Lev ako partner

26. dec 2024

Ano viem ze povaha cloveka nezavisi len od znamenia, ale od vela inych veci. Ale aj tak, vela povahovych crt sedi na ludi podla znameni aj co poznam ludi okolo seba. Zaujima ma, tie co mate partnerov, manzelov alebo poznate muzov v tomto znameni. Ake maju povahy a aki su vo vztahoch? Ja som s tymto mojim levom par mesiacov, no stale su veci, na ktore som si uplne nezvykla. Tak ma zaujima, ci je to fakt aj v tom znameni alebo v inom. Celkovo ma to zaujima na co sa pripravit aj do buducna. Dakujem za vsetky postrehy ☺️

dadka1997
26. dec 2024

Píšeš, že nezávisí od znamenia, ale prirovnávaš ho k znameniu, trochu si protirečíš.. ano poznam mužov v znameni lev a nie jedného a su to normálny ludia kazdy je iní, cize je to o povahe nie o znameni

liz_lemon
26. dec 2024

a ty si ake znamenie?

oblaacik
26. dec 2024

Su sebavedomi, az sa mozu zdat namysleni ale v skutocnosti su celkom aj citlivi a maju velke srdce. Moja skusenost. 🙂

anos18
26. dec 2024

Môj otec bol lev. Neviem teda, aky bol partner, ale ako človek bol veľmi spoľahlivý, čo povedal, vždy platilo, zodpovedný, charakterný..... nasadil vysoko latku

autor
26. dec 2024

@dadka1997 pisem ze nezalezi len od znamenia. 100% ale su tam aj ine vplyvy vychova rodina okolie atd. Ale beztak vela veci casto aj sedi

autor
26. dec 2024
autor
26. dec 2024

@oblaacik ano zo zaciatku sa aj mne zdal trochu namysleni, az taky kusok narcis. Je jediny lev ktoreho tak blizsie poznam..vela ludi mu uz vraj povedalo ze je arogantny. Ale nie je vobec praveze

dharmasanata
26. dec 2024

Môj otec je lev, skoro celý život ruka hore 😅 na dôchodku sa až ukľudnil. Inak spoľahlivý, pracovitý, netrpezlivý, urážlivý, citlivý pri filmoch plače.

autor
26. dec 2024

@anos18 spolahlivost a uprimnost ano to som si tiez vsimla..ochranarsky voci tym, na ktorych mu zalezi. No su tam take veci ako aj potreba pozornosti, pochvaly a uznania za to ze nieco spravi napriklad. Rad puta pozornost ked niekde pride. Rad sa zoznamuje s ludmi a je jedno akeho pohlavia no obcas si vsimnem jeho pohlady a usmev na nejaku zenu pohladnejsiu, s ktorou sa rozprava. To mi zo zaciatku dost vadilo napriklad. Proste celkovo je taky, ze rad puta pozornost

autor
26. dec 2024

Namysleny, opravujem sa

autor
26. dec 2024

@dharmasanata urazlivy no to moze byt, kritiku asi nesu velmi tazko tito ludia 🤔

tairyx
26. dec 2024

Kritiku nesie tažko každý, bez ohľadu na znamenie,
Levy sú energické, veselé, ako už bolo spomenuté vyššie, majú veľký zmysel pre spravodlivosť, zodpovednosť,
môžu pôsobiť namyslene či arogantne ale vo vnútri sú to vrúcni ľudia s obrovským srdcom
Ako rodičia silne ochranárske typy, matku levicu nič nezastaví, a svojim deťom bude vždy nablízku a na pomoci
A áno, uznanie im robí dobre, posúva vpred, motivuje ich

Som levica 😁

natalusiiik
26. dec 2024

Ja som s jednym typickym levom nejaky cas randila, ale nevedela by som si s nim predstavit vztah, jedine milenecky lebo tam to bolo dobreee😁 inak bol skvely posluchac a vyborne som sa s nim vedela porozpravat, citlivy a zaroven ochranarsky typ, ale co by som vo vztahu s nim nezniesla, tak to ze vyhladaval a rad bol v zenskej spolocnosti, zeny nanho leteli a on s nimi rad travil cas a celkovo napr na instagrame sledoval velke ritnate zenske a lajkoval ich a tak, okrem toho neskutocny puntickar a ja som skor bordelar haha takze tam by boli hadky jak svina 🤣 ale ako kamosa ho mam dodnes velmi rada ❤️

autor
26. dec 2024

@natalusiiik presne puntickar ale to mne zas nevadi. Jedine tie zeny no to som.si aj ja vsimla ze mu to hladi ego ale stale hovori ze on bol aj bude vo vztahu vzdy verny. No tazko povedat ci naozaj..ja som si na zaciatku tiez vravela ze tak toto nie je chlap pre mna ale cim viac ho poznam, tym som skor presvedcena o opaku

natalusiiik
26. dec 2024

No to zavisi od teba ci si ochotna to akceptovat, je to jeho povahova vlastnost a to nezmenis.. co sa tyka podvadzania tak toho je schopne kazde znamenie, tam ide uz o charakter.. to ze sa kamosi s vela zenami nemusi naozaj znamenat ze by podviedol.. ale ja nemam dostatocne sebavedomie na to aby som to tolerovala a zaroven by mi to vadilo celkovo vseobecne mat takeho partnera

autor
26. dec 2024

@tairyx tak to ocjranarstvo vnimam velmi pozitivne aj co sa tyka rodiny urcite je to plus. Aj pri mojom som to postrehla a paci sa mi to na nom. A to uznanie a pochvala to si musim este zvyknut. Kazdeho to potesi a ja vzdy zs vsetko podakujem ale niekedy aj za malickosti doslova vidim ako pozera a caka ze ho vychvalim a to mi ests tak nejde. Potom je chvilu ofucany ze som nespokojna co nie je pravda, len to neviem tak dat najavo 😂

natinka36
26. dec 2024

No aj ja som lev a teda opis sedi😂😂 podla mna ked poznas co levovi vadi vies sa tomu pekne vyhnut a potom je vsetko v poriadku😃😃

natalusiiik
26. dec 2024

Zabudla som dodat ze sa pozeral na seba v kazdom vyklade a zrkadle okolo ktorych sme presli este viacej jak ja🤣🤣🤣 ale zase naozaj je sexi takze necudujem sa mu😜🤷‍♀️

lianka123
26. dec 2024

Som lev. Ako bolo spomenute, som velmi spravodliva, ochranarska, co sa tyka deti, idem cez mrtvoly. Ako partnerka som verna ale potrebujem pri sebe silneho partnera.

autor
26. dec 2024

@natalusiiik neboj sa tiez s tym este bojujem ale tak to robi veka chlapov. Niektori sice menej okato ale ano je to jedna z veci ktore mi zatial najviac vadia. A vidim aj pohlady zien na neho ci uz su to zname alebo nezname. Stalo sa mi ze sm stretli jeho kamosku a ta neskutocne zazerala po mne. Pritom ma doma muza a dieta to som nechapala. Ani on nevedel preco no on je taka papula a vesely vsade vysmiaty a niektori ludia si to mozu vysvetlit inak nez to je myslene. No uvidime ako to budem zvladat dalej

sonula
26. dec 2024

No ono je to tak stavane ze vzdy ti bude na kazdeho nieco sediet. Neriad sa podla toho🙂

autor
26. dec 2024

@natalusiiik jeziiiis tak to aj moj.🙈 Raz sa mi stalo pri nom ze sme stali pred obchodom a ako mi nieco hovoril tak sa pozeral na seba v odraze. Mi to prislo riadne vtipne

tairyx
26. dec 2024

Nemusíš robiť nič, čo ti nie je príjemné.
Ja napríklad som sa naučila pochváliť sama, alebo si pochvalu žartovne vyžiadam. Nech sa to naučí aj on a bude spokojnejší 😁 aj keď teda ja už nemám ani 20 a ani 30, čiže veľa vecí prišlo vekom
Čo som si všimla tak aj mňa vnímajú ľudia ako niekoho kto rád flirtuje, užíva si mužskú spoločnosť, ale vôbec to nie je pravda, som proste milá na všetkých a veľa ľudí si to zle vysvetľuje. Ale s tým už nespravím nič

autor
26. dec 2024

@natinka36 to je pravda suhlasim 😂 pomaly sa to ucim tiez a funguje to. Zatial aspon

autor
26. dec 2024

@tairyx tak zase nebudeme si klamat ja nie som levica no obcas mam tiez rada, ked vidim ze sa niekomu pacim, ked sa pekne nahodim a pochvali ma niekto. Ale zas nie je to nieco, bez coho nedokazem zit.

natalusiiik
26. dec 2024

Drzim palce, ak ti je s nim natolko dobre ze to prevazi vsetko ostatne, tak je tam urcite perspektiva 😊🙏

tiumen
26. dec 2024

Ja mám najmenšieho syna leva a to už teraz na ňom vidím, že je tam tá namyslená levia povaha 🤣 ja ako rak odporúčam raka, tak to mám ja a manžel 😍

autor
26. dec 2024

@natalusiiik dakujem ❤️ no uvidime

autor
26. dec 2024

@tiumen no problem je ze ziadneho nepoznam 😂 ale nie. Nehladala by som si chlapa podla znamenia. No s takymto ,,expertom" som sa este nestretla a vela veci sedi podla jeho opisu. Tak ma zaujimali postrehy zo zivota

tilly
26. dec 2024

Ja som lev a teda popis na mňa vôbec nesedí. Teda až na to, že som ochranárska, hlavne na deti a zvieratá. Ale vôbec nemám rada zlato a šperky a vôbec nemusím byť stredobod pozornosti, skôr naopak,som rada nenápadná.