Láska ku kamarátke

26. okt 2023

Dnes som sa po priamej otázke dozvedela od partnera, ze svoju ex lubi ako kamaratku. Mne tvrdi, ze ma miluje, ze to je pre neho najviac, niekoho milovat. Ostala som v soku a urazena. Mam mu verit, ze je to ok a nechytat ho za slovicka?

domkakvet
26. okt 2023

Za mna divne, blikala by mi kontrolka.

dzulli1980
26. okt 2023

A čo je na tom? Veď bola súčasťou jeho života, kvôli niečomu sa predsa rozišli ... ako kamaráti si môžu rozumieť, v partnerstve im to proste nefungovalo ... nebuď hysterka, stíhačka atď. ... nespáli mosty len preto, že je s Tebou a Ty si to jednoducho nepraješ.

nataly420
26. okt 2023

Lubi ju stále

miggy
26. okt 2023

Ja mám tiež s jedným svojim ex kamarátsky vzťah. A stále tvrdím, že mať rád môžeš všetkých, ľúbiť len niektorých a milovať len jedného.

anjelaa
26. okt 2023

Kamarátku môže mať rad, ale ľúbiť ju?
Áno, milovať je viac ako ľúbiť, ale ja nechápem, prečo hovorí, že ju ľúbi. Aj iné kamarátky ľúbi?

marianarem
26. okt 2023

Zavisi od okolnosti, ale pre mna to ok byt moze. Ja som sa s ex, ktoreho som mala pred manzelom, rozisla v dobrom. A neprestala som ho mat rada ako cloveka, to nejde nejako vypnut. Nestretavam sa s nim, kontakt mame len taky, ze vidime svoje prispevky na FB a napisem mu jednu vetu k narodeninam. Absolutne nebanujem, ze nie som s nim, po rozchode ma ani raz nenapadlo sa k nemu vratit, som rada, ze sa ozenil a ma dieta. Pre manzela jednoducho nie je nijakou hrozbou, nemenila by som ani za nic. Ale ani mi nie je jedno, co s nim je, prajem mu dobre a co som si na nom vazila predtym, to aj zostalo. Ano, v podstate ho mam rada na urovni kamarata.

vanilkovazmrzka
26. okt 2023

Milovat a lubit znamena jedno a to iste. Su to synonyma. Ja svoje kamaratky a kamaratov nelubim.

moonlight1210
27. okt 2023

Mozno nespravne pouzite slovo. Mozno len v zmysle, ze ma rad.

Ty musis vediet, ako tieto slova pouziva vo vztahu k ludom, ked s nim si.

ruxandra
27. okt 2023

Nepovedal ti, ze “lubi kamarátku” ale ze ju “lubi AKO kamarátku” - ja v tychto dvoch výrazoch teda vidim dost rozdiel, nechapem, preco tu zeny z toho tak vysiluju..
to, ze ju lubi ako kamarátku skor chapem tak, ze s nou ma pekny kamarátsky vztah a ze to uz na viac s nou nevidi, iba na to kamarátstvo.
Keby bol do nej stale tajne zamilovaný a nevedel by na nu zabudnut, tak by ti to urcite nevešal na nos 😅

marca12
27. okt 2023

Lubi ju ako kamaratku. Ty si pocula slovo lubi a dalej uz nevnimas. Je to vytrhnute z kontextu. Neviem,o com ste sa bavili,ze k tomuto prislo. Dalsia vec v niektorych krajoch namiesto mam rad pouzivaju slovo lubim na vsetko. Lubim cokoladu,lubim dobre jedlo....

grof_monte_christo
27. okt 2023

Ťažko z tohto usúdiť, či k nej cíti ešte niečo viac. Stretávajú sa? Ako často? Pri akých príležitostiach? Toto by bolo pre mňa rozhodujúce a nie to, čo ti povedal.

autor
27. okt 2023

@grof_monte_christo nestretávajú, ale v kontakte sú..

bbshop
27. okt 2023

Buď ju nikdy naozaj nelubil alebo ju ľúbi ešte stále. Nič medzitým. Buď bola vždy iba kamarátka aj keď mali vzťah a takto isto ju ma rád aj teraz a bola chyba dať sa do vztahu..alebo ju naozaj ľúbil a ľúbi ju ďalej lebo nikdy na ňu nezanevrel ani po zlomenom srdci, ktoré s rozchodom prichádza.

petra92
28. okt 2023

Ja som sa rozišla s bývalými len v dobrom a zostali sme kamaráti, s jedným je kamarát aj môj drahý, hrávali sme aj poker spolu všetci pred tým než prišli deti, chodievali sme spolu von...Som rada, že sa majú dobre, majú svoje životy, svoje rodiny, v kontakte už síce nie sme, max tak fb, ale vždy ma zahreje pri srdci, keď viem, že sa im darí, boli súčasťou môjho života...