Má to zmysel?

13. jan 2024

Ahojte. Chcem prosím radu čo robiť. Môj manžel bol včera veľmi zvláštny. Cely večer sa somnou nerozprával, až napokon večer v posteli mi povedal, že veľa premýšľal a už má nelubi tak ako má lubil. Čakáme bábätko. Už mám po termíne. Strašné veci mi včera povedal a ja sa veľmi trápim a neviem čo s tým mám urobiť. Stále je len na telefóne. Vôbec sa somnou nerozpráva, neprituli si ma, nič mi nepovie. Čo mám robiť?
Myslite, že to dieťa zmení?
Vôbec neviem ako to teraz s nami bude. Nechcem, aby dieťa vyrastali v rozbitej rodine. Napraviť to on sám nechce. Všetko dáva za vinu mne, že ja som mu ublížila. I keď som neurobila nič, čo by náš vzťah pokazilo. Samozrejme, že sa občas pohádame, ale on má veľakrát uráža, ale tieto svoje chyby nevidí. Všetko zle len čo ja urobím.

tenerifka
13. jan 2024

je mi to velmi luto, toto si takto pred porodom nezasluzis.
Ano, dieta to zmeni, ale este k horsiemu, ty budes zaneprazdnena babatkom a on bude mat dovod vypadnut velmi casto za svojim novym objavom

tenerifka
13. jan 2024

vies, to co opisujes, je uplne klasicky scenar.....

autor
13. jan 2024

@tenerifka povedal mi, že nemá nikoho iného, ale neviem či mám tomu veriť. Aj keď mi toto povedal, stále viem, že nie je ten typ čo by ma
Chcel podvádzať poza môj chrbát, ale neviem čo si mám myslieť. Veľmi mi to ublížilo a neviem ani aké to bude a to ešte chce ísť ku pôrodu

koniarova
13. jan 2024

Má niekoho iného. A nie, dieťaťom sa to nezlepší. Jedine zhorší. Je to veľmi ťažká situácia. Treba si dohodnúť,čo mienite ďalej robiť. Ja by som osobne bola radšej sama. Z kratšej cesty,ľahší návrat. Ale ja mám rodinu, tá by mi pomohla.

tenerifka
13. jan 2024

no nic ine ti nezostava, len cakat, co bude nasledovat. Hlavne mysli na dieta, ono je na prvom mieste. Potrebuje hlavne kludnu mamu, a ak by si ho mala vychovavat sama, vzdy lepsie, ao s nejakym chruñom

sense
13. jan 2024

Tak podla mňa má niečo rozrobené inde, ne ľudí ta, stále je na telefóne, žiaden fyz. Kontakt s tebou
Dieťa to nezlepší, skôr zhorsi
Nerobila by som nič sústredila by som sa na pôrod a následne na dieta

tenerifka
13. jan 2024

ako ste doteraz fungovali v intimnej oblasti?

deti95060810
13. jan 2024

ach ďalší somár... prepáč za výraz..
toto malo byť jedno z najkrajších období vo vašom spoločnom živote... a on ti poviem že nevie či ťa ľúbi....nemám slov.
nechala by som to nateraz tak, sústreď sa na bábo... a potom po pôrode zamestnaj troška aj ocinka.

autor
13. jan 2024

@tenerifka všetko bolo dobre. Až moc dobre. Objimal má stále, vždy len tak prišiel a dal mi pusu alebo niečo. Ale teraz je len chladný a nevie sa somnou normálne rozprávať.

autor
13. jan 2024

@deti95060810 malo. Ale zatiaľ je toto moje najhoršie obdobie. O bábätko sme sa snžili 9 mesiacov a teraz mám veľakrát pocit, akoby ho ani nechcel

lili1313
13. jan 2024

Hňup je to. Niektori chlapi sa fakt nevedia spravat, to toto vešať na nos zene v takomto obdobi? Hlavne že on si ulavil, somar. Veľmi s tebou súcitím. Dieťa to zmení ale k horšiemu.

autor
13. jan 2024

Veľmi ma boli jeho správanie. Najradšej by som odišla teraz niekam, ale bojím sa ísť k rodičom

moonlight1210
13. jan 2024

Moze byt, ze ma inu. Mozno nie rozrobenu az tak, ako nieco vazne, co tuzi zoficialnit.
Ale cim blizsie je cas, ked sa ma dieta narodit, tym viac citi nutnost z manzelstva vykluckovat. Nemat zavazok k tebe. nehovorim, ze sa tym zrieka hned aj potomka (asi si predstavuje, ze sa obcas ukaze, pohrasa, ci si ho neskir vezme na par hodin), len sa najskor chce citit zas volny (lebo nieco sa mu crta. Alebo chce ujst pred kazdodennou zodpovednostou.).

Podobne ako ked sa niekto nechce zenit, ale nema odvahu sa ozvat a az absolutna nevyhnutnost v den svadby (ked je to uz iba bud-alebo) ho donuti konecne prehovorit a vyvliect sa z toho.

marca12
13. jan 2024

To je tiez riadny debil. Tesne pred porodom ta musel takto zostresovat? Uz sa mohol premoct tych par dni,tyzdnov. Necitlive hovado. Sustred sa teraz na porod,snaz sa byt v klude a vztah budete riesit neskor. Dieta asi nic nezmeni,mozno k horsiemu,ale ktovie,mozno ked ho uvidi,tak precitne. Skor by som mu povedala,ze teraz potrebujes jeho podporu a trpezlivost. Niektori chlapi su uplne otrasni. Nezvladaju zenske hormony,nedostatok sexu im tiež udiera na mozog a niektori maju fobiu z tehotnych zien,prestane ich vlastna zena po porode pritahovat. Ale to nie je tvoja chyba.

vlado818
13. jan 2024

@marca12 Ako chlap uplne svami suhlasim. Mal pockat par tyzdnov! Po porode.

candii
13. jan 2024

Jasné že má niekoho iného. Fuj, nakopala by som ho do gulí, z takých chlapov mi je na zvracanie

reanda
13. jan 2024

nic nerob.. cakaj.. a hlavne nad tym nerozmyslaj.. sustred sa na dieta

momoftwo
13. jan 2024

To on sam od seba ti toto zavesil len tak pred porodom? Alebo ako vznikol ten rozhovor? V kazdom pripade otrasne od neho! Viem ze su chlapi co im svihne pred narodenim dietata, dostanu stres, su cudni..ale toto neviem ci je ten pripad skor si myslim ze ma minimalne rozbehnutu nejaku zaujimavu konverzaciu na mobile. Ak mas moznost chod k rodicom a snad sa dement uvedomi co by stratil, a ak nie..vela strati on, nie ty! 💔

ankare
13. jan 2024

On niekoho má 😔

vilma7
13. jan 2024

Podľa mňa v tom iná tiež je. Ale to podstatné nie je. No tak teraz vám nesoatva nič iné, len sa dohodnúť, ako budete fungovať ďalej. Chce ísť k pôrodu a potom akože čo? Zbaliť sa a od sťahovať, alebo čaká že odídeš ty?
A to že chlapi hádžu viny len na ženy je už pomaly asi normálne. Ved on Chudáčik nič neurobil, ešte ty budeš na vine že si o musel nájsť za teba náhradu. Chrapun jeden.

trinityf
13. jan 2024

No mas docinenia so psychopatom, manipulatorom. Vacsinou tito "milujuci" jedinci sa s prichodom svadby alebo dietata, kedy uz maju svoju obet priviazanu k sebe, zmenia v spravani na nepoznanie. Teraz zacne devalvacia, ponizovanie, urazanie. Je mi to luto. Dieta to nezmeni.

pralinka25
13. jan 2024

Boze toto je korunovany kok.t. nijaky miernejsi vyraz ho nevystihuje. povedat toto zene pred porodom je hajzlovina najvyssieho zrna. ak pominieme fakt ze si pocas toho ako ty nosis aj jeho dieta zacal s niekym inym. chlap takmer nikdy nepride s takymto niecim len tak a na 100% vzdy zacne s tym ze v tom nikto nie je. klamar, hajzel este aj nevernik. taketo uvedomienie trva roky v zlom vztahu kde nic nefunguje ak taketo vyhlasenie pride po kratkej dobe kedy ty si si nic nevsimla je v tom vzdy nejaka ina.
tomuto chlapcovi to dufam vesmir, boh, karma lebo co vrati aj s urokami.

a nie toto nie je tvoja vina. este tebou aj manipuluje aby sa vyvinil z toho ze nie je dostatocne zrelym a sucim chlapom. lebo skutocny chlap takyto podraz neurobi. never tomu co hovori. ak by vas vztah bol taky zly vedel by to aj predtym ako ste splodili dieta. toto je cista manipulacia z jeho strany.

tenerifka
13. jan 2024

@vilma7 ano, take typicke, on vlastne aj tusi, ze je kkt, ale dufa, ze ked povie zene, ze za to moze ona, tak si to vlastne ona ani nevsimne a bude vinit seba, ach jo, su taki tupi ti chlapi

sofinkasara
13. jan 2024

Samozrejme za všetko môžu ženy.. bože chlapi sú bez viny, nie?? Ak viem vo vzťahu sú dvaja.. a dieťa nikdy nič nezmení, môže sa to ešte pokaziť. A chces aby dieťa videlo ze otecko sa nespráva k mamine ako ma?? No radšej ostanem sama ako s takým debilom, ktorý do očí povie že ťa neľúbi ked si tehotná.. na co ta oplodnil keď ti nadáva a neváži si ta. Ako je mi ta ľúto.

tenerifka
13. jan 2024

autorka, ty nikam nechod, nech tiahne on. Ste manzelia, mas urcite prava z toho vyplyvajuce, teraz si dokonca chranena osoba, ty aj tvoje dieta. Ak chce vypadnut, nechaj ho ist, ak bude doma obsmrdat, zapoj ho do chodu domacnosti, rychlo ho to prestane bavit. Hlavne mu nevar a nerob full servis. Ten uboziak si zasluzi len naplut mu do ksichtu, kreten

kubkovamama
13. jan 2024

Ako pekne to otočil,že ty si na vine.Na 200% si myslím,že má niekoho.Prepac.Vlastna skúsenosť.Ja som neodišla hneď,ale aj tak sme iba fungovali ako spolubývajúci,našťastie bol aj tak stále preč(u nej).Treba porozmýšľať,či malinké musí mať jeho priezvisko

dada4
13. jan 2024

No je to riadny pako...

zmrzlinka2021
13. jan 2024

Autorka,

je mi to luto, ale toto neurobi clovek s charakterom. Tvoj muz je chudak.

nataly420
13. jan 2024

Má druhu a to som si 100% ista. Chlapi sa nemenia tak náhle. Môže si panko pogratulovať k milenke ktorá očividne nemá kusok citu, keďže to s ním ťahá za takýchto okolnosti.

fashionshop88
Autor odpoveď zmazal
Zobraz