Ktorý vzťah by ste si vybrali?

5. jan 2022

Ahojte, potrebujem poradiť a počuť názor iných žien.
Vybrali by ste si ostať s dlhoročným partnerom iba kvôli tomu že to je istota , nikdy vás nevymení , nepodvedie, viete že raz by bol skvelý otec , rodinne založený, proste 100% istota ale nie som šťastná .
Alebo by ste si vybrali nového partnera ktorý vás priťahuje a cítite sa s ním skvele , smejete sa , atd.
Ostať vo vzťahu len kvôli tomu že to je istota aj keď nie ste šťastná alebo to ukončiť a byt s novým nech to dopadne akokoľvek ?

littlehop
5. jan 2022

Ty nieze niesi stastna, ty si len znudena.

evita_g
5. jan 2022

100% istotu nemáš nikdy

keď si nevieš vybrať z dvoch možností, hoď si mincou... v momente, keď bude vo vzduchu, budeš vedieť, po ktorej možnosti túžiš, aby ti padla 😉

zojazoja
5. jan 2022

V zivote by som nebola vo vztahu, v ktorom nie som šťastná. To ma aky vyznam..?

baboobchod
5. jan 2022

S novým

natalis1998
5. jan 2022

Vybrala by som si toho koho ľúbim, s kým vidím zmysel života a viem si s ním prestaviť cely život. Určite by som nebola s niekym s kým nie som šťastná. Žiaľ stane sa to že aj keď sme s niekym dlho raz môžeme toho partnera prestať milovať, férové je o tom druhému povedať a normálne ten vzťah ukončiť kým ešte neprišlo k svadbe a k deťom. Keď prídu deti potom už bude neskoro, a ublížiš aj im nie len sebe.

sosky1974
5. jan 2022

Ked budes s tou istotou, cely zivot budes banovat, ze si neodisla a nezazila tu vasen, ktora s novym chlapom prichadza. Ked odides a nedajboze ta ten druhy chlap sklame, budes banovat za istotou. Daj si cas, nerozhoduj sa rychlo. Riad sa srdcom

amelie2017
5. jan 2022

Rozhodni sa pre noveho, istotu uz nelubis a on si zasluzi zivot po boku s niekym, kto ho bude milovat.

evita_g
5. jan 2022

btw, ten verný, spoľahlivý, rodinne založený dobráčisko vie, aká si pri ňom nešťastná??? buď k nemu úprimná, povedz mu to a on ti pomôže sa rozhodnúť

sasha2000
5. jan 2022

Áno, chcem sa smiať! Stále!.

dzulli1980
5. jan 2022

Vieš, ono je to o prioritách ... môj muž je zodpovedný, starostlivý, ale trošku suchár ... dlhé roky som milovala muža, roky sme sa rozchádzali schádzali, bola tam vášeň, vzrušenie, bol divoký, neskutočne ma to k nemu ťahalo, no bol slaboch, záletník atď. ... vybrala som si svojho muža ... a dnes, po rokoch, keby ku sebe postavili môjho muža a toho druhého, vybrala by som si svojho muža ... práve preto, že on je istota, aj keď je suchár, viem, že keby sme sa ocitli v sračkách, robil by všetko preto, aby sme sa z tých sračiek dostali ...

jana_eyre_2
5. jan 2022

Keby to bolo také čiernobiele.. ten ktorého plánuješ opustiť - ten kedysi nebol taký že ťa rozosmial a bolo ti s ním super? Ten ťa nepritahoval, nesmiali ste sa?

luccy89
5. jan 2022

Novy

mironka
5. jan 2022

@jana_eyre_2 a potom upadli do bezneho stereotypu a postupne im dni zovsedneli...mozno s novym partnerom sa budu smiat do konca zivota...

moonlight1210
5. jan 2022

Tak, prekvapit ta neverou a odchodom moze i ten suchar.

A rovnako ten novy, vesely, vtipny moze urobit to iste, co sa nevery tyka.
Plus o par rokov s nim moze byt tiez rovnaka nuda ako teraz s tymto.

Skus este ozivit terajsi vztah. Aj ked to bude asi tazke vlozit sa do toho a obetovat tomu naplno cas, ked uz mas vidinu noveho chlapa. Vtedy je clovek menej toleratny a viac viac netrpezlivy uz si povedat, ze “ved som sa snazil, uz som skusil ´vsetko ´”.

inana11
5. jan 2022

Takýto “istota” a bezpečie a bla bla sa zrazu s kamoskou rozišiel lebo si našiel inu🤷‍♀️ Načo bxt s niekym s kým nie som šťastná a nič má k nemu neviaže( manzelstvo,rodina)??? Toto ja nikdy nepochopim… a na druhej strane,prečo nie di šťastná? Už predtým ako si stretla druhého či až odkedy poznas toho? Tam je veľmi veľa veci ktoré musíš zvážiť a tak sa neunáhli 😉

babulkomale
5. jan 2022

Hlavne si neviem predstavit, ako by som sa dostala zo stabilneho vztahu do takej blizkosti niekoho ineho, ze by som zacala o nom uvazovat ako o partnerovi.

pralinka25
5. jan 2022

tak treba si polozit otazku ci je to naozaj tak. kazdy vztah sam o sebe zovsednie. treba na vztahu pracovat. aj ten vasnivy a blaznivy a bombasticky po par rokoch zovsednie ked sa o neho nebudete vzajomne starat. navyse forma lasky sa meni. na vztah nestaci len pociatocna vasen. ta celkom isto casom vyprcha vo forme v akej je v prvych stadiach. vo vztahu ktory ma vydrzat treba aj uctu, toleranciu, trpezlivost, mat spolocne temy, zaluby, zaroven mat cosi odlisne co nas pritahuje. i ked vela krat sa stava ze odlisnosti ktore nas najprv pritahuju nam casom zacnu liezt na nervy. treba si vediet byt oporou v tazkych chvilach lebo tie v zivote prichadzaju. ked budes na dne vasen ti nepomoze (nie dobry sex nevyriesi kazdy problem).
niekedy sa stane ze ked sa pociatocna vasen zacne vytracat zacneme si mysliet ze je to koniec vztahu. ale vobec to tak nemusi byt. niekedy ked tomu dame sancu zacne sa formovat ten skutocny pravy vztah ktoremu sa da dodat iskra kedykolvek. co robis ty aby tvoj sucasny vztah mal iskru. vies nove je vzdy wau a super zaujimave. tie zaciatky su proste uzasne ale ako pisem nic netrva vecne ked sa o to nestaras.
vasen je skvela ale stastie relativne a velmi subjektivne. motyliky v bruchu su fajn ale nevydrzia cely zivot.

nerko
5. jan 2022

Najvacsia blbost ist zo vztahu do vztahu. Treba si dat pauzu. Ak to s terajsim partnerom uz necitis na vztah a nechces na tom pracovat, tak to ukonci cim skor. Bude to tak lepsie pre oboch. To co citis pri novej znamosti je pochopitelne. Zaciatky su take zalaskovane. Kym sa nezacnu riesit realne situacie a problemy, tak nevies ci to je ten pravy.

fleur1111
5. jan 2022

Jedina istota v živote je smrť.

nikpa
5. jan 2022

Nič nie je iste. Rob ako to cítiš.

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
pedropedro
5. jan 2022

opustia ta obaja a sama potom zistis za ktorym ti bud smutno..

alvaluka
5. jan 2022

Niekde som citala alebo pocula, ze ak sa clovek dostane do trojuholnika, tak by mal byt s tym druhym, lebo pokial by vazne miloval toho prveho, nikdy by si nezacal s tym druhym.

Podla mna v kazdom vztahu v nejakom momente moze prist k stereotypu, ludia sa menia, vela veci sa moze stat, rutina v praci, starosti doma, dokola obcas to iste, to moze nastat pokojne aj s tym druhym, otazka je, ci ten prvy ta uz vobec nerobi stastnou, alebo ste v zlej faze.

bennn
5. jan 2022

A tu krásne vidíme, prečo ŽENY NECHCÚ DOBRÝCH CHLAPOV.
Jednoducho si ich nevážia. Môžu celý svoj život prispôsobiť tomu, aby žena bola šťastná, a toto majú za to, že im povie, že sa nudí a o týždeň ju vidíš s niekym o kom vieš aký je to debil :D

Proste klasika 😀 👏

moonlight1210
6. jan 2022

@bennn vies co? Presne tento problem maju aj VSETKY DOBRE ZENY s muzmi.

A teraz povedz, kde je teda chyba. Ked to robia obe pohlavia.

mizuu79
6. jan 2022

@bennn Ahoj a myslím si že máš pravdu

janetinka27
7. jan 2022

kazde pecene kuriatko ma chrumkavu kozu, ale len na povrchu

julka828
7. jan 2022

@janetinka27 teraz mam chut na pecene kurca 😁

lulula12
7. jan 2022

V prvom rade, by som bola povedala, ze nikoho nemozes brat za istotu. To sa proste neda a je to aj take nevazenie si tej druhej osoby.
Podla mna by ti prospelo, ak by si bola chvilu sama a upratala si niektore vztahove myslienky a postoje

78787878
8. jan 2022

Druheho... Mozno to bude pruser. Ale ak nie si stastna s prvym, nema vyznam s nim ostavat. On tiez dostane sancu byt stastny, s Tebou nebude.