ahojte,
s priateľom sme spolu niečo cez tri roky. Prvé dva roky bolo všetko v poriadku, ale posledný rok dochádza k častým hádkam a doťahovaniu sa kvoli častokrát hlupostiam. Posledný viac ako polrok fungujeme tzv, na dialku,, pricom to že nie sme spolu sa odzrkadluje na komunikácii a hádkach. Včera sme sa s priateľom trochu pochytili , a na otázku čo pre neho znamenám a či ma lubi? odpovedal že ma má rad. Mať rad a lubit su ale dve rozdielne veci, povedal že ma ma rad, ale že teraz sme mali tažšie obdobie, ktorého ho urobilo chladným, preto mi nevie odpovedať na tuto otazku. Napriek tomu , chce aby sme spolu začali bývať . Neviem ako si mam zobrať tuto jeho odpoved? a velmi ma to trápi, predtým mi často hovoril že ma lubi, a terz dokaže povedať len že ma má rad. Uz pár mesiacov plánujeme spoločné bývanie, len sme kvoli aktuálnej situácii stále od seba, ja na slovensku , on v cechach.. Je medzi nami velmi silné puto, aj fyzická prítažliosť, ked sme spolu je všetko bez problemov, ale na dialku sa len hádame, poradte, co robit, plánovala som spoločné bývanie aj pridať na vážnosti vztahu, ale teraz ani neviem,či ísť do spoločného bývania a sťahovať sa v podstate do inej krajiny, ked mi nedokáže povedať, že má lubi :(
Je úprimný,mám pocit,že ak si rozumiete v reálnom spoločnom živote,niet čo riešiť.... choď do toho.
@pepa1493 nikto ti na to neodpovie,kazda/kazdy z nas moze napisat svoj pohlad na vec, ale v konecnom dosledku len ty a tvoj priatel rozhodnete o tom, ci do toho pojdete alebo nie. Nikto ti neda zaruku o tom, ze to dopadne podla tvojich predstav a ci sa k idealu peiblizite je len na vas. Veeela chlapov nedokaze hovorit o svojich citoch v "normalnej" situacii a nie v case pandemie koronavirusu, ktora ma svoje ekonomicke, socialne i emocne dopady na kazdeho z nas bez ohladu na vek a pohlavie. Nepredpokladam,ze nastane moment kedy ani jeden z vas nebude mat pochybnosti, ale dolezite je, aby ste obaja do rozhnutia ist na dalsi "level" vztahu isli naplno. Ci je to realne teraz, si musite vyjasnit vy dvaja.
@pepa1493 ahoj moj mi nedokazal povedat lubim ta ani mam ta rad pol roka. Nakoniec mi to povedal ked sme sa rozisli. Nevie tak vyjadrit city ale obcas ked ma chvilkovu slabost mi to povie. Takze nenic si zbytocne vztah takymito hlupostami ako baby pisu krby ta nechcel nejde stebou byvat
@pepa1493 v prvom rade si musis ty vyjasnit svoje vlasne pocity: Ty jeho lubis? Na 100% a bezpodmienecne aj s jeho chybami? Ak ano, chod do toho. Ak nie, alebo tam mas "ano,ale..." tak definitivne kroky radsej nerob