Ako dať mužovi najavo, že síce je dobrý kamoš ale ma nepriťahuje nejako pekne, aby sa neurazil a nenahneval
To sa nedá ináč, len povedať. Druhá možnosť je nebyť fajn dievča, je niečo, čo sa mu na babách nepáči? Urob to.
Chlapovi nemôžeš len tak niečo naznačiť, ale povedať mu to narovinu
Možno nechce pochopiť. Rátaj aj s tým, že aj kamarátstvu bude koniec.
Jaj, no keď si naznačila, nedivím sa, že nepochopil ... muži takémuto naznačovaniu nerozumejú, s nimi musíš jednať na rovinu ... no rátaj s tým, že aj kamarátstvo sa skončí ... čo je za mňa OK, lebo ak on ľúbi, Ty nie, bolo by od Teba kus egoistické mať ho len za kamaráta ...
Poviem, pozri sa, cítim z teba, že po mne asi ideš, vázim si ťa ako kamaráta, ale hlbšie pocity k tebe necítim. Nechcem aby sa to medzi nami menilo. Uvidíš, ako to zoberie.
Muži sú veľmi racionálny. ( Aspoň väčšina ) Normálne mu povedz že chceš byť len kamarátka. Ak mu to povieš nepriamo, stále to bude z tvojej strany brat že s toho niečo môže byť.
povedz mu to priamo bez naznačovania
Poved mu otvorene, že ho máš veľmi rada ,ale len ako kamaráta
Treba mu to priamo povedať. Bez okolkov. Aby to pochopil.
Narovinu povedat. Tiez som mala volakedy davno napadnika,ktory sa mi ale nepacil. Narovinu som mu povedala,ze chemia medzi nami nie je. Chlapovi nemozes naznacovat,musis vzdy jednat s kazdym narovinu. Ty chces byt za dobru,chrumkavu a takto ho vodis len za nos
Musíš byť priama a nenaznačovať. Buď to chalan ustojí alebo odíde a vaše kamarátstvo skončí. Riešila som podobnú vec. Kamarátstvo trvalo takmer rok a pol,nonstop sme boli spolu. Rozprávali sme sa. Nič viac medzi nami nebolo,len sme si rozumeli a mali sa radí ako kamaráti. Zdieľali sme spolu všetko. Potom raz ma zavolal ku kostolu v zime ,kde sme sedávali celé noci a dni. A požiadal ma o ruku. Utiekla som a ospravedlnila som sa mu,že prečo to urobil. Že nikdy som mu nič nenaznačila. On mi odpísal ,že sme kamaráti ale on už dávno ku mne kamarátstvo necíti ale lásku a riskol to. Odvtedy už naše kamarátstvo nemohlo fungovať. Dodnes je mi ľúto,že som mu zlomila srdce. Ale nemala som nikoho,od začiatku sme boli najlepší kamaráti. Ale uňho to precitlo do citov. Chápem že zato nemohol. Ale aspoň vidno prečo chlap a žena nemôže mať najlepšieho kamaráta. Lebo tam sa to často preklenie do lásky ak keď si to jeden bojí priznať.
Narovinu sa porozprávať