Ľudia, ktorí nevedia rozoznať fake

25. jún 2024

Zdravim, uz parkrat sa mi stalo, ze ma nejake zeny obvinili, ze predavam fake 😁 raz som predavala ck mikinu a zvnutra mala flis a jedna rozhorcena mi zacala pisat, ze som ju oklamala :D ze znackove mikiny nemaju take vnutro 🫣😍 120€ mikinu som predavala za 25€ :D pritom ked si tie zeny rozkliknem, tak ako prepacte, ale su to zeny, co isto nenakupuju znackove veci :D nastastie som nasla na emaile fakturu, tak potom stichla :D tieto ,,znalkyne" vedia hned rozoznat fake, este z fotky😁😁😁 niekto predaval znackove tenisky a pod fotkou 10 komentarov, ze ake fejky predava🫣 ja nehovorím teraz ontych lacnych hnusnych tenkych tričkách z turecka, kde to clovek hned rozozna :D pritom sa vzdy vyjadruje tak 90% ludi, ktori isto znackove veci nenosia, ale z fotky hned vedia posudit :D akoze, preco to robia ludia? Mne to je strasne vtipne. Zjednavaju znackove tricko za 10€ a este potom obvinuju.

esterr_ka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tuippo
25. jún 2024

tento výkrik do tmy je načo dobrý? Máš potrebu sa verejne odbavovať na takýchto malichernostiach?

7miriam77
25. jún 2024

Ja sa len čudujem ľuďom, čo nakupujú také drahe handry, či to má značku takú či onaku, je to len kus handry. Dať za mikinu 120 e 🤔, to nikdy nepochopím. Topánky to je iná vec,ale kus handry. Obyčajné značkové tričká aj 30 e. Toto nikdy nepochopím.

tenerifka
25. jún 2024

@7miriam77 uplne s tebou suhlasim, hlavne taki, co potom nemaju cely mesiac co zrat a auto maju na splatky. Uplna financna negramotnost

huxy
25. jún 2024

Tak ja budem radsej nosit to lacne hnusne tricko z Turecka ako dávať toľké peniaze za jednu hlúpu handru s nejakým logom 🤷🏼‍♀️ alebo teda vôbec nepotrebujem nosiť ani fake-y.
Mimochodom máš nejaké tričko z Turecka, že si tiež taký odborník a vieš posúdiť z fotky materiál?

zelenina1
25. jún 2024

Z "mainstreamovych znaciek je Calvin Klein jedna z najsedlackejsich. Vsade pchaju svoje giganticke logo. Nerozumiem preco by som mal platit za to, ze som pre niekoho chodiaca reklama. V zasade je uplne jedno, ci nosite original alebo fejk - v oboch vyzerate ako sedlak. Ovela lepsie zaposobite, ak nosite jednoduche kusy oblecenia dobreho strihu a kvalitneho materialu.

autor
25. jún 2024

@zelenina1 a ja kde pisem, ze chcem zaposobit?:D tieto znacky maju aj vyssie rady, kde su tie loga mininalisticke ;) ck jeans tommy jeans su take dostupnejsie verzie, ale menej kvalitne. Mas aj vyssie rady, kde mas aj super materiál. To, ze tebe niekto pride, ako sedliak, to uz nezmenim. Kazdy ma svoj vkus ;)

autor
25. jún 2024

@tuippo a tvoj komentar je naco dobry?:D vsak ked ti to pride trapne, naco otvaras takuto temu? Iba zeny to az take nezaujinave pre teba nebolo ;)

autor
25. jún 2024

@esterr_ka ano, ck a th posledne roky vyraba mikiny aj z polyesteru. Preto mi to pride trapne, ze niekto si kupi mikinu za 20€ na bazare a este ide kritizovat, ze som niekoho oklamala;D pritom nema ani paru o tuch znackach :D

autor
25. jún 2024

@tenerifka sklamem ta, ale vacsina ludi v tychto znackach, si ich mozu dovolit a nepotrebuju potom jest suche rozky ;) neviem, mbe pride divne posudzovat ludi tvojim pristupom. To teraz kazdy, co si da na seba znacku, je sedlak,.ktory na to nema?:D neviem, ci si niekedy bola v takom obchode, ale ti menej zamoznejsi tam mozno pridu max na vypredaj a aj to si niekto nemoze dovolit;)

zelenina1
25. jún 2024

Rozumiem tvojim vyhradam a pripustam ze reagujem off topic 🙂 Kazdopadne, za svojim tvrdenim ze clovek odety od hlavy po paty v calvinoch a hilfigeroch posobi ako lacno obleceny sedlak si stojim.

autor
25. jún 2024

@zelenina1 ved jasne, kazdy mame svoj vkus :D mne sa to tiez nepaci 🙂 ale nejake vacsie logo na tricku mi nepride sedliacke 🙂

markusrasford
25. jún 2024

@zelenina1 to ze si ty stojíš za tvojim názorom je ok ale neznamená ze je správny.

tuippo
25. jún 2024

chcela som ti jemne naznačiť, že si nadradená a riešiš chujoviny. Lebo tebe to evidentne interne nenapadlo

lucia13022023
25. jún 2024

Ja som ten človek co nevie rozoznať fake a originál ✌️🤣 úprimne sa mi nepáčia kúsky kde veľmi kričí napis, či to je calvin klein, gucci alebo hoc aké tričko z obchodu za tri eurá, proste sa mi to nepáči a nevyhladavam to. Jedine značkové co si kupujem sú topánky a to z overených obchodov, alebo potom kabelky. Ale nikdy som nechápala tie ženy, čo si kúpia za 7000eur kabelku, ja tie peniaze dám radšej do dovolenky. Ale to som ja, a je to v poriadku keď to dá niekto kabelky napríklad.

mamutka
25. jún 2024

Ja myslím, že by sa tomu dalo predísť, stačí v inzeráte napísať veru “originalitu produktu viem doložiť faktúrou”. Dnes už aj napodobeniny vedia vyzerať takmer ako originál, takže ľudia proste neveria.

mamutka
25. jún 2024

@zelenina1 ja som naozaj takého človeka poznala, nápisy neboli veľké, ale bolo ich vidno, boli to proste originály. Mal na to, zakladal si na tom, ale vyzeral v tom hrozne.
Naozaj človek som nevedel kombinovať, nemal vkus, postavu mal taku neforemnu, nábeh na obezitu, proste tie handry za tisíce to nezachránili. Až smutný pohľad. Otázka priorít… viac casu pohybom ako nákupom by neuškodilo.

vevesh
25. jún 2024

Vies o tom, ze ck a th minulorocne a predminulorocne kolekcie dostanes v urcitych obchodoch za 20-40e/kus? A ze drviva vacsina vykupuje taketo znacky vo vypredajoch, lebo neda 120e za kus handry len preto, ze je to tohtorocny aktualny model? Ako ty vies z fotky posudit, kto na co ma a nema a kde a ako dava svoje peniaze??? Ty si tiez taky odbornik na tieto veci ako tvoje "zakaznicky" na tie tvoje inzeraty ohladom originality ci fejku...

liz_lemon
25. jún 2024

mna by zaujimalo, preco predavas nieco co stalo 120 E za 25 E? co z toho mas?

rorino
25. jún 2024

Keby si skutočne vedela,ako sa "fejky a nefejky" vyrábajú,tak by si ich ani nepredávala😂

esterr_ka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz