List bývalému

30. okt 2024

Počuli ste už niekedy o tom, že keď vás trápi minulý vzťah, alebo potrebujete napísať expartnerovi, že by ste to mali napísať na papier. Napísať tam všetko, čo vás hnevá, za čo ste vďačný, ale neposlať mu ho a spáliť? Hrozne ma trápilo, ako to celé dopadlo..vymenil ma. Videla som v tomto jedine stisenie mojej pozostatkosvej bolesti a aj sa mi uľavilo. Len bolo to také divné, že v polke listu mi dopisalo pero a papier nechcel zhoriet. Bolo to úplne divne.

marianarem
30. okt 2024

Mozno to zatial nechces nechat odist, este nie si pripravena. Skus tam po kuskoch dopisovat dalsie veci a ked sa budes citit, tak to spalis.

enmery
30. okt 2024

Áno. Ale treba to opakovať. Postupne bude toho napísaného menej. Mozog inak reaguje na napísané myšlienky-berie ich ako vybavené. Preto to môže pomôcť. Pomáha to v procese hojenia.

moonlight1210
31. okt 2024

Ak ti dopisalo pero a papier nechcel horiet, bol niecim zaspineny. Pragmaticke, ale tak to je. Ziadne cary.

Pisanie a spalovanie listov ale kludne opakuj. Pokojne znova a znova tie iste veci z roznych uhlov pohladov. Tak dlho, az budes citit, ze uz sa ti nechce o tom ani pisat, ani rozmyslat. Lebo ti je to uz jedno. Uz ta to neprapi.

dadka1997
31. okt 2024

Papier nechcel zhoriet ? Ako fakt ? Ja na taketo neverím, ale musiš sa od toho odpútať, opustil sa, zachoval sa ako chrapúň, ale bolo to jeho rozhodnutie, ved su aj psychologovia, terapie, najdi si nejaky konicek, rob co ta baví ale hlavne nezabudaj na seba, maj sa rada;)

thirstymonk
31. okt 2024

Hej, to bol osut, že sa k nemu musiš vratiť!!! (joke only)

pininka1
31. okt 2024

Ja som to nenechala zhorier,list som mu poslala, lebo mam za to, ze dospelí ľudia by si mali veci vydiskutovat, najmä ak ich to trápi. Odpísal paradoxne až keď zistil, že sa vydávam. A pre mňa jeho list bol naozaj uzavretím všetkého co sme spolu prežili, s čistým svedomím som vyhodila všetky veci ktoré som od neho mala. To co napísal, ma maximálne prekvapilo, ale vyrovnalo to naše vzťahy tak, že je to 23 rokov a sme stále kamaráti, dokonca chodil s mojim mužom na pivo, keď robil v meste kde aj on.

ankare
31. okt 2024

Toto je super spôsob ako sa pokúsiť vyrovnat s tým a snažiť sa to uzavrieť.

ankare
31. okt 2024
ankare
31. okt 2024

@pininka1 A čo bolo v tom liste? Vysvetlil Ti situáciu?

pininka1
31. okt 2024

@ankare áno a napísal mi, že rozísť sa so mnou bola najväčšia chyba ktorú urobil, ale myslel si vtedy (mali sme 19) ze príde ešte niečo lepšie. Neprišlo. A priznal si to. On ale bol vo všetkom taky, akoby sa bal užiť si to, že je šťastný a stále hľadal niečo lepšie a strácal to, čo mal. Väčšina ľudí príde na to, čo mala, až keď to stratí.

ankare
31. okt 2024

@pininka1 ou... Nezamavalo to s Tebou pred svadbou?

pininka1
31. okt 2024

@ankare nie, práve naopak, prišlo úplne také upokojenie duše, že sa uzavrela jedna kapitola.

astronaut321
Autor odpoveď zmazal
Zobraz