Lajkovanie nahých žien

11. sep 2023

Ahojte som v 6tom mesiaci tehotenstva. Neprebrala som veľa ale citim sa strasne, neforemne, nezapnem bezne veci a vo vsetkom sa citim byt tlsta. Extremne mi padaju vlasy čo mi tiež nepridáva na pohode. Moj priateľ strasne veľa casu trávi na telefóne a na instagrame mi začali vybiehat rôzne fotky zien, väčšinou polonahých a všetko same ukrajinky, rusky atd.. a lajkuje to moj priateľ. Predtym mal asi 2 rusky priateľky všetko take typické že chuducke velke prsia oblečené len v kozusoch. Extremne mi to vadi že ma potrebu toto robit, keby som nebola aspoň tehotna.. ako mu to vysvetlit že mi to vadí?

tamvtme
11. sep 2023

zacni lajkovat polonahych chlapov tak, aby o tom vedel :D

mrva
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pochod
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
barborachors
11. sep 2023

prepáč, ale pred teho si nevedela, aky je? typ virtuálneho suknickara, co si bude slintat nad nahotinami nie je nic moc... asi by som zacala tiez lajkovat chlapov a nech si lame hlavu on.

libertz
12. sep 2023

mozno robi mediatora v ruzzko ukrajinskej vojne... ale vazne jako co cakas od nekoho takeho wtf... vedela si jaky je...

sejjby
12. sep 2023

Ach ženy, kde nachádzate takýchto blbcov

leangela
12. sep 2023

hmmm tak mu to vrat a zacni lajkovat aj ty, ci sa mu to bude pacit alebo nie a najlepsie tak, aby to videl... aaa nepoviem akoze kuknut sa ok, ved aj my sa na pekneho chlapa kukneme, ale tak vsetko ma svoje hranice, ktore si myslim neradno prekracovat