Kvôli akým veciam ste ochotné sa rozísť?

mfilkova
23. feb 2023

Ahojte,

randíte s mužom alebo ste v dlhodobom vzťahu a začínajú Vám určité veci vadiť - kvôli ktorým by ste sa dokázali rozísť.

Aké dôvody sú to najčastejšie?

kiki68
23. feb 2023

@mfilkova red flags su pre mna, ked nieco naozaj nesedi ( napr take ako, to ta nemusi zaujimat, nemas na to kapacitu, moja vec) , manipulativne, agresivne sklony, zavislosti, vsetok shit, co nechces riesit o 5 rokov neskor. Ako sa hovori, zist z kratkej cesty, kym nie su deti, psy a domy 😀

melanta
23. feb 2023

Hygiena, lakomosť, rozhadzovanie peňazí a branie si úverov na nie život potrebné veci, agresivita, alkohol, nekompatibilita v sexe a akákoľvek iná nekompatibilita. Ak niečo vadí, tak časom to bude vadiť viac.

babovka2321
23. feb 2023

Okrem vyssie spominanych mna by hned odradili aj nulove ambicie. "Robim za 700€ za pasom, ale zijem u mamky, takze mi to pre moje potreby staci a neplanujem to menit."

zmrzlinka2021
23. feb 2023

@mfilkova
Pre kazdeho cloveka je to velmi individualne.

Pre mna - chodis uz nejaky cas so svojim chlapcom, kebyze teraz mu mas povedat "ano", co spravis? Povies? Ak nie, vies ze ten vztah nie je dobry a nevnimas ho ako cloveka na zivot a ty sama vies, co tebe prekaza.

Niekedy su to zavazne veci, napr. lakomstvo, agresivita,..atd - niekedy aj take to podvedomie, kedy vnimas, ze toto nie...sme spolu, ale nevidis ho v role muza a otca svojich deti.

Zasada a velmi podstatna - netolerovat zle spravanie, agresivitu, vulgarnost, neuctu...

konikkon
24. feb 2023

@mfilkova okrem už spomenutých som ja pri výbere manžela a najmä otca mojich detí kladla dôraz na rovnaké náboženské vyznanie, rovnaké predstavy o rodine, výchove a rodinnom zivote, predstavy o bývaní, či máme spoločné záujmy, ale aj manželov výzor bol dôležitý, nebudem klamať. Dieťa z predošlého vzťahu bola pre mňa tiež prekážka. Ja som však bola celkom náročna a precízna, nájsť vhodného partnera mi trvalo roky a nebolo to vôbec ľahké.

modrykonik1237
24. feb 2023

Všetky dôvody, ktoré sú uvedené vyššie + prikladám veľký dôraz na to, aby mal muž vyvinutý pocit "zodpovednosti!"

sims4
24. feb 2023

Veľa vecí, čo mi vadia tu zaznelo, hlavne klamstvá, problémy s peniazmi, delenie na moje, tvoje, nezáujem, to sú také veci cez ktoré u mňa proste nejde vlak.
A tiež nemám rada, keď sa niekto tvári, že jeho sa domácnosť netýka, že prach na poličkách je môj. Plný kôš tiež a takéto veci.

dilino
24. feb 2023

nevera toto by som neodpustila nikdy

mirco50
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kris_tin257
26. feb 2023

Fuuuuha ja mám taký dlhý zoznam až sa čudujem že nejakého muža mám 🙈

karolinakr
26. feb 2023
apolka77
28. feb 2023

Alkohol, cigarety, agresivita- hulvát, klamstvo, lenivosť, ľahostajnosť so svojím životom ( kde má zaveje tam budem), žiadne ambicie..

ckocka
4. mar 2023

Kvôli čomukolvek čo mi zásadne vadí.

tinka8512
2. apr 2023

Agresia,nevera, zavislost

mircalla
2. apr 2023

@mfilkova Nevera, zavislosti, manipulacia, narcis, zgrlostvo, hrozny sex, nabozensky fanatik, potom nemam rada stalkerov, co su na mna prilepeni a nemam ziadnu slobodu, chorobna ziarlivost