Ahojte,ani neviem ako zacat,ale potrebujem to zo seba dostat von.
Sme s manzelom 15 rokov spolu a mame 7rocnu dceru. Neviem ci je to len nejaka kriza vo vztahu tymi rokmi alebo co sa deje,ale poslednu dobu sa dost hadame.Urcite to je aj ovplyvnene jeho aj mojou pracou,zhonom.,,to asi pozna kazdy. Ale zda sa mi,ze mi vycitava veci,ktore mne sa nezdaju zle,ale on to tak vidi a potom sa pohadame. Vtedy si pokladam otazku ci este s nim chcem pokracovat vo vztahu? Lubim ho,ale ked sa pohadame,tak priachadzaju pochybnosti ci este chcem byt s nim…
Myslite,ze je to len nervami,lebo sme sa pohadali alebo to znamena nieco ine? Stalo sa to aj vam? Je to len tymi tokmi co sme spolu? Neviem uz co si o tom mysliet
@domkakvet tak napriklad sa so mnou prestal bavit za to,ze som sa ho opytala ci by mu vadilo,ze keby som isla s kolegynou na kavu? A to som sa ho len opytala a to som chcela ist len pre to lebo isla som z roboty a mala som ist pre dceru,ale boli zo skoly v kine a mala som hodinu cas a mne sa neoplato ist domov. Ale uz bolo zle,ze on tiez s kolegami nikam nechodi
Tak to je pravda urcite na tvojej strane a hadka pre blbost, skuste sa o tom porozpravat, opytaj sa ho kde je problem s tym, ze pred tym taky nebol.
Toto by som mu vôbec neoznamovala a pýtať sa už vôbec. A v podstate keď vieš aký je, tak by som to ani potom nepovedala ze som bola.
To,čo si uviedla je veľká hlúposť na hadku. Ja si myslím, že je veľmi žiarlivý a že ťa asi nikam nepúšťa. Možno sa mýlim. Ale na kávu by som sa určite nepýtala, oznámila by som mu, že idem na tu kávu.
Pred tym nebol ziarlivy?
@stanulienkat je velmi ziarlivy a nechodim s kamoskami ani kolegynami von,iba s nim,ale ani on nechodi. Ale to by mi nevadilo,ále toto bolo len aby som nemusela niekde mrznut. Ze mala som zostat v robite a tam si dat kavu,ale ja mam takeho sefa,ze som rada,ze ho nevidim
So ziarlivym clovekom je kludny a normalny zivot NEMOZNY!!! Je to peklo. Zasluzis si metal, ze si tolko vydrzala.
@domkakvet nol ziarlivy aj pred tym..ale to nie su hadky len kvoli ziarlivosti aj kvoli inym veciam a viackrat som videla,ze mame kazdy iny nazor na to. Vzdy sa o tom potom porozpravame
@stanulienkat ale to nie je iba o ziarlivosti a slubil mi,ze uz nebude tak prehnane reagovat
Ziarlivci sa nevedia kontrolovat. To si za 15 rokov mohla vypozorovat. Su chori. Uplne najhorsie je, ze mnohi casom prejdu do agresie-fyzickej.
Je dobre, ze sa o tom porozpravate, ked sa to este zopakuje, tak to zovseobecni, nie len o tej veci, ale povec mu ze do buducna si nic podobne neprajes.
@stanulienkat ale tu nejde iba ziarlivost,ide o to ze sa aj v inych veciach rozchadza nas nazor a ked a pohadame tak pochybujem o nasom vztahu,napada ma,ci by sme sa nemali rozist,ale mimo hadok citim ze ho lubim a som rada ze ho mam,tak neviem ci to je len naval tych nervov a preto tie pochybnosti
@domkakvet vzdy sa dokazeme porozpravat o tom co sa stalo a ani sa nehnevame na seba dlho,ale mne sa kolkokrat ani nechce ist za nim a riesit to a potom mi vycita,ze vzdy on musi spravit prvy krok
Prvy krok sprav aj ty, dolezity je aj jeho nazor a tato poziadavka je celkom na mieste. Samozrejme ak nema pravdu, tak aby si na to nezvykol, ale mozes povedat, ze si nemyslis, ze si spravila chybu ale rada by si to vyriesila.
Mozno si na nom citovo zavisla. Mozno je to len zvyk bez lasky... Ty si musis utriedit zivot. Ci si stastna..
@stanulienkat prave preto som sa pytala aj tu,ze aky je nazor aj viacerych na to,ze mam pochybnosti. Ci aj druhe pochybuju ked sa pohadaju
Tak ja si neviem predstavit volat muzovi, aby som sa ho spytala, ci mu bude vadit, ak pojdem s kolegynou na kavu. Jednoducho by som isla. A on by bol rad, ze som za ten cas niekde nemrzla. Necudujem sa tvojim pochybnostiam. Podla mna je u vas vsetko ok, kym pocuvas ako verny psik, neodrvas a robis presne ako panko chce. Ak chces prejavit svoj nazor, ak by si niekam chcela ist, bolo by zle. A pre mna o tom vztah nie je. Ale ked tak zijes 15 rokov, asi si s tym nemala problem. Ale naozaj tak chces zit dalsich 30,50,.. rokov? Rozhodovat sa a spravat len tak, aby sa manzel nenahneval?
A predtym ziarlivy nebol? Predtym ste sa nehadali? Lebo hadka kvoli kave s kamoskami alebo vyzehlenym vlasom je trosku cez.
Mne pride ako manipulator, ze by bol najradsej aby si nepracovala, sedela len doma a nikam nechodila nedajboze sa este vyfintit niekde, tak amen tma.
Pýtať sa, či môžeš ísť na kávu 🙈🤯🤯🤯🤯🙏🏻 preboha, veď to je choré ! + ešte okolnosti, aké si napísala. Nemôžeš si žehliť vlasy ? Som v šoku, ako niektoré ženy žijú. To si ako vydržala 15 rokov ? Veľmi smutne.
Autorka, po prečítaní aj tvojich odpovedi a tvojho príspevku mi príde, že pôvod hádok je len v jeho žiarlivosti, keďže iný príklad si tu neuviedla a podľa mna sa ho len snazis nájsť, pritom sama vieš že je žiarlivý a všetky hádky vychádzajú z toho. Ako aby muž žiarlil ešte aj na kamaratku? Však to je cez čiaru. A laska podľa mna z tohto vzťahu už dávno vyprchala, možno si ju vsugerovavas do hlavy, pritom je to len o zvyku a o dieťati. To je cele
Vieš keby som sa vždy po hádke s manželom zamyšľala nad rozvodom už by som bola 10000x rozvedená 😂
Je to normálne, je to emócia... hádka .. není manželstva kde by hádka neprebehla... záleží na Tom ako prebieha a ako skončí...
Napríklad ja s manželom sme sa na začiatku vzťahu hádali tak že susedia všetci vedeli 😂
A rokmi poviem že už sa hádame kultivovane a hádka tak nejak sama odznie
Urcite by ste sa nemali casto hadat a co ti on povie a tebe sa to nezda byt zle, to je take siroke, skus dat priklad.