ako to funguje
stretla som muza to ma priam magicky pritahuje
uplne neskutocne vsetkym
samozrejme mozem snivat len platonicky kedze sme obaja zadani ale..
neskutocne ma pritahuje ani nie ze myslim hned na sex ale proste mam potrebu sa stale nan pozerat.proste musim. ako magnet.
na stare kolena saliem chacha.
@anna777115 jaj to zas ano. ja nie som rozbijac. a mam dost rokov no len proste toto je asi 3 clovek v zivote co ma tak az magneticky pritahuje.
To je niekto z minulého života a asi ste už vtedy mali iskryvi vztah. A teraz znova bum a je to ako blesk z neba. Ty nemyslis na sex? Neverím 😁 ... Mozno si máte niečo doriešiť- trebars len tak sa pracovne vídať, ci porozprávať na káve v praci.
@svetlonos neviem proste citim ze je medzi nami spojenie a pritom akoze isto nie som jeho typ. mam asi o 30kg viac ako je chuda zena. ale neviem si pomoct, to clovek citi na pohlade.
urcite na mne vidi ze sa usmievam jak debil jasne ze dalej zajst nie. ja som tiez niekdy bola chuda och :(
@svetlonos ale tiez ma napadlo ci sme sa nepoznali minule zivoty.
@zelenina1 troska nadnesenost. pani dokonala zrejme. bio matka.
@zelenina1
Hlavne ze z teba inteligencia srší na kilometre 😏 však? Veríš v Boha alebo neveríš v nič? Je to uplne jedno, pretože je to tvoje právo - veriť v co chceš, aj v nič. Ja aspom nikoho nikomu nevylučujem svoje presvedčenie a necítim sa nadradene kôli tej "mojej pravde".
Ty sa považuješ za super inteligentnú a nadradenu - ale nie si. Inteligentný človek sa nevyvysuje a nehlasa svoje presvedčenie za jediné správne 😉.
Je mnoho vecí v zivote, ktorým nerozumieme a nedokážeme uchopiť. To však neznamená, že neexistujú.
A na tvojom mieste by som si robila starosti uplne ine ohľadom tvojich deti. Ponukni im dobre vzdelanie a budú vedieť urobiť zmeny v krajine alebo si vyberú same, kde budú žiť. Je to omnoho lepšie ako sa spoliehať na vládu.
@svetlonos 👍
To, je len chemia, v tvojom mozgu. Vzhĺadom na vek a stav, treba zostať stáť, pevne s nohami na zemi.