Lezie mi na nervy

5. jún 2023

Ahojte. Potrebujem radu.. s priateľom sme spolu pol roka, z toho 4 mesiace spolu byvame. Spolocne bývanie inicioval on, ja som bola proti ale “ukecal ma”. Ide o to, že neviem čo sa deje, ale asi ho už nelubim. Nie je to kvôli tomu že spolu byvame, ale dost sme sa hádali on mi robil strasne ziarlivostne sceny, keď sme sa hádali tak ma pourazal a tak. On mi stále vyčíta že oňho nemam zaujem ale ja citim že som oveľa radšej bez neho ako s ním. Že mam nervy keď príde domov, nemam potrebu ho pobozkať atd🙈 proste ta zaľúbenosť u mna už uplne odisla. Navyse sa rozhodol všetko robiť vtedy, kedy ja. Tj vstavat, jest ( to myslim vazne. Kym ja nie som hladna, on tiež neje) cvičiť. Proste uplne všetko. Veľmi ma to mrzi lebo ma rovnaké hodnoty ako ja, buducnost vidíme rovnako ale ja už ho nedokazem vystat. Nemam naňho už ani chut a skôr sú mi jeho dotyky neprijemne. Myslite že to viem ešte nejak zmeniť ? Aby to bolo ako predtym?:/

lentilka23
5. jún 2023

Spolocne byvanie prave ukaze, ci si spolu sedite. Rychlo utekaj od neho a najdi si ineho, ktory ta nebude "sekyrovat" . Nesadli ste si, nevadi.

jaskolka
5. jún 2023

A ako to chceš zmeniť? Rozkazes si, nech k nemu začneš cítiť to co predtym? Donútis sa mať ho rada? Alebo "mat na neho chuť?" to sa nedá...
Aj o tom je spoznávanie a bývanie s niekym. Ze proste zistis, že s ním byť nechceš a lepšie ti bude bez neho
Za mňa nenatahujte zbytočne čas, nezavadzaj ho, ani seba, porozprávajte sa o tom, že spolu už ďalej to nevidíš a choďte od seba ako dospelí normálni ľudia. Nemáte deti, záväzky, načo takto zbytočne ťahať čas?
To sa stáva, ľudia aa zídu aj rozídu
Nic hrozne sa nestalo.

petamich
5. jún 2023

ste spolu pol roka - mate prezivat jedno z najkrajsich obdobi vo vztahu 🤷‍♀️ a kedy pred tym? tie dva mesiace co ste boli spolu a este ste sa ani nepoznali?

podla mojho nazoru cele zle, ze toto riesis po pol roku vztahu, za mna to nema zmysel

cocolino234
5. jún 2023

@autorka koľko máš rokov? lebo píšeš, akoby ti v škôlke vadilo, že keď ty sa ideš hrať s kuchynkou, tak idú aj tvoje kamošky ale ty nechceš lebo to ideš robiť ty a ty si si to vybrala prvá!.. 🙄 Áno, bežne spolu vstávame, jeme aj cvičíme, nepredbiehame sa v bežných činnostiach. Takže ak by išlo iba o toto, jemu by som poradila ujsť od teba.

Lenže hádky a urážky po polroku? my sme sa prvýkrát riadne pohádali, keď sme spolu boli 3 roky. A urážky, vulgarizmy v žiadnom prípade nepadali a nepadajú ani dnes po skoro 7 rokoch. Tiež mi príde humorné, že ako problém vidíš aj to, že to nie je rovnaké ako na začiatku. Kedy na začiatku? 😀 Naozaj myslíš tie 2 mesiace? v žiadnom vzťahu to nikdy nebude ako prvé dva mesiace. Vytvorila si si k nemu averziu a myslím si, že s prístupom, ktorý som opísala v prvej časti si vytvoríš averziu ešte voči mnohým mužom. Ale urážať sa nenechaj. Tento vzťah absolútne nemá budúcnosť a obom vám to zjednodušíš, keď odídeš z kratšej cesty.

colsami
5. jún 2023

@lentilka23 myslim si ze toto nieje o spolocnom byvani, a prave naopak by si ona usetrila dost starosti keby do toho byvania hned nevhupla po 2 mesiacoch, co je s prepacenim nic. A este ked sa jej to ani nepozdavalo...

Hovori o stalom hadani sa, ziarlivostnych scenach, dourazal ju atd... Toto neoverilo spolocne byvanie, ale jeho charakter casom. A spolocne byvanie jej narobilo zbytocne starosti pred riadnym spoznanim frajera pocas chodenia.

januska12323
5. jún 2023

Nuž čo, vyskúšala si nevyšlo. Hľadaj si nové bývanie.

h2
5. jún 2023

Čo je divné na tom, že vstáva a je vtedy, keď aj ty? Mňa by teda ani nenapadlo, aby som sa išla sama najesť, keď sme všetci doma, jedávame spolu. Ak ťa už aj toto rozčuľuje, že chce jesť spolu s tebou a že vstáva zarovno s tebou (pokiaľ ťa nepredbehne na záchode, keď ti strašne treba, to by sa dalo ešte pochopiť 😏), tak je koniec lásky a treba ísť od seba.

autor
5. jún 2023

@h2 skôr som chcela poukázať na to, že predo mnou mal uplne iny režim, svoje záľuby a aktivity. Všetko prispobil mne a tomu, aby bol vzdy doma vtedy ja. Navyse obaja pracujeme zo 100% homeoffice, čo je pre mna ponorka. Nakoľko tu nie je priestor byt sama doma, napr.

h2
5. jún 2023

A tebe vadí, že sa ti prispôsobil??? Bola by si radšej, keby si ty napríklad vstávala o 6:00 a on o 13:00 a spať by ste chodili primerane tomu, každý zvlášť? Divné!

mmooly
5. jún 2023

Nič nie je divné, proste to už vyprchalo, nepatríte k sebe... na nič nečakaj a slušne sa rozíď, snáď nechceš takto žiť.

sense
5. jún 2023

Ak k nemu nemáš City, tak tie len tak neprídu a vo vašom. Prípade zísť radšej z kratšej cesty. Tiež by mmi vadili žiarlivosťne scény a urazky

nttnnt
5. jún 2023

po polroku uz takto niekoho neznasat to je rekord ale aj to sa da :D ocividne.....ked ho uz teraz neznesies tak co budes robit za 5 rokov....nic uplne zbytocne natahovanie

autor
5. jún 2023

@nttnnt znie to vtipne keď to takto napises, ale ja som predtym zila 10 rokov sama asi je chyba vo mne

anita6666
5. jún 2023

Takto to dopadne s každým jedným,keď ti spadnú ružové okuliare. Každý ti bude vadiť a nie je chyba v tebe! sú ženy,ktoré nepotrebujú zakopavat o chlapa na každom stvorcovom metre,proste si zvyknutá na svoj samostatný život a svoje rituály,je jasné,že chlap ti bude vadiť. Každej by vadil,ktorá žije spokojný samostatný život. Ten sa totiž nedá porovnať s tým,keď sa ti pod nohami motá nejaký chlap. Žiť si podľa seba je najväčšia výhoda,akú mozes mať.

zabka79
5. jún 2023

Mozno este nie si pripravena , asi bude romumne to zabalit a ukoncit

deti95060810
5. jún 2023

mala by si mu to povedať....zbytočne sa trápite obaja. Láska sa vynútiť nedá.

toskanka
5. jún 2023

Tieto pármesačne vzťahy nie sú vzťahy, je to spoznávanie sa a často sa stáva, že si dvaja nesadnú. Je to ako skúšobná doba v zamestnaní. Tu len s chladnou hlavou a bez výčitiek voči druhému ísť od seba, prip. sa z niečoho poučiť.

viestta
5. jún 2023

@h2 ale byt spolu 24 hodin denne, je tiez na palicu. Este k tomu ziarlivost, namat moznost sa slobodne nadychnut. Myslism si, ze neslo az tak o prisposobovanie sa ale mat nad nou kontrolu
Autorka, odstahovala by som sa, ked mas pocit, ze sa tam dusis. A v pripade ziarlivca by som sa veeeelmi zamyslala nad tym, ci s takym budem stracat cas. Ja prehryznem kadeco, mozno aj urazka by sa prekusnut dala, ak by to nebolo naozaj nic cez ciaru, ale ziarlivost je u mna konecna.

teleskop
5. jún 2023

keď sme sa hádali tak ma pourazal .....

ruxandra
5. jún 2023

A nemáš kam odísť na chvíľu? Ja som mala podobný problém, neprestala som ho síce ľúbiť, ale zdalo sa mi, že sme strašne veľa spolu, tak som sa s ním dohodla, že sem tam na víkend odídem preč. Nemusíme byť predsa 24/7 spolu a ja potrebujem čas pre seba, veľa času :D Okrem toho, keď mal pred tebou nejaké záľuby a aktivity, to sa ich kvôli tebe vzdal? Prečo? Veď v tom normálne mohol pokračovať aj keď spolu bývate, aspoň by ste si od seba oddýchli..celkovo nemám rada, keď si niektorí myslia, že akonáhle si vo vzťahu, tak zabúdaš na všetko a všetkých okolo a venuješ sa len jemu. Proste nech sa vráti k svojim záľubám a nech ťa nechá dýchať, to ale treba dohodnúť s ním, a ak to nie je schopný akceptovať, tak sa odsťahovať navždy.

luccija
5. jún 2023

Žiarlivý manipulatívny rozid sa s ním bude Ta dusit
Po pol roku by ste mali byť ako hrdličky

sashabb
5. jún 2023

Ste pol roka spolu a už 4mesice spolu bývate? fuh pekná rýchlovka, veď ste sa ani poriadne nepoznali, nečudujem sa ako to dopadlo.

autor
5. jún 2023

@sashabb ja som nechcela, no on na mna tlačil veľmi 🙈 a teraz vidim vysledok môjho “nedobrovoľného” rozhodnutia :/

lentilka23
5. jún 2023

@colsami Ano, mate pravdu. Pekne ste to vyjadrili, je to hlavne o tom ako pisete...

dilino
5. jún 2023

Ešte by malo byť krásne všetko super.A TY píšeš že ho neznesieš nejako skoro.Pišeš že si žila dlho sama 10 rokov.Zostaň sama nikoho si nehľadaj.Máš rada svoj kľud svoj stereotyp.Ja mám švagrinu bude mať teraz 50 rokov slobodna bezdetna takto chce žiť chce mať svoj kľud je v pohode a spokojna.AJ kamarátku mám ma z manželom 4 deti su manželia ale ON sám býva vo vedľajšim dvojdome a v tom druhom býva ONA a ich 4 deti a sú spokojný aj ON aj ONA.Nechcela bývať s chlapom ale normálne všetko majú ako manželia aj sex, aj prácu aj spoločne deti ale dom ma každý svoj tak je to lepšie už niekoľko rokov.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
eva8
7. jún 2023

Žeby ponorková nemoc? Chodíte spolu aj von, medzi ľudí? Keď ťa pourazal, bude sa to opakovať zas. Iba ak by ste sa naučili spolu komunikovať. Už nebýva sama, teda aj raňajky, obed, večera nie je osamote.