Má to zmysel?

gerber58
10. jún 2024

Ahojky. Presiel dlhsi cas co som zazila naozaj hnusny rozchod dlhodobe podvadzanie zo strany ex) a dostavala som sa naozaj z toho velmi dlho. Vsimam si, ze mi zostali z toho nasledky, teda prilisna ostrazitost na opacne pohlavie, co mi aj prinasa problemy aby som bola sama sebou naplno.

No ale objavil sa celkom fajny muz, s ktorym si piseme par tyzdnov. Ozyva sa sam, ukazuje zaujem, chce aj stretko, ale skor mi ide o jeho chovanie, ze niekedy neviem, co si o nom mysliet, ked menej odpisuje. Hned mam pocit, ze som nieco zle spravila. Bolo mi vysvetlene, ze niekedy nema chut pisat ked je unaveny po praci, zevraj zaujem ma, ale nechce do toho davat vsetko, ak to nema byt obojstranne.
Pride mi tak trosku ostrazity ako ja, ale ja citim, ze sa celkom na neho motam a on sa az tak moc nechce.
Neviem, poradte mi ci mam dalej pokracovat s nim, mame spolocne zaujmy, citim, ze si rozumieme aj ho mam rada. Konecne citim, ze som oslobodnena od mojich pocitov k ex.
Dakujem za kazdu radu.

mojemenonikto
10. jún 2024

No neviem, ako chlap môžem povedať, že ak som mal o nejakú ženu záujem, nikdy som nebol dostatočne unavený aby som sa jej nemohol venovať. 😉 Ale samozrejme môžem sa mýliť. V každom prípade zostaň ostražitá. Na internete je množstvo profesionálnych zvodcov a aj podvodníkov. Predtým, než do toho úplne spadneš si určite o tom mužovi zisti čo najviac informácií a nenechaj sa opiť sladkými rečičkami. Viem, znie to trochu "otcovsky", ale je lepšie byť opatrným na začiatku vzťahu. Navyše ak je chlap naozaj zamilovaný, tak neuškodí, keď ho na začiatku trochu podusíš, predtým než mu čokoľvek dovolíš. Aspoň uvidíš ako silné sú jeho city. Samozrejme, netreba to preháňať 😀 Takto mi to skôr pripadá akoby už navrch mal vo vašom vzťahu on. Takže pozor na to.

gribka1
10. jún 2024

Trošku zbrzdi, nechaj ho sa prejaviť. A nenamotávaj sa preboha, veď to je cudzí človek a vôbec ho nepoznáš. Kľudne aj von, len buď opatrná, neblázni.

candii
10. jún 2024

No tuto cítim že to skončí sklamaním. Podľa mňa nie je bežné také správanie u muža, ktorý má naozaj záujem iba ak ho bombardujes 🫣😁 proste u muža, ktorý má reálny zaujem pochybnosti nemáš

anna_anicka83
10. jún 2024

@gerber58 Podľa mňa sa stretnite. Toto písanie naozaj nie je pre každého. Ja tomu nechápem, že podľa frekvencie písania sa určuje záujem. Tak to ja keby si mám takto nájsť chlapa, tak som stará dievka do smrti a to by mi mohol písať aj Brad Pitt. Opatrne choď do toho, buď sama sebou a uvidíš, či to má zmysel. Ak budeš cítiť, že nie, tak to nesiľ, niekde ten tvoj čaká.

egonsk
10. jún 2024

@gerber58 chlapi zrovna nespadaju do kategorie opatrnych a ked maju realne zaujem, velmi radi prijmu moznost stretnutia, ak to nestihnu oni iniciovat.
Vyhovorky na unavu, zdravie, cas a podobne su varovnym zvoncekom u chlapov aj u zien.

domkakvet
10. jún 2024

@gerber58 netlac na neho a uvidis ako sa to bude dalej vyvijat.

danica2711
11. jún 2024

@gerber58 prepáč, ale ja fakt nechápem, ako sa dá "namotať" a "mať rada" chlapa, ktorého si v živote nevidela. Je to len cudzí chlap, s ktorým si píšeš, vlastne o ňom vôbec nič nevieš, tak sa odmotaj a počkaj, čo bude alebo nebude, chlapov, čo oblbujú cez písmenká a skutek utek, sú mrte