Kto chce s vami byť, tak ostane s vami i napriek všetkému

31. máj 2024

Ahojte! Myslíte, že platí v živote, to, že kto chce s Vami ostane napriek všetkému? Myslíte, že existuje niečo také? Ďakujem za názory.

foxanda
31. máj 2024

Ahoj! Čo konkrétne je pre teba napriek všetkému? Napriek nevere, dlhom, hádkam, bitkám a mohla by som tu písať xy vecí.

candii
31. máj 2024

Kto chce ostane 🤷🏼‍♀️ ak chces aj ty

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
stanulienkat
31. máj 2024

Nie. Kazdy clovek ma len jedny nervy. Ale zalezi o co sa jedna. Ale ja osobne by som cokolvek netrpela. Nevidim dovod a zmysel.

foxanda
31. máj 2024

Ak som správne pochopila, máš o sebe pochybnosti vo vzťahu, v ktorom sa momentálne nachádzaš?

cyneric
31. máj 2024

Nemyslím si. 🤷 Jedna vec je mať vzťah a milovať sa navzájom ale druhá vec je že žiadny vzťah nie je 100% ušitý na mieru a vždy sú tam rozdiely na ktorých treba pracovať. A keď sa na nich nepracuje, resp. nedá pracovať (napr. hádky, bitky), tak to je tiež zase o inom.

Treba trošku sebavedomia, síce je stokrát iných a možno krajších/múdrejších, ale tiež nie sú bez chyby. Sociálne médiá vytvárajú trošku nátlak/klam dokonalého života. 🙂

melanta
31. máj 2024

Ostali by sme spolu v chorobe, pri problémoch ako sú peniaze či rôzne iné. Lebo by sme komunikovali a riešili. Neostali by sme spolu pri nevere a násilí. A čo píšeš ty, že - keď je na svete stokrát viac lepších než som ja - nie je. Ja som tá najlepšia pre neho a on je ten najlepší pre mňa. Ak skutočne nie si dobrá, zmeň sa alebo ho nechaj ísť. Ak máš len nízke sebavedomie, zapracuj na sebe.

personality
31. máj 2024

Práveže niekedy sa ľudia rozídu aj pre tie najmenšie nedorozumenia. Vlastná skúsenosť.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
7miriam77
31. máj 2024

Každý pohár dokáže pretiecť. No ak človek úprimne niekoho miluje, dokáže mu odpustiť určité veci, no každý má svoju hranicu. Ja môjho milujem, ....no keby ma podviedol, také by mu u mňa neprešlo....no iné prešľapy a chyby by som určite neriešila rozchodom, ale komunikáciou

foxanda
31. máj 2024

Ak si s niekým nešťastná, aj napriek tomu, že si sa snažila komunikovať, naprávať atď. a druhá strana nemala záujem, proste to príjme ako to je, tak na čo ostávaš? Takýto život si si pre samú seba vybrala? Opýtaj sa samej seba.

egonsk
31. máj 2024

jasne, ze to plati, hlavne u ludi, ktori nemaju inu viziu a su chorobne zavysli.

sissy27
31. máj 2024

neviem presne o čo ide, ale zaváňa mi to citovým vydieraním, také to "ale ak ma naozaj miluješ, tak urobíš toto tamto..."
Nie, všetko má svoje hranice. Sú veci, cez ktoré proste vlak nejde a nebudem zostávať vo vzťahu, v ktorom sa trápim, trpím, ktorý mi viac berie ako dáva. O tom láska a vzťah nie je, aby niekto trpel a obetoval sa len aby vyhovel tomu druhému.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
samuel69
31. máj 2024

záleží. pokiaľ je vo vzťahu láska a úprimná snaha a porozumenie, tak to má zmysel a budúcnosť. avšak ak tam nejaký z týchto kľúčových prvkov chýba, akékoľvek pokračovanie vo vzťahu bude len zbytočné naťahovanie bolesti a trápenia a oddaľovanie nevyhnutného konca, ktorý skor ci neskor príde. musite si vybrat co je pre vas dolezitejsie, ci stabilita v potenciálne nefunkčnom vzťahu, alebo potenciálny chaos v šťastí. želám veľa šťastia a pekný deň 🙂

egonsk
31. máj 2024

nenahraditelnych su plne cintoriny .. to si vzdy povedz, ked ta ta myslienka napadne 😉

minenkak
31. máj 2024

Ale veď keď niekto sa chce rozis ,tak načo a prečo bojovať,však chce ísť ďalej

minenkak
31. máj 2024

A keď sa niekto chce s tým druhým rozísť,tak každý jeden je v tom momente lepší a krajší.Rozchod nie je o tom ,že ty si nahraditelna ale o tom ,že ten druhý v tej chvíli potrebuje niečo iné

anabel2341
31. máj 2024

Ja svojho priateľa milujem nadovšetko ale toto pravidlo u mna není, ak ma podvedie alebo mi ničil život a uražal ma a neviem čo ešte tak sa sním rozidem važim si seba a chcem pre svoj život to najlepšie a nie cele roky trpiet len preto že ho milujem a zvladnem všetko. Ano ty zvladneš všetko a ostaneš snim ale prečo by žena alebo muž mali si vo vztahu ubližovať a nerešpektovať necitit sa dobre? Neviem možno som blbá ale ja mam svoje hranice a keď u mňa pretečie pohar može byt chlap aj zo zlata nebudem sním radšej sama a spokojná ako byt s chlapom čo mi ubližuje len preto že ho miluje laska prejde ale roky stratene ti nikto nevynahradi 🙂

bloger
31. máj 2024

Určite áno

aweramina
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
astronaut321
31. máj 2024

Kto chce ísť, nech ide a kto chce ostať, ostane. Máš svoju hodnotu, ktorú si musíš uvedomovať.

faux
31. máj 2024

Nie len Ty si nahraditelna ale aj on je. Nikto nieje nenahraditeľný.

autor
1. jún 2024

@samuel69 Ďakujem.

autor
1. jún 2024

@astronaut321 Ďakujem.

astronaut321
1. jún 2024

Moja drahá bývalá polovička mala napríklad iba peniaze a nároky. Tak som ju nechal ísť a predstav si svetu, že odišla. Neskutočne sa mi uľavilo, aj keď je pravda, že to bolelo, lebo nie som bezcitné hovädo. A teraz sa konečne môžem venovať sám sebe a čo chcem ja. Musíš sa sústrediť na seba a až keď budeš komplet, až potom hľadaj nejaký vzťah, lebo ináč to nikam nepovedie.