Ahojte, idem si po radu alebo možno vypočutie..mám 37 rokov, priateľa, ktorý ma 34 rokov. Každý má svoju domácnosť, bývame cca 100 km od seba. Ja vychovávam dceru z predošlého vzťahu - 9 ročnú. S priateľom sme spolu 3 roky, je to vzťah na diaľku. On má svoj byt, kde žije s mamou - má zdravotné problemy. Nie je typický mamin maznáčik, no mama ho potrebuje aj kvôli odvozu k lekárovi atd. Ja mam tiež svoj byt. Viackrát som dala tému spoločné bývanie, ale on sa k tomu akosi nemá. Ako to poriešiť?
Na riesenie treba oboch. Bud budes akceptovat, ze on nic menit nechce a prisposobis sa, alebo sa vase cesty rozidu..
Aspoň u teba občas prespáva? Bola by si ochotná presťahovať sa k nemu?
ON asi k tebe bývať nepríde ak má choru mamu a TY ak sa tam nepresťahuješ tak zbytočna strata času.
Ja toto nepovažujem za vzťah, len príležitostné stretávanie a určite by som roky takto nedokázala fungovať. Toto žiadnu budúcnosť nemá
Aj ja si myslim ze to nema vobec zmysel tahat, mozete zosrat kamaratmi atd.. bez buducnosti, kazdy ma svoje a je mu fajn
Za 3 roky vo vašom veku mohla byť už aj svadba. Ale naozaj, nemá to význam.
Toto realny vztah nieje
aké spoločné bývanie? To chceš bývať spolu s jeho mamou, keďže inak to asi nepôjde, keď potrebuje jeho pomoc? To teda veľmi neradím
No treba sa porozprávať, možno by ste našli kompromis. Ale záleží na tom, či sa ozaj ľúbite, alebo je to len taký vzťah z núdze cnosť. Teoreticky by si mohla napríklad svoj byt prenajať a presťahovať sa k nemu, lenže musela by si si nájsť novú prácu, dieťaťu školu, atď. Čo je dosť veľká zmena pre teba a druhá vec, či on o to vôbec stojí. On nechce mať vlastné dieťa? Ja som za mojím odišla do zahraničia a neváhala som ani minútu, ale to bola láska.
...Viackrát som dala tému spoločné bývanie, ale on sa k tomu akosi nemá. Ako to poriešiť?
Ved nema zaujem, vyjadril sa ( hoci aj mlcanim, zmenou temy, akoze prepocutim a pod) , nie je co riesit. Vyhovuje mu to ako to je. Keby s Tebou chcel byvat, uz by riesenie navrhol. Zabijas cas, prepac.
Ak ti tento vztah nevyjovuhe rak to vyznam nema, nakolko kazdy z vas ocakava nueco ine