Ahojte,nieje tu náhodou človek,ktorý sa venuje magii lásky,hlavne prinavrateniu partnera? Poučky o tom aká je mágia zlá,ako má zničí(aj tak som psychicky na dne) nepotrebujem čítať,lebo magia je energia ako všetko..Ak tu niekto taky je,tak poprosím koment a ja sa ozvem🙂
Nejdem pisát o tom, že magia je zlá, aj keď by sa mi žiadalo, ale čo mi nedá nenapísať je jedna vec. Ozaj by ti stalo za to mat pri sebe človeka “opantaneho” mágiou? Nie preto, ze tá miluje, ale len preto ze ho zmagoril kúzlo? Tak by si sa cítila lepšie? Nie nadarmo sa hovorí, ze ak niekoho miluješ, nechaj ho ísť. Egoistická laska ti šťastie neprinesie. Rozchody sú ťažké, bolia ale človek musí ísť ďalej. Ak to nedokážeš prejist sama nájdi si psychoterapeuta, ktorý ti pomôže a nevymyslaj blbosti.
Ja ti napíšem len jedno. Mám známu bolo to síce 12 rokov do zadu. Rozišli sa s priateľom veľmi zle to znášala a tiež sa uchýlila k tomuto. Platila nejakému takému stovky eur ktorý za ňu alebo aj spolu snou robil rituály aby sa vrátil. Aj sa vrátil, ale ten vzťah bol ešte horší a nakoniec aj tak sli od seba. Proste čo k tebe nepatrí to pri sebe neudržis. Nijako
Predtym ako bude odchadzat, daj mu saraticu, zarucujem ti, ze z domu neodide 😉
Pozri, ten chlap ta nechce, asi vie prečo.
Si robis srandu ze???Uz teraz lutujem toho muza, ktoreho sa to tyka a verim,ze ho ziadna magia nepritiahne k zene v takomto psychickom stave.
Ty by si chcela človeka, ktorý by ťa priťahoval mágiou a ktorého nechceš? Mágia je hlúposť a vyťahovanie peňazí.
Ver tomu že keď ho k sebe prilákas mágiou vráti sa ti to v Tom vzťahu 100 násobne že to nikdy nebude dobre... Nechaj nech to chce najprv on sám
Ak ešte hľadáš, napíš mi 🙂
@katikabarl dobry ozvyte sa mi prosim do emailu .dakjjem mimi1618@azet.sk
Mozes iba verit a dúfat, myslienky majú velkú silu, predstavovat si, ale zi dalej. Moze sa vratit, aj nemusí. Sama mas snad aj city, aj rozum, aj vidis, mas aj nohy, mozes mozno za ním zájsť. Vsetko je lepsie ako kúzelník, ktorý neexistuje.
Poznám takého človeka. Volá sa psychoterapeut a tiež dokáže kúzliť s ľuďmi v psychickom rozpoložení, v akom si teraz aj ty.