Ahojte, chcel by som vedieť Váš názor.
Mal som dlhoročnú kamarátku po nejakom čase sa do mňa zaľúbila, ale ja som si to nechcel priznať, lebo stále ukazvala namakaných chlapov. Povedzme si úprimne ja som neni nejaký športovec ani nič podobné. Ďaľšia vec je taká, že som bol zraznený z minulého vzťahu a to tak, že keby sa niečo nepodarilo nechcel som byť zas na dne. Ona ma chcela robila pre mňa všetko ale aj ja pre ňu skrátka sme stáli stále pri sebe. Jednéhi dňa si našla frajera a mňa poslala viete kam... Ja som ostal v šoku lebo som nevedel, že by ma mohla takto odkopnúť. Ja som si všetko uvedomil až keď som ju stratil. Bola baba mojich snov a očakávaní. Po 2 týždňoch sa začali s frajerom hádať a po mesiaci sa rozišli. Ona neni taká, žeby dala na prvom rande najskôr si chcel chalana očekovať. Len on nato tlačil takým štýlom, že jej hovoril, keď nedáš ty dá iná a takéto hlúposti. Ona mu samozrejme dala, lebo ho nechcela stratiť. Vadilo jej, že je žiarlivý a zakazuje jej chodiť von. Po ich rozchode bola týždňová pauza a zase sa dali dokopy s tým, že sa zmenil a neni už výbušný, žiarlivý. Chcel by som sa spýtať na váš názor, či sa taký chalan dokáže zmeniť za týždeň alebo len sa hrá na pekného a časom to bude také isté.
Nie nezmení sa.Má takú povahu.
A ty si na čo čakal? Najlepšie bude ak jej city vyznáš už ako vydatej žene s dieťaťom.
@adam0022 niektorým, ženám imponujú silní chlapi, herkulesovia, pri ktorych sa cítia bezbranne, ale aj ochránene. Aj napriek tomu, že sú oni častokrát cieľom útoku. Boh ti požehnal, že ťa opustila. Ver tomu, že ty sa z toho dostaneš, ale pokiaľ preštuduješ psychológiu vzťahov atď zistíš, že ona bez odbornej pomoci už asi nikdy. Časom sa také ženy v 45ke oslobodia od tych ich vysnívaných bitkárov. Váčsinoubs deťmi a na krku a niekefy aj s jazvami. Takto presne začínajú rozbité rodiny. Potom sa chcú prikmotriť, ale neni častokrát ku komu a žiť so zdeformovanou bytosťou častokrát alkoholickou kámo. Ďakuj panovi za milosrdenstvo, ktorým ťa obdaril. Nechodím do kostola, ale aj v Biblii sa píše, koho pan Boh miluje, toho zachrani od osídiel zlej ženy. Ale koho pán Boh zatratil - tomu taká žena prislúcha. Keby sme vedeli už teraz čo sa stane potom, Nikdy by sme to nespravili. Ale keďže to nevieme, niesme za svoje činy až tak hlboko zodpovedný, ako to svedomie častokrát manifestuje.
jakoze ona sa do teba zalubila a ty si mal na nu jaky pohlad? Vyzera ze tam tiez neco bolo... nechapem naco si cakal. Velmi divne chovanie od chalana, si si mal ujasnit bud sa ti paci alebo nie. A co sa tyka hentoho tak urcite nie henten typecek to urcite len hra aby dosiahol svojho.
Nemam pocit ze toto pisal chlap alebo chalan.
Môj názor je,že toto je stránka pre mamičky a nie bravíčko
Ach jáj, chlapci, prečo sa všetci zobudíte, až keď vás pošleme k vode?