2 hodiny ku mne a 2 späť. Ja som len občas išla polhodinu a stretli sme sa niekde kde to mal 1,5 hodiny. Ale nepovažujem veľkú vzdialenosť za ideál, najlepšie je maximálne nejakých 50 km, 45 minút cesty. Nakoniec som to ukončila, časom sa ukázalo, že máme rozdielne názory na všetko a aj na zásadne veci. Ale nechápem celkom prečo chlapi nehľadajú bližšie. Tento povedal napríklad že on nechce babu z okolia...

januska12323
15. aug 2023

Som za stretnutie na polceste. Tak nebude mať nikto výhodu domáceho prostredia. Potom ďalšie rande podľa dohody.

sissy27
15. aug 2023

ja by som si vôbec nezačínala s niekým, kto žije 2hod cesty odomňa. Načo? Ja viem, že ja som na toto pohodlná aby som za niekým cestovala tak ďaleko, od neho to tiež nemôžem očakávať stále. Proste pre mňa by to od začiatku nemalo perspektívu (teda ak ti ide o dlhodobý vzťah), pretože to na môj vkus vyžaduje príliš veľa plánovania a cestovania.
Ale keď už teda veľmi chceš, tak nech príde on. Ja by som neriskovala, že sa budem hodinu trepať niekam a on sa tam ani neobjaví 😀 a potom sa môžem hodinu trepať domov.

autor
15. aug 2023

Zienky ja sa nepytam na dialku..mne by vztah na dialku vyhovoval momentalne najviac...ani nechcem rozpravat o vztahu lebo u mna je to dlhy proces. Len proste riesim ze mi to nepride uplne vhod ked muz navrhne stretnutie na pol ceste ( a nie je to nezname mesto ani pre jedneho). Len ma to dost zaskocilo ci je to normalne alebo nie

miadi
15. aug 2023

No ocividne sa mu nechce trepat 2h ked kupuje macku vo vreci Asi si ta chce najprv omrknut na živo ci sa mu oplati nabuduce ist za tebou 2h . Alebo je drahy benzin 😁ked ti vyhovuje dialka tak Skus a uvidis.

karinka223
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
karinka223
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
babulkomale
15. aug 2023

@marsmykkok jednoduche, uz ho v okoli vsetky poznali, bol preflaknuty 😃

karinka223
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
la_dolce_vita
15. aug 2023

@karinka223 tak ma smolu 🙂) som stara skola, pacia sa mi gentlemani, ale to je jedno, uz nerandim 🙂 a je to len moj nazor.

viky7
15. aug 2023

ja by som sa radsej prvykrat stretla na pol ceste, citila by som velku zodpovednost, ze ci sa mu to oplatilo prist taku dlhu cestu 🤣 ale hladala by som nieco zaujimave cca v polke tej cesty... a ak by sa mi tu polku nechcelo ist, tak by som sa vykaslala na cely ten vztah ,..

autor
15. aug 2023

@viky7 no presne toto aj mne ide hlavou ale zase na druhu stranu ma to velmi odradilo...

sense
15. aug 2023

Ak ti vyhovuje viac vzťah na diaľku, resp skôr vzťah nevzťahuje, tak sa stratavajtr na pol ceste. Neutrálne prostredie pre oboch.
Osobne ako chlap by som sa na "prvé rande na slepo" ntrepela 2 hodiny

marsmykkok
15. aug 2023

@karinka223 Lebo väčšinou oslovuje prvý muž na zoznamkách, on vidí, že je napríklad žena z Brezna a on je z Košíc a asi vie, že to nie je 5km. Teda ak sa mu ženy z okolia nezdajú dosť atraktívne alebo dobré, nech si jazdí.