Strašne sa jej páči jeden muž poznajú sa od februára spoznali sa vo wellness .Tam si padli do oka. Vymenili si instagram obaja sú z iného mesta. Raz ju prišiel pozrieť pozval ju na kávu potom na obed. Sú tam veľké sympatie takže došlo aj k bozkavaniu. Ale ona je zadaná nie v najlepšom vzťahu a on tiež niekoho ma. Nie sú v kontakte kazdy deň a bola zas v tom wellnesse, kde sa spoznali a dala to do príbehu a vadilo mu ze preco mu nedala vedieť ze je v tom meste kde býva ze by prišiel, že by ju rad videl. Tak o mesiac išla tam znova a napísala mu, až keď tam bola, že čo robí chystal sa na jazero zrovna ale, ze určite príde lebo ju chce vidieť. A tak sa aj stalo prišiel veľmi sa pri nom cíti dobre a povedal jej, že ju veľmi priťahuje. A nabudúce mu ma dat skôr vedieť ze príde, že by si to inak zariadil. Odprevadil ju k vlaku a poslal jej ❤️ a dúfa, ze sa čoskoro uvidia. Pointa je, ze nevie co môže od neho očakávať preto, že ona k nemu niečo cíti a vlastne teraz sa uvidia zas, keď pôjde do wellnessu možno o mesiac. Myslíte, že by mohol mat vážnejší záujem do budúcna, len dáva tomu čas? Alebo vlastne o co mu ide?
To co je za "vztah", ked su (ste) obaja zadani??
vymenili si Instagram...to je des, tieto novodobe zoznamovania
@scarletka34 nemá záujem.
Keby mal boli by ste spolu častejšie.. budete mať sex a koniec ..
@casavina noo kamoške sa sem prihlásiť nedá lebo pýta to tel číslo a niekedy tu prihlásená bola tak sa jej nedá nove registrovanie preto cezo mňa . 🙈 No vyzeráš to tak, že do ničoho ju netlačí a chce ju spoznávať a uvidí časom podľa mňa mu ľahostajná není..... No možno sa mýlim
@21katus05 noo o sex sa zatiaľ nepokušal. Keďže sa vždy stretnú na verejnosti....len mi to príde také zvláštne záujem sa vidieť ma keď ma tu možnosť len sa to nikam neposuva
@sisa_s to není vzťah aspoň zatiaľ. I keď by sa ona k tomu nebránila. Necháva tomu voľný briebeh. A ma sneho hlave zmätok lebo nevie ake sú jeho pocity k nej.
Tak, zrejme má o ňu záujem, načo by sa chcel s nou zakaždým stretnuť. Veď, sú obaja dospelý ĺudia, tak nech si to vykomunikujú a dajú do poriadku oficialne vzťahy.
@anna777115 Nooo ona sa o to snažila, ale on žije v prítomnosťou a nerieši co bude....to je ten problém. Keď je v jeho v meste tak záujem sa stretnúť ma, ale nepíšu si každý deň. A tým pádom nevie ci to môže niekam smerovať a ako sa ho nenapadne opýtať čo oni dvaja aby to nevyznelo, ze ho do niečoho tlači
Kamoske odkaz nech kasle nanho . Ona niekoho mà on niekoho mà kazdy zije v inom
Meste a vidiet ju chce tak raz za mesiac ked dojde do wellness.. Keby mal ozaj zaujem rozisiel by sa on aj ona s partnermi co maju .. a pisali by si casto a chcel by ju vidiet aspon raz za tyzden …z tohto bude maximalne par x sex vo wellness. Popri vztahoch s inymi ludmi . Cele zle .
Mne sa páči veta: ,, Povedal jej, že ju priťahuje"
To ako jej povedal? Hej kocka, ja ťa pritahujem,vieš o Tom? 😁
Mali by v prvom rade prestať ubližovať svojim partnerom a ak sa chcú zbližovať mali by sa rozísť.
Je dosť možné že dotyčný má doma super partnerku, opustiť ju nechce a tvoju kamošku má len ako "zábavku".
Už len veľká červená by bola že dotyčný toto robí keď je zadaný, dosť možné že to bude robiť aj v ďalšom vzťahu.
@zuzana9393 Áááno 😂 ja som to čítala asi 3 krát 😂 a nedávalo to zmysel
Niečo na štýl: "Páčim sa ti a ty mne?" 😀
Normálny hnus. Chodia sa s času na čas niekde oblizovať, keďže ďalej nedoslo pravdepodobne kôli súkromiu. On môže mať také ako tvoja kamoška na každý prst 10, a popri tom priateľku/manželku a deti? No čo s toho môže vzniknúť? Určite čistá a úprimná láska až za hrob 🤦🏼♀️
@scarletka34 ved nech si obaja vyriesia svoje nefunkcne vztahy a mozu si robit co chcu.
@liz_lemon tak co si maju v 21.storoci listy pisat a posielat holubom alebo poslickom, ktory pojde peso 4 dni a 4 noci? Kedysi listy, potom telefonne cisla, dnes kontakt na socialnych sietach 🤷♀️
Nech si kazdy najprv svoje nefunkcne vztahy vyriesi a potom riesia nieco spolocne. Lebo toto nie je fer voci nikomu z nich, ani pre nich samotnych ani pre ich partnerov.Preco si zacinat bokovku ked mam vztah? Neviem, ja tomu proste nerozumiem.
Milujem temy o ,,kamoskach" 😃
keby mal vazny zaujem tak si najde cas a chodi za nou , obaja si vyriesia sucasne vztahy a su spolu ...ale taketo otrkavanie sa a kvazy stretavanie nikam nevedie
Má ťa len ako kamošku nič viac. A z nefunkčného vzťahu treba odísť. Načo v ňom ostávať len preto aby si neostala sama
@earlgrey presne mi to napadlo 😂
A načo sa držia v mŕtvych vzťahoch ?Toto nepochopím .Aha lepšie niekto ako byť sama…
Pokrytecké ,aby sa im to raz nevrátilo a neskúsili aké to je byť na opačnom brehu …
@anna777115 ale zas keby mal o ňu záujem tak jej píše a chce sa snou stretnúť aj mimo wellnessu si myslím. Je to divne podľa mňa. A keď mu nenapíše ze je na wellnesse sa mu zas nepáči lebo rád by ju videl. Nerozumiem o co mu ide co si tým dokazuje
@miadi tiež mam stoho taky pocit, ale o sex sa zatiaľ nepokušal, ale narážky tam smerujú. Asi mate pravdu nič od toho iné nemôže očakávať aj keby ona chcela
Jaaaaj tieto kamošky 😂😂😂😂
Veď sa ho spýtaj? Čo mi vieme o čo vám ide?