Ktorú platenú zoznamku odporúčate?

4. sep 2024

Ahojte, ti, ktori vyskusali platenu zoznamku. Ktoru odporucate? Pred par rokmi si 1 kamaratka nasla manzela cez Partner na urovni, ale to je jedina, o ktorej som pocula. Mate s nejakymi skusenosti? Oplatia sa?

martinmmartin
4. sep 2024

Kulturak v Bolerazi

kaktusik007
4. sep 2024

pred par rokmi si kamoska nasla partnera z partnera na urovni... niekolko rokov s nim zila a potom sa z neho vyklul skrachovany alkoholik....
hold, ani platena zoznamka nie je zaruka

ina2405
4. sep 2024

@kaktusik007 inak, tá zoznamka si ako overuje, či je človek na úrovni?

dzulli1980
4. sep 2024

Ja som si našla manžela cez Partner na úrovni ... sme spolu 10 rokov, žiadny úchylák a skrachovaná existencia sa z neho nevykľula ...

kaktusik007
4. sep 2024

@ina2405 tym ze zaplati

vlastnynazor
4. sep 2024

Ja som bola v minulosti prihlasena na Partner na urovni a je to taka ista uroven ako inde - pripady, kt.hladaju len sex, potom taki, kt.ak hned neodpises, tak ti napisu sloh, o tom, aka si vyberava p..a (a to som vtedy este nemala mobilny net, cize som reagovala podla moznosti), chodila som nakoniec s jednym, z kt.sa vyklul pacient psychiatre - na to sa priprav, ze k takymto dost podstatnym info sa ti nepriznaju - zistis az dodatocne, ked zacne jeho spravanie vo vztahu skripat. Ale poznam i par, kt.sa tam nasli.
Jedine rada - teda ak to este stale plati. Neplat hned ten prvy vysoky poplatok, ale sa len zaregistruj a pockaj si nato, kym ti v akcii poslu uz normalnejsi poplatok (bez zaplatenia poplatku sa tam toho vela nedalo robit, ale uz nepatam, ake boli obmedzenia bez zaplateneho poplatku).

maranco
4. sep 2024

Daj si pozor na falošné platené zoznamky kde si píšeš s brigádnikmi cez falošné profily, niektoré tunajšie ženy si tak zarábajú.

zelenina1
5. sep 2024

Preco za to platit? 🙂 Exoti su na vsetkych zoznamkach. Skusil by som sa zamerat na zlepsenie schopnosti rozpoznat exota vo vcasnych fazach spoznavania.

candii
5. sep 2024

Tak toto nie. Je naozaj veľmi malé percento nájsť na zoznamke niekoho normálneho. Kamarátka je roky na zoznamke a nikoho si nenašla normálneho. Vždy sú to chlapi len čo chcú sex a nejaký magori. Žiadny normálny.

jovka
5. sep 2024

@candii ale to vobec nemozes takto zovseobecnovat , ja som si na tindry nasla frajera , sme spolu zatial 4 roky , kamoska tak isto..kto sa v dnesnej dobre prihovori na ulici? a ked si v starsom veku , tie kontakty sa tak lahko nehladaju ..
autorka kludne aj na tych free zoznamkach su nejaki normalni , len treba byt trpezliva , nie naivna a vediet co chces , s tymi co sa ti nezdaju , nestracat cas 🙂

strejdo001
5. sep 2024

Tak ako na zoznamke neodhalíš pravý charakter človeka, takisto ani keby si ho stretla na ulici, vo fitku alebo kdekoľvek inde. Zoznamky netreba kvôli tomu zatracovať. Idioti sú aj medzi chlapmi aj medzi ženami a je jedno, kde ho spoznáš, či osobne alebo na zoznamke 🤷🏻‍♀️..Skôr, či neskôr sa prestane každý pretvarovať, rest. spoznáš ho v kritických situáciách.

janickacrazy
5. sep 2024

@candii tiež som si to kedysi myslela, ale keď sa mi 2 kamošky vydali za mužov zo zoznamky, tak som si povedala, že do kelu idem to skúsiť a veru našla som si muža snov a doteraz sme spolu šťastní 15 rokov

pochod
5. sep 2024

@kaktusik007 tak ta musí byť extra inteligentná ak potrebovala niekoľko rokov na to aby zistila, ze žije so skrachovaným alkoholikom 🤣

jovka
5. sep 2024

ono sa lahko hovori ked si v dlhodobom vzathu , alebo super mlady , ze nieee zoznamky preboha nie :D ale realne po 35 to nie je take easy ako v 20 a niektori chalani co som videla boli na vsetkych :D ale tak ako pisal strejdo diliny a dilinov mas vsade , a online ma taky velky dosah ako realne neobsiahnes ( nehovoriac o tom , ze v realy by som som si neswipovala tych co sa mi nepacia a pacia )