Má vážnejší záujem?

scarletka34
31. júl 2024

Strašne sa jej páči jeden muž poznajú sa od februára spoznali sa vo wellness .Tam si padli do oka. Vymenili si instagram obaja sú z iného mesta. Raz ju prišiel pozrieť pozval ju na kávu potom na obed. Sú tam veľké sympatie takže došlo aj k bozkavaniu. Ale ona je zadaná nie v najlepšom vzťahu a on tiež niekoho ma. Nie sú v kontakte kazdy deň a bola zas v tom wellnesse, kde sa spoznali a dala to do príbehu a vadilo mu ze preco mu nedala vedieť ze je v tom meste kde býva ze by prišiel, že by ju rad videl. Tak o mesiac išla tam znova a napísala mu, až keď tam bola, že čo robí chystal sa na jazero zrovna ale, ze určite príde lebo ju chce vidieť. A tak sa aj stalo prišiel veľmi sa pri nom cíti dobre a povedal jej, že ju veľmi priťahuje. A nabudúce mu ma dat skôr vedieť ze príde, že by si to inak zariadil. Odprevadil ju k vlaku a poslal jej ❤️ a dúfa, ze sa čoskoro uvidia. Pointa je, ze nevie co môže od neho očakávať preto, že ona k nemu niečo cíti a vlastne teraz sa uvidia zas, keď pôjde do wellnessu možno o mesiac. Myslíte, že by mohol mat vážnejší záujem do budúcna, len dáva tomu čas? Alebo vlastne o co mu ide?

casavina
31. júl 2024

Jaaaaj tieto kamošky 😂😂😂😂
Veď sa ho spýtaj? Čo mi vieme o čo vám ide?

sisa_s
31. júl 2024

To co je za "vztah", ked su (ste) obaja zadani??

liz_lemon
31. júl 2024

vymenili si Instagram...to je des, tieto novodobe zoznamovania

21katus05
31. júl 2024

@scarletka34 nemá záujem.
Keby mal boli by ste spolu častejšie.. budete mať sex a koniec ..

scarletka34
autor
31. júl 2024

@casavina noo kamoške sa sem prihlásiť nedá lebo pýta to tel číslo a niekedy tu prihlásená bola tak sa jej nedá nove registrovanie preto cezo mňa . 🙈 No vyzeráš to tak, že do ničoho ju netlačí a chce ju spoznávať a uvidí časom podľa mňa mu ľahostajná není..... No možno sa mýlim

scarletka34
autor
31. júl 2024

@21katus05 noo o sex sa zatiaľ nepokušal. Keďže sa vždy stretnú na verejnosti....len mi to príde také zvláštne záujem sa vidieť ma keď ma tu možnosť len sa to nikam neposuva

scarletka34
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
scarletka34
autor
31. júl 2024

@sisa_s to není vzťah aspoň zatiaľ. I keď by sa ona k tomu nebránila. Necháva tomu voľný briebeh. A ma sneho hlave zmätok lebo nevie ake sú jeho pocity k nej.

anna777115
31. júl 2024

Tak, zrejme má o ňu záujem, načo by sa chcel s nou zakaždým stretnuť. Veď, sú obaja dospelý ĺudia, tak nech si to vykomunikujú a dajú do poriadku oficialne vzťahy.

scarletka34
autor
31. júl 2024

@anna777115 Nooo ona sa o to snažila, ale on žije v prítomnosťou a nerieši co bude....to je ten problém. Keď je v jeho v meste tak záujem sa stretnúť ma, ale nepíšu si každý deň. A tým pádom nevie ci to môže niekam smerovať a ako sa ho nenapadne opýtať čo oni dvaja aby to nevyznelo, ze ho do niečoho tlači

miadi
1. aug 2024

Kamoske odkaz nech kasle nanho . Ona niekoho mà on niekoho mà kazdy zije v inom
Meste a vidiet ju chce tak raz za mesiac ked dojde do wellness.. Keby mal ozaj zaujem rozisiel by sa on aj ona s partnermi co maju .. a pisali by si casto a chcel by ju vidiet aspon raz za tyzden …z tohto bude maximalne par x sex vo wellness. Popri vztahoch s inymi ludmi . Cele zle .

zuzana9393
1. aug 2024

Mne sa páči veta: ,, Povedal jej, že ju priťahuje"
To ako jej povedal? Hej kocka, ja ťa pritahujem,vieš o Tom? 😁

tamitamitami
1. aug 2024

Mali by v prvom rade prestať ubližovať svojim partnerom a ak sa chcú zbližovať mali by sa rozísť.
Je dosť možné že dotyčný má doma super partnerku, opustiť ju nechce a tvoju kamošku má len ako "zábavku".
Už len veľká červená by bola že dotyčný toto robí keď je zadaný, dosť možné že to bude robiť aj v ďalšom vzťahu.

earlgrey
1. aug 2024

@zuzana9393 Áááno 😂 ja som to čítala asi 3 krát 😂 a nedávalo to zmysel
Niečo na štýl: "Páčim sa ti a ty mne?" 😀

mimikarol
1. aug 2024

Normálny hnus. Chodia sa s času na čas niekde oblizovať, keďže ďalej nedoslo pravdepodobne kôli súkromiu. On môže mať také ako tvoja kamoška na každý prst 10, a popri tom priateľku/manželku a deti? No čo s toho môže vzniknúť? Určite čistá a úprimná láska až za hrob 🤦🏼‍♀️

sissy27
1. aug 2024

@scarletka34 ved nech si obaja vyriesia svoje nefunkcne vztahy a mozu si robit co chcu.

@liz_lemon tak co si maju v 21.storoci listy pisat a posielat holubom alebo poslickom, ktory pojde peso 4 dni a 4 noci? Kedysi listy, potom telefonne cisla, dnes kontakt na socialnych sietach 🤷‍♀️

muchotrafka298
1. aug 2024

Nech si kazdy najprv svoje nefunkcne vztahy vyriesi a potom riesia nieco spolocne. Lebo toto nie je fer voci nikomu z nich, ani pre nich samotnych ani pre ich partnerov.Preco si zacinat bokovku ked mam vztah? Neviem, ja tomu proste nerozumiem.

ivik4
1. aug 2024

Milujem temy o ,,kamoskach" 😃

ukgirls
1. aug 2024

keby mal vazny zaujem tak si najde cas a chodi za nou , obaja si vyriesia sucasne vztahy a su spolu ...ale taketo otrkavanie sa a kvazy stretavanie nikam nevedie

sense
1. aug 2024

Má ťa len ako kamošku nič viac. A z nefunkčného vzťahu treba odísť. Načo v ňom ostávať len preto aby si neostala sama

zuzana9393
1. aug 2024

@earlgrey presne mi to napadlo 😂

retatka
1. aug 2024

A načo sa držia v mŕtvych vzťahoch ?Toto nepochopím .Aha lepšie niekto ako byť sama…
Pokrytecké ,aby sa im to raz nevrátilo a neskúsili aké to je byť na opačnom brehu …

scarletka34
autor
1. aug 2024

@anna777115 ale zas keby mal o ňu záujem tak jej píše a chce sa snou stretnúť aj mimo wellnessu si myslím. Je to divne podľa mňa. A keď mu nenapíše ze je na wellnesse sa mu zas nepáči lebo rád by ju videl. Nerozumiem o co mu ide co si tým dokazuje

scarletka34
autor
1. aug 2024

@miadi tiež mam stoho taky pocit, ale o sex sa zatiaľ nepokušal, ale narážky tam smerujú. Asi mate pravdu nič od toho iné nemôže očakávať aj keby ona chcela