Má o mňa záujem?

15. máj 2024

Ak muž flirtuje, dava narážky. Zavolal aj von no nedošlo k tomu. Najskor flirtuje, potom akoby ochladne... co si mam o tom myslieť? Ako to chlapec myslí?

Napísala som mu, že nech sa so mnou nezahrava. Mam pocit že si týmto len zvyšuje svoje ego a nič viac.

jaja20
15. máj 2024

Asi tak. Nevyzretý jedinec.

foxanda
15. máj 2024

Potrebuje si pohoniť ego, nič viac. Ruky preč od takého a to čím skôr.

autor
15. máj 2024

@foxanda keď som mu napisala aby sa so mnou nezahraval, tak vravel len - dobre nebudem.

jaja20
15. máj 2024

Alebo má toho "rozrobené" viac a správa sa podľa toho,ako mu to vychádza u tej druhej.

zmrzlinka2021
15. máj 2024

Je to idiot, ktory sa na tebe zabava.

foxanda
15. máj 2024

A po tom, čo ti napísal, že: "dobre, nebudem" tak ti dal pokoj alebo ako to pokračuje?

autor
15. máj 2024

@foxanda napisala som mu len, že hej keby som ho nepoznala. Už to spravil viacx tak som sa už musela ozvať.

autor
15. máj 2024

@foxanda napisala som mu aj v takom zmysle ze ciny robia chlapa, tak nech nepíše radšej nič.

januska12323
15. máj 2024

Tak to ukonči sama.

lindous
15. máj 2024

Otázka, len tak na zamyslenie je, že či išlo naozaj o flirt a snažil sa tým prejaviť záujem alebo si si to len nejak blbo vysvetlila… niektorí ľudia proste prirodzene komunikujú tak, že to vyznieva ako flirt, ale pri tom o nič nejde… a ak teda naozaj flirtoval, tak stretlo sa to s odozvou? Nemohol mať pocit, že to na teba nefunguje, lebo si to neopätovala? Prečo ste nakoniec nešli von, keď ta zavolal?

hallka
15. máj 2024

frajer len recami, ale potom skutek utek. neriesila by som takeho cloveka. bud nevie, co chces, alebo sa hra na frajera.

autor
15. máj 2024

@lindous boli sme dohodnutí ze ideme, flirtovanie všetko a na ďalší deň ráno ešte v poriadku. Večer už zmenil náladu a proste bol taky nervny, aj na mňa reagoval všelijako tak som mu napisala ze mi to vadi ako sa sprava a začal ze on sa bude správať ako sa mu zachce, tak som mu začala ze ale keď takto chce pokračovať tak nebude mať dlhodobý vzťah (on ho vraj chcel), tak mi začal ved ja nechcem mať taký vzťah. Tak som mu vravela ze ja nebudem mat len polročné vzťahy, že chcem normálny vzťah čo bude trvať dlho tak potom na ďalší deň odpísal ze on taky vztah chce... no a potom bola debata o tom stretnutí, tak nakoniec to pretocil ze on to vlastne nemyslel vážne. Proste v takom zmysle to napísal.

autor
15. máj 2024

@lindous dá sa s ním pokecat všetko v pohode, nie som na tom tak že musím mať vzťah ale nemám rada ak sa so mnou niekto zahráva. Poznáme sa z minulosti, kde to nedopadlo najlepšie medzi nami.. no takto reagovať? Nemám rada ak má niekto namotava a tam to končí, bud chcem a riešim alebo nechcem a som ticho..

foxanda
15. máj 2024

Chlapec akoby ani nevedel, čo vlastne chce. Ale poviem ti, že už teraz máš o ňom pochybnosti, daj na tú našu ženskú intuíciu. Ona nás nie raz upozorní, že nie je dačo v poriadku. Urob samej sebe službu a ukonči to, pretože toto je len začiatok a keby to malo takto pokračovať, tak sa jedného dňa zobudíš a budeš samej sebe nadávať, že si premarnila roky s debilom.

tilly
15. máj 2024

Strata času. Nerieš, posun sa ďalej

autor
15. máj 2024

@foxanda mam sa ho aspoň narovinu opýtať ako to ku mne ma? Ako to berie a vysvetliť mu ako mi je?

foxanda
15. máj 2024

Ak to máš za potrebu, kľudne. Ale skôr si myslím, že ak by si to s ním začala rozoberať, omotal by si ťa sladkými rečami a ty si nakoniec povieš, nie je to s ním také zlé... a už by si bola tam, kde ťa chce mať.

autor
15. máj 2024

@foxanda ja si vlastne ani nikoho nehľadám momentálne k sebe, len ak niekto so mnou flirtuje tak to považujem ze záujem ma .. tak chcem vedieť ako to je, či ho ma a ma o mňa záujem alebo ho proste nemá, tak nech to na mňa neskusa 😀

autor
15. máj 2024

Alebo ho skúsim zavolať niekam ja? Ze ako zareaguje?

foxanda
15. máj 2024

Tak niektorí chlapi flirtujú, lebo si tým niečo dokazujú. Ale nemusí ísť výslovne o záujem.

autor
15. máj 2024

@foxanda alebo sa ho narovinu opýtam ako to ku mne ma, že či ten záujem tam je alebo čo si mám o tom celom myslieť.

foxanda
15. máj 2024

Tak je to na tebe. Ak v tom chceš mať jasno, tak urob ako cítiš, že je správne.

niki35
15. máj 2024

Možno skúša kam ďaleko sa u teba dostane. Normálne narovinu ho opýtaj čo vlastne od teba chce aby si si nemusela domýšľať. Veď nemáš čo stratiť. Práveže horšie by bolo keby si sa neopýtala priamo a on by sa s tebou len zahrával. Ale nie je to dobré znamenie keď sa takto zahráva s tebou 🙂 nelám si nad tým hlavu a narovinu sa ho opýtaj. Ak ti dá nejakú negatívnu alebo nepriamu odpoveď tak kašli naňho.

sisska96
15. máj 2024

Na čo ho riešíš preboha. Nechaj ho tak a máš pokoj.

maxalla
15. máj 2024

Necitala som ostatne komentare, ale povedala by som, ze len skusa a takto rozpracovanych ma mozno viac.

hope87
15. máj 2024

@autorka toto jeho spravanie je jednoznacná, niekoľkokilometrová, tzv. "red flag". Ja by som sa ho na tvojom mieste uz absolutne nic nepytala. Nebudes predsa rukojemnikom jeho nalad. Toto on presne sleduje...svoju "moc" nad tebou/ nad ženami. Jedine, co vidi, je to, ze nech sa zachova akokoľvek, ty spravis len nachvilu bu-bu-bu, ze nech sa s tebou nezahrava ale stale si s nim v komunikacii, stale mu pises, chces vediet ako teda on a on sa s tebou stale len zahrava, atd. Moja rada znie: vymazat, nekomunikovat, ignorovat. Vies, flirt je jedna vec...je to sice prijemne ale vies ake vysoke % ludi flirtuje len tak nezavazne a preto, ze si potrebuju zvysit ego? Flirt nic neznamena...ale realne ciny a spravanie mimo flirtu.

retatka
16. máj 2024

X-mužov aj žien flirtuje a vôbec nemajú záujem .Je to súčasť ich povahy ,chcú sa robiť zaujímavú a zdvíhať si ego .Flirt neznamená automaticky záujem .Až to pochopíš ,prestaneš riešíť .