Ahojte ktoré znamenie sa ku mne viac hodí váhy alebo škorpión?
ale kludne aj byk, kozorozec a panna
ano, a kludne aj blizenci, lev, vodnar a strelec
Ryba panna škorpión....vodnár, baran úplná pohroma
podla mna je pohroma ked mas sa partnera ktory takemu niecomu beri
váhy isto nie... len prosím ťa nevyberaj si partnera podľa znamenia zverokruhu... poznám x prípadov kedy to nefunguje.
Prosím Vás skade mate ze rak a ryby? 😄
@simonecka008 čo časopis to iné odporúčania :D :D môj kamarát písal do časopisu tieto horoskopy a pseudo vzťahové sympatie medzi znameniami :D vycucával si to doslova z prsta za 5€/NS :D
Ak si doteraz nezbadala, tak zijes v 21. storoci... Chlapa si vyberaj podla toho aky je a nie podla datumu narodenia.
Ja si myslím, že skorpioni sú verni, ale žiarlivý a je s nimi v posteli veselo. Ak je žena verná, nedá skorpionovi dôvod na pochybnosti, môžu si rozumieť... Váhy sú zase neistí, neveria si, ľahko ich žena zaženie do kúta. A takého podpapučníka by som nechcela. 🤭 Aspoň ja mam také skúsenosti s tými znameniami.
Každý normálny s ktorým preskočí iskra.
@procrastique ja som zase pocul verziu, ze horoskopy pise za trest (= vymysla) ten pracovnik, co rano meskal do prace 🙂
@procrastique .. a dnes uz ani to netreba, staci dat do chatGPT, a za par sekund mate horoskop na kazde znamenie, na kazdy den.
A predstavte si, .. "sedi to" ! 🙂
@romino hej doba za tých 10-15 rokov pokročila :D len ľudia sú stale rovnako tupí
kamoška má dlhoročný vzťah s kozorožcom a sú obidvaja šťastní
To nestačí takto zistiť, kto sa hodí k zn. Rak, lebo sa keď podrobnejšie zaoberá astrologiou, je tam veľa iných planét a tie tiež ovplyvňujú celkový obraz osoby. Napr. veľmi dôležité je, kde má osoba Merkúr, podľa toho myslí a komunikuje, čo je vo vzťahoch dôležité.
Veľa párov manželia aj nemanželia žiju tak že k sebe podľa znamenia ani nejdu a žiju roky v spokojnom manželstve.A sú taký ktorý podľa znamenia k sebe idú ale neznesú sa.Nikdy by som si podľa zanmenia muža nevyberala.
Tak uz viem podla coho si tu tie nestastnice vyberaju tych chmulov🙈🙈🙈🙊. Niekedy je to tazko aj citat co maju( okolo coho obskakuju?)doma.
Panenkomarijepodsprpenská ozaj ?
Ku mne sa vraj hodí najviac rak.
( čítala som to ako násť ročná ).
Mala som náhodne,naozaj náhodne 2 x raka.
A vieš čo ? Vzala som si pannu 😄
A spokojná som, štastná som.
@kavasmliekom a veru ja som ich už pár neverných videla. Všetko je o človeku a povahe. Nie o znamení
Ja na znamenia neverím. Každý sme aj tak iná povaha nech sú aj 2 rovnakí raci...na mňa napríklad moje znamenie vôbec nesedí tak ten co by hľadal ženu v mojom znamení a našiel by mňa by bol velice smutny😂😂😂
@kavasmliekom ja mam muza, ktory je Vaha a kiezby bol obcas neisty, neveril by si a dal sa lahko zahnat do kuta 🙂
@diewcatqoo súhlasím, niekedy by to bodlo, ale ked je nerozhodný tak len v maličkostiach, vo veľkých veciach nie.
Žienky, ja som to písala len zo srandy, a len preto, že presne tieto 2 typy mužov som mala po svojom boku istý čas.
Ale nikdy som sa nezamyslala nad tým, aké sú znamenie a podla toho by som žila a využívala "znalosti astrológie" 🤣
@kavasmliekom ,, skorpioni sú verni, ale žiarlivý a je s nimi v posteli veselo. Ak je žena verná, nedá skorpionovi dôvod na pochybnosti, môžu si rozumieť.,,
Škorpión bol sakra žiarlivý, bezdôvodne. Áno bolo veselo ...chvíľu. Môžu si rozumieť, ale keď je chlap narcis tak tomu vzťahu nepomôže ani svätená voda. Pre moje znamenie sa odporúča škorpión, baran a panna. Škorpión bol najväčším omylom môjho života. Muž je znamení rýb, 20 vzťahu napriek horoskopom zaváži oveľa viac
Som racica. S kozorozcom som sa rozviedla. Teraz mam uz 12rokov chlapa - pannu.
Zemske-býk,panna,kozoroh
Ja som rak, manžel váhy sme spolu 22 rokov, 12 rokov v šťastnom manželstve ❤️
Keďže v každom horoskope sa tieto dve znamenia k sebe nehodia tak asi tieto "predpovede" nestoja ani za zmienku 😂
Vyberaj srdcom, nie podľa toho čo niekto napíše 🙏 Veľa šťastia 🍀
A není to jedno, preboha 🙏🙏
škorpion a ryby