Kvôli prvému problému ma opustil

valeri1122
27. feb 2021

Ahojte, rozhodla som sa sem napísať, pretože stala sa mi stala veľmi bolestivá vec.
Mala som priateľa, ktorého som veľmi ľúbila a mala som pocit, že je to veľmi silné aj z jeho strany. Denno denné zaľúbené správy, ako som tá pravá láska, ako ma ľúbi a ďakuje Bohu a že takú ako ja ešte nestretol. Prijal aj moju dcérku z prvého manželstva. Bola som veľmi šťastná. Nás vzťah bol ako z rozprávky. Nikdy som sa tak krásne necítila☹
Ale mne sa potom stala taká vec, že na gynekológii mi zistili ľahké zmeny na krčku maternice.Zistili, že boli spôsobené Hpv vírusom. Cítila som potrebu povedať o tom priateľovi. Nakoľko sme ešte spolu nespali, chcela som, aby to vedel. Povedal, že žiadny vírus nás rozdeliť nemôže a že už žiadnu inú ženu nechce. Ale potom na druhý deň, si to začal zisťovať. Volal lekárom a napísal mi, že on si to všetko musí premyslieť do budúcnosti a dá mi vedieť. Odvtedy sa prestal ozývať ,nenapísal ani slovo. Nakoniec som ho našla na internetovej zoznamke ako hľadá partnerku a napísal, že nemá rád faloš a pretvárku:( Veď ja som bola k nemu úprimná. Takýto pocit som nezažila:(Je to obrovská bolesť. Cítim sa ako pokazený tovar, ktorý bol potrebný vrátiť. Stále nad ním rozmýšľam a veľmi ma to trápi. :(
Aký je váš názor na to ako sa bývalý priateľ zachoval?

stanulienkat
27. feb 2021

Tak sa teš, že si sa zbavila debila. Krásne ako z rozprávky to je vždy na začiatku. Veľmi rýchlo by si sa zrejme prebrala z tohto sna.

petamich
27. feb 2021

@valeri1122 myslim, ze mozes byt len rada, asi len tolko k tomu poviem

anita6666
27. feb 2021

A na základe čoho ťa ľúbil ako z rozprávky,keď ste nemali ani ten sex? 😂

karelova
27. feb 2021

@anita6666 ľúbiť sa smie akože iba po sexe (na základe vykonu) alebo ako?

leuchtturm
27. feb 2021

nic v zlom, ale byt chlapom, ktory sa stara o svoje zdravie, by som ta z fleku opustila.

pribinak
27. feb 2021

Buď rada že ste sa rozišli. Presne !!! Prvý problém a on to vzdal. Ako by tá podržal pri vážnejších problémoch? Ako by ti bol oporou? Ako by za teba bojoval ak by sa niečo dialo?

Ako sa hovorí že všetko zle je na niečo dobre, tak tu to vidíme, že ty si sa vďaka vírusu zbavila debila

mondolina
27. feb 2021

@anita6666
veď predsa internetová láska....klávesnica znesie more lásky...

karelova
27. feb 2021

Vy ste sa este nikdy nestretli? V kazdom prípade, bud rada ze ste zisli z kratšej cesty v tom prípade.....

valeri1122
autor
27. feb 2021

My sme sa stretávali pár mesiacov. Nebola to online láska cez počítač.

nistika
27. feb 2021

vyzera to akoby tvoj partner mal nedotatok informacii o hpv viruse...mozno v jeho hlave to vyzera ze si ho podviedla alebo co a ze sa ti to okamzite prejavilo....neviem kde cerpal info...mozno ak by si to nechal vysvetlit....ale poviem ti pravdu osobne neviem ci by som mala na to energiu....lebo aby som niekomu vysvetlovala dnes hpv - to je ako vysvetli dospelemu cloveku ze zem sa toci a preto zapada slnko.

jaskolka
27. feb 2021

To mi znie ako ten vtip, že chlapec vraví dievčaťu, ja ta tak veeelmi milujem, svet by som kvôli tebe prešiel, drakov by som zabil, a les porubal, tak tá ľúbim. Zajtra prídem, ak nebude pršať 😆😆😆😆

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
0silvia0
27. feb 2021

@valeri1122 ak bol doteraz nahodou panic, tak celkom tuto jeho paniku chapem... ak panic nebol, tak ma malo informacii.

evalin88
27. feb 2021

@leuchtturm podla toho, co som citala na nete, ten vyrus prekona 80% populacie a zena o nom nevie, kym sa neprejavia zmeny, cize mu neklamala, kedze predtym o tom nevedela. A dalsia s ktorou si zacne ho moze mat kludne tiez a nemusi o tom vediet.

komplikovana
27. feb 2021

prestan sa podcenovat a citit ako ty hovoris "pokazeny tovar". Stalo sa ti to najlepsie co mohlo, pretoze ten chlap je debil. Volat lekarom ohladne hpv? No asi ta dost nemiloval, ked sa takto zachoval ze sa prestal ozyvat. Skus si tym uz nelamat hlavu, preco sa tak zachoval, nie je to podstatne. Urcite to boli, ale sama vies, ze clovek ktory miluje sa takto nechova. Inac to co pisal na zozname su iba kecy, tam sa toho popise....

valeri1122
autor
27. feb 2021

Ďakujem za všetky príspevky.

valeri1122
autor
27. feb 2021

áno, je to naozaj tak, takto by sa silný muž nemal zachovať. Nemala by som v nom oporu. Pri akomkoľvek probléme by sa mi otočil chrbtom.

mondolina
27. feb 2021

@valeri1122
buď rada, že sa prejavil tak skoro.

malapepka
27. feb 2021

Zober to z inej stranky. Zivot ti tento zdrav. problem poslal ako skusku vztahu. A on tou skuskou nepresiel. Radsej to zistit na zaciatku vztahu ako neskor, ked uz bude tazke sa rozist.
A nezabudaj, na zaciatku je kazdy vztah ako z rozpravky. Prava povaha sa prejavi az neskor (spolocne byvanie, deti, starosti...).
Podla mna nemas preco lutovat. Vyzera, ze to nie je tandemovy hrac.

valeri1122
autor
27. feb 2021

@malapepka Mas pravdu. Naozaj to tak malo byt. Ja som si to zo zaciatku aj vycitala, ze nemala som nič hovoriť, ze možno som si znicila stastie, ale asi by to nebol partner do buducnosti. A na pekne chvile ma kazdy silne reci, ale skutocna laska sa prejaví prave v tých problemoch, ktore zivot prinesie.

0silvia0
27. feb 2021

@valeri1122 inak mi napadlo, skus to v hlave prebrat aj z druhej strany. Ako by si sa zachovala ty, keby si sa dozvedela, ze on ma hpv?
Mozno na zaciatku vztahu by si sa zachovala rovnako.

soldi
27. feb 2021

@valeri1122 si si ista ze na tej zoznamke nebol aj predtym? Stretavate sa par mesiacov a nielenze hned zuteka, ale bezi rovno na zoznamku? To mate kolko rokov? Pride mi to od neho velmi nezrele. Ocividne mu ide lepsie tahanie medovych fuzov popod nos nez skutocne ciny. Zabudni nanho.

sima338
27. feb 2021

Jedna kočka tu krásne napísala, že ber to ako skúšku vášho vzťahu, ktorú on neprešiel a tebe to dalo znamenie, že aha, pozor, toto nie je ten muž, ktorého hľadám pre seba a ktorého raz má spoznať aj moja dcéra. Čím som staršia, tým viac si uvedomujem, že všetko v živote sa nám pre niečo deje a všetko ťa má niečo naučiť. 🙂

valeri1122
autor
27. feb 2021

@0silvia0 určite by som sa tak nezachovala. Skôr by som hľadala riešenie, preliečenie alebo očkovanie. Pri najhoršom by som sa aspoň slušne rozišla. A otvorene to povedala a nie ostala ticho a za človekom ktorého ľúbim by som nespravila hrubú čiaru.

valeri1122
autor
27. feb 2021

@sima338 ďakujem, presne si to vystihla 🙂

0silvia0
27. feb 2021

@valeri1122 ja som sa len zamyslela, ze ako by som to brala ja, keby sa mi s tymto partner priznal... Predpokladam, ze by som asi tiez mala strach sa tymto partnerom ohrozit na vlastnom zdravi. Aj ked vela zalezi od imunity atd...
Ale vy ste boli vo vztahu len na zaciatku, takze asi ty si bola viac zalubenejsia ako on. Bud rada, ze to skoncilo a ze mas svedomie ciste.

vesperkaa
27. feb 2021

@leuchtturm a ty vieš, čo je to HPV infekcia a že ju môže mať až 80% žien iba prechodne? A mimochodom, štandardne sa netestuje, takže žena o nej ani vedieť nemusí, tak načo taký unáhlený záver? Si trochu poštuduj..

leuchtturm
27. feb 2021

@vesperkaa kedze sa tento virus prenasa hlavne pohlavnym stykom a len vynimocne inak, tak by som nechcela liezt do postele s niekym takym. Teraz to bude HPV, nabuduje HIV?

nistika
27. feb 2021

@vesperkaa neuveritelne ze aj zena moze byt v tychto beznych zenskyh veciach tak nevzdelana...ale clovek sa na koniku kazdy den nauci nieco nove :D

mattkapd
27. feb 2021

Bežne na prehliadkach ani nepovedia keď ma zena výsledok 1/2 alebo 2.. Riešia už vysie čísla..toto pre nich znamená dobre výsledky.. A veľa žien z tých co ti tu budú nakladať ani samé nevedia aké číslo v karte majú napísané pretože im gynekolog po prehliadke povedal ze výsledky sú v poriadku takže mnohé ani netušia že nejaké HPV majú.. Hlavu hore dnes to ma 80% populácie