Ahojte potrebujem poradiť..
Čakám bábätko no neviem kto je otcom..
S mužom č. 1 som spala 29.3.
Menštruáciu som dostala 2.4.
S mužom č. 2 19.4.
Potom som už menštruáciu nedostala a o cca 1-2 týždne som sa dozvedela že som v cca 5-6 týždni..
Prosím dá sa na to nejako logicky prísť?
Číslo 2
Tak podľa ms by to mal byť č.2 no so 100% istototou ti to povedia iba genetické testy
Muž č. 2.
Druhý partner
Muž č. 2.
Otazka je, ci autorka chce, aby to bolo c.2🙈
Ak ten 5-6t vypočítal lekár, tak otcom je muž číslo dva
Skus to vypočítať cez trojčlenku ako kedysi jedna čo tiež mala takúto dilemu😃😃
Číslo dva. Mala si ms, s druhým si bola v čase ovulácie, ms neprišla a 5.-6.tyzden je akurát týždeň dva po očakávanej ms. Na to nepotrebuješ žiadne ťažké výpočty. Ale samozrejme naisto len cez dna.
Cislo dva...to sa pocita od poslednej MS... prvy bez sance, mala si MS a je to tri tyzdne skor... nemusis nad tym spekulovat, prvy to nie je...
O boze, toto sú aké situácie 😁
Ja rozmýšľam ci sa stavím v lidli alebo v bille😅
Vyzerá ze č. 2
To máš jedno, vyber si bohatšieho, nech máš vyššie alimenty
Vyjadril by som sa ale dostal by som ban
A ktory si Ta chce vziat?
@mk22 raz tu bola presne taka tema a bolo to dost vtipne kecy k tomu.. ani som neverila ale potom som tu osobu stretla a doslo mi ze to musela pisat ona 😁Ono to vyzeralo ze otec je c2 co aj chcela ., ale test dna potvrdil ze otec bol c1. . No uz zila s chlap c2 s dvomi detmi od chlapa c1,
Ale neboj u tej znamej bol rozdiel medzi c1 a c2 len 5dni. U teba to logicky vyzera na c2.
Opäť si spomeniem na jednu diskusiu spred roka, kedy autorka založila príspevok s tým, že bola pohoršená, že jej dieťa na škole absolvovalo sexuálnu výchovu. Toto je dôsledok, ak sa deti nevychovávajú komplexne. Mať nechránený sex a nechať sa "napustiť" v priebehu mesiaca viacerými.
A ja že tata sa vyberá inak. A to podľa dátumu. Smutné.....Chudák dieťa 😔
Otvom bude ten, ktory naberie odvahu a bude ochotny s tebou ostat 🙂
@stelaa653 c.2
"vyber" si toho, ktorý ťa s týmto problémom nepošle kadeľahšie
Odpadnem :D
@stelaa653 C 2