Má zmysel pokračovať v randení, aj keď už nastali nezhody?

14. aug 2022

Pred 2 mesiacmi som spoznala muža.Od začiatku sme k sebe otvorení a úprimní, rozumieme si, máme spoločné vízie do budúcna, že rodina a deti, sme si podobný v názoroch na vážne témy, vieme sa rozprávať hodiny o všeličom a navzájom sa sebe pacime aj priťahujeme. Niekedy akoby som videla seba v mužskom tele 😂 Boli sme spolu na zopár rande a pozval ma na pár dní na dovolenku na wellness. Nikdy predtým som nebola takto, že spolu s mužom dlhšiu dobu sama, iba s mojimi partnermi, aj to najskôr po roku, ale chcela som to skúsiť, aj keď on má 32 a ja 26😊 Je to iné vidieť sa každý deň aj v denných rituáloch, a pred odchodom domov nastala aj vážnejsia nezhoda a obaja sme boli podráždení. Potom sme si to vysvetlili a aj ospravedlnili sa navzajom. Problém je ale vo mne, snažila som sa mu vysvetliť, že nie som zvyknutá byť takto skoro v podstate cudzim človekom ďaleko od domova a dlhšiu dobu, bola som trošku nervózna a v strese. Že či robím dobre, či nám bude dobre aj takto dlhšie spolu. Neviem sa v cudzom prostredí až tak uvoľniť v zaciatkoch 🤔mám pocit, že hneď videl aj moje zlé stránky z toho stresu a že akoby sa vytratila tá iskra toho pekného, keďže videl aj to zlé.

autor
14. aug 2022

Zamýšľam sa či to nemalo byť hneď pekne a bez nezhôd, keď je su to len začiatky randenia, či by to nemalo byť ľahké a prirodzene a bez nezhôd😊😊

pukina
14. aug 2022

a preco by to nemalo mat zmysel? boze ved ziadny vztah nie je dokonaly, kazdy mame nejake nezhody, ano mozu nastat aj po 2 mesiacoch randenia, dolezite je ze ste si to dokazali nasledne vykomunikovat. Daj dole ruzove okuliare, idealny vztah nenajdes nikdy

reanda
14. aug 2022

to nie su zle stranky.. su to tvoje normalne stranky.. ale mala si dat na svoj pocit a nejst s nim tak skoro na takuto akciu.. by som spravila krok spat a vratila to k pomalsiemu tempu

januska12323
14. aug 2022

Mňa by zaujímalo čo také strašné sa stalo, že takto rozmýšľaš. Veď jasné, že sa ešte dobre nepoznáte.

20erika07
14. aug 2022

Moj muz videl na zaciatku rozne moje stranky, na nič som sa nehrala,bud ma chcel alebo nie, lepsie ako zistit po svadbe s kym to vlastne zijem.

autor
14. aug 2022

@januska12323 stalo sa to že ráno sme mali ísť autom už domov a ja mám ráno nejaký svoj systém a aj on, ja som si teda robila svoje a časovo som to stíhala, a on ma požiadal, aby som robila niečo iné. Aňa to vykoľajilo, hovorím, že ja to ráno robím takto. A samozrejme on to vzal, že jeho prosbu ignorujem. A tu došlo k nervozite a konfliktu a výmene názorov, lebo ja nemám rada, ak ráno niekto mi naruší môj system. Čiže šoféroval mierne podráždený, čo nebolo tiež ideálne🤔
@20erika07 aj ja sa snažím pozerať na to tak že radšej sa vidieť aj v zlom, ako mať skreslené predstavy, ale trošku mám obavy či ho to neodradilo, či by to nemalo byť v začiatkoch práve to krásne

zuzanita_zuzana
14. aug 2022

Ja ti poviem svoju skusenost.Chlapi su väcsinou taki ze sa zlaknu ked sa nieco stane, maloktory je taky ze sa nic nedeje a ide sa ďalej. Ale bud rada, aspon vies ako reaguje v zatazovych situaciach.Vidis, este je iba zaciatok a uz to nezvlada.Pravdepodobne keby ste boli spolu, tak by zdupkal a nechal by ta samu.

timing
14. aug 2022

Ale, niekedy musis vyjst aj ty z komfortnej zony.
Nemoze byt kazde rano podla teba.

lintu
14. aug 2022

Ste dvaja cudzi ludia. Asi je pochopitelne, ze nie vsetko bude dokonale hned od zaciatku a na niecom budete musiet aj zapracovat a nejako sa spolu zladit. Ak ma takato blbost niekoho odradit, co potom, ked pridu naozaj vazne problemy?

januska12323
14. aug 2022

Tak to je fakt hlúposť, mali ste sa pekne vrátiť do spálne a udobrit pred cestou. 😁

martina1985ba
Odpoveď bola odstránená
Zobraz