Má o mňa záujem?

anna778
24. mar 2024

Ahojte žienky
Potrebujem radu
Stretla som sa včera z jedným mužom a nie som si istá či má o mňa moc veľký záujem
Spýtala som sa ho či sa chce ešte stretnúť povedal že áno
A potom povedal že napíšeme si a dohodneme sa
V správach sa nezmenil, píše mi stále rovnako pekne ako predtým
Myslíte že má záujem ?
Ďakujem 🙏🙏🙏

barbora0308
24. mar 2024

@anna778 Uvidis, ak to "dalsie stretko" nebude furt odkladane kvoli roznym vyhovorkam, tak ma zjavne zaujem 😉.

lindous
24. mar 2024

O ďalšie stretnutie zrejme áno, uvidíš či ho teda pripomenie a niečo konkrétne navrhne…či je záujem vážny a aj budúcna sa ukáže, až keď sa lepšie spoznáte 😊

anna778
autor
24. mar 2024

Chcela som mu navrhnúť ďalšie stretnutie ja , myslíte že by to bolo dobre? Chcela by som ho zobrať na nejaký výlet aby sme sa viac spoznali

barbora0308
24. mar 2024

@anna778 Len aby si na neho nesla moc zhurta. Ty si sa ho pytala, ci ma zaujem o dalsie stretko, prve rande ste mali vcera a uz by si dohadovala dalsie 😁. Ja osobne by som pockala, aby dalsie rande inicioval on, kedze ty si zaujem o dalsie uz prejavila.

zuzana9393
24. mar 2024

@anna778 byť tebou sa mu veľmi nevnucujem.... Už si sa ho predsa spýtala, či má záujem. Keď už ho na nejaký výlet chces zavolať, urob to trochu nenápadne.... Napríklad, že už dlhšie sa chces ísť niekam pozrieť, len to tak prehod... .uvidíš či sa chytí. Ak nie, nesilila by som to. Podla mňa to chlapi nemajú radi.

lindous
24. mar 2024

Ja som síce úplne za to, že je okej, keď žena prevezme iniciatívu a nebojí sa spraviť prvý krok, aj mne sa to oplatilo, ale teda to čo jednému môže imponovať, druhého môže odradiť… v tomto prípade by som asi počkala, ty si už dala najavo, že máš záujem o ďalšie stretnutie, nechala by som to teraz na ňom…ak by dlhšie z jeho strany nič neprichádzalo, skús niečo navrhnúť ty, aspoň zistíš na čom si

jana_eyre_2
24. mar 2024

Ja som staromódna, nepytala by som sa ho na ďalšie stretnutie a nechala to na neho.. vravíš že ti píše rovnako pekne ako predtým tak zrejme stále záujem ma, ja by som na neho nechala nech sa snaží..

mima73
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
anna778
autor
24. mar 2024

Ďakujem vám 🙏🙏

pralinka25
24. mar 2024

tiez si myslim ze by si mu mala dat priestor na iniciativu. ale ked si pisete kludne spomen ze planujes ist tam a tam pripadne sa o tom mieste rozpis. mozno sa chyti aj sam a povie ze pojde s tebou ked ho svojim nadsenim a rozpravanim/pisanim zaujmes. ale nevolaj ho. chlap ak ma zaujem da ho najavo. tiez som v tomto staromodna. ale ja by som ani pre samu seba nechcela chlapa ktoreho musim balit ja. tento typ muzov mna nikdy nepritahoval. potrebujem pri sebe aktivneho a iniciativneho cloveka takze pre mna to bolo vzdy jasne.

0silvia0
24. mar 2024

@anna778 nie, nevolaj ho ty, nechaj to na nom

marcellka32
24. mar 2024

Toho nového ofukujete akokeby bol princ, je to chlap, aj keby ho von zavolala, buď sa poteší a ide alebo nemá záujem a nejde....
Veď mu nenavrhuje súlož hneď 🙂 ja by som kľudne ak by som to tak cítila, napísala

osky
24. mar 2024

Uz veta-
Chcela by som ho zobrat....
To je ako matka k dietatu.
Ides na to zo zlej strany a aj keby mal zaujem,takto ho skor odplasis.
Neuhanaj ho.
Nechaj sa dobyvat.
Neboj sa,ak ti pise,urcite iniciuje aj fdalsie stretnutie.
Chlapi to maju inak ako zeny .
Rande skoncilo a isiel si po svojom.
Nema hlavu zamestnanu tebou 24 hodin.
Ked sa vecer zastavi,alebo ma cas,vtedy zacne znova premyslat aj naf tebou a ozve sa.
My zeny sme ine.
My cakame 24 hodin na telefone,kedy konevne cinkne a uz aj odpisujeme....mame to v genoch.
Byt tu sale,pripravene pomahat,zachranovat....
Ale muzi to tak nemaju.
Ked toto pochopisuvolnis sa a aj druhi sa uvolnia pri tebe 🙂

domkakvet
24. mar 2024

@anna778 ides na to velmi rychlo, aby sa nezlakol, radsej pockaj a aj sa dozvies.

siska53
24. mar 2024

@anna778 suhlasim s chodec15!

gerber58
24. mar 2024

@anna778 ešte jedným stretkom nie je všetko tak ako by si chcel. Pozvoľna na neho. Nežeň jeho a hlavne seba do rozhodnutí veľmi ovplyvnených pocitmi.

anna778
autor
24. mar 2024

Ďakujem vám žienky, no bohužiaľ nedopadlo to dobre😪

jana005
24. mar 2024

@anna778 a prečo to nedopadlo dobre?
Napísal ti, že už nemá záujem?

zuzana9393
27. mar 2024

@anna778 prečo?