Má to budúcnosť?

20. feb 2024

Viem, že všetko ukáže čas. A taktiež viem, že tu nie sú žiadne jasnovidky. Ale chcem vedieť názor od nestranných ľudí. Prípadne aj osobné skúsenosti.

Priateľ mi prvýkrát vyznal lásku po sexe (po určitej praktike). Ja to mám preto odvtedy zafixované, akoby ma mal rád len kvôli tomu, že sa mu páči sex so mnou. Vyznáva mi síce lásku aj bez toho. Rozumieme si aj v iných veciach, ale stále to mám v sebe. Trávime spolu čas aj bez sexu a takých vecí, ale tak je to súčasťou väčšiny stretnutí.

Myslíte, že to s ním má budúcnosť, alebo je so mnou len kvôli sexu? Kebyže vám niekto vyzná lásku na základe sexu, verili by ste mu, že to s vami myslí vážne aj celkovo?

tinka2233
20. feb 2024

Ja som môjho manžela stretla tak, že som si povedala chcelo by to aspoň raz za život vyskušať sex “na jednu noc”. No a zo sexu na jednu noc sme sa stali “kamoši s vyhodami” resp ani kamoši sme neboli, boli sme cudzí ľudia čo maju spolu sex. Samozrejme na druhom “rande” mi priniesol darček malý privesok, a bežne mi kupoval kvety. Prvý krát mi povedal, že ma ľubi tiež po nejakom sexe. Sme spolu 5 rokov a lepši vzťah som nikdy nemala 🙂

mimka1402
20. feb 2024

Ja som vyznala lásku v sexe, vyklzlo to zo mňa, lebo som bola uvoľnená a nerozmýšľala som či je to správne alebo nie. Cítila som to tak. Dokonca to bol prvý sex. Ale poznali sme sa roky ako znami. Pre mňa je ale sex forma prejavy lásky, jeden asi z najväčších a je to pre mňa dôležitý bod vzťahu. A bolo to vždy úprimne a bolo to len čerešnička na konci, že som šťastná aj v tejto stránke. Pre mňa vidieť partnera ako sme spolu "jedno telo" patrí medzi najintimnejsie a najbližšie veci. Takže by som to určite brala stále vážne a vôbec by som si to nespájala iba so sexom.🙂

egonsk
20. feb 2024

nebola tu tato tema par dni dozadu? Ci opakovanie robi majstra?

kika147
20. feb 2024

Ta téma je asi tvoja , kde baba písala , že jej muž prvý krat povedal po fajke že ju ľubi však ?

deti95060810
20. feb 2024

a čo bez sexu... o ničom vz´tah.

lindous
20. feb 2024

Takých čo prehĺta je viac (predpokladám, že je to dodatok k tej téme), len kvôli tomu by s tebou nebo😅 pusti to z hlavy, užívaj si vzťah a že vám je spolu fajn, lebo nakoniec si to sama pokazíš svojou neistotou 😊 tiež mam najväčšiu chuť vyznávať lásku po dobrom sexe 😄

reanda
20. feb 2024

ak ma clovek pochybnosti, ci ma jeho vztah buducnost, tak vacsinou nema

aiana24
20. feb 2024

Čakala by som, či mi vyzná lásku, a až keď hej a vedela by som že sme v ľúbostnom vzťahu tak až potom by prišiel na rad sex. Keď dáš svoje telo niekomu a ani predtým nechceš aby ti vyznal lásku tak čo teraz s tým...?

vanilkovazmrzka
20. feb 2024

Overthinking level milion

barborachors
20. feb 2024

je to muz co miluje cez sex...

autor
21. feb 2024

@aiana24 z jeho pohľadov a správania som vedela, že vtedy už ma má viac než rád, ale o láske sa zmienil až po tom. Zas by som sa nevyspala len tak s niekým a obzvlášť nie, keď s ním chcem byť. Neskôr mi vysvetľoval, že on to ani nedokáže robiť, kým ženu nepozná a nemá k nej city.

aiana24
22. feb 2024

Tak potom nepochybuj o nom a ver mu...