Ahojte. Chcela by som sa spýtať či po dvojročnom vzťahu sa mení pohľad na partnera. Respektíve v tej prvej fáze poblaznenia je všetko ružové, keď sa pozriem na neho tak je úžasný. No teraz po tom druhom roku Ho stále milujem, no mám taký pocit akoby ma teraz prestal tak priťahovať. Teda mám z toho strach. Milujem ho, intímny život mame bez problémov, je to len tá kríza? Ta všednosť? Vzťah ukončiť nechcem lebo k nemu cítim stále veľa. No cítim z tejto terajšej situácie nepokoj. Nechcem prísť o môjho priatela. Máte s tým skúsenosť?
Zacinaju ti opadavat ruzove okuliare. Ale vsednost? Co budes robit po 20 rokoch?
@marrynka112 akože nie všednosť zle som sa vyjadrila. Chodíme na výlety. Stretávame sa dosť často. Teraz ideme na dovolenku. Len potrebujem vedieť či je to normálne táto kríza
@veva1998 no neviem po dvoch rokoch som ani nepomyslela na nejakú krízu to je ešte veľmi skoro podľa mňa a píšeš že ťa prestal tak priťahovať atď to je podľa mňa skoro
Nie, aj po 4 rokoch ma priťahuje tak, ze by som nanho kedykoľvek skočila 😀 dokonca cim viac ho spoznávam v roznych stresovych situáciách, tak tym viac ho milujem a este viac ma priťahuje.
@veva1998 "stretavate sa casto"... cize spolu ani nezijete a po 2r.kriza? nie je to ten pravy, hladaj ineho... ja som vydata strnasty rok a ziadnu krizu som vo vztahu doteraz nemala a ani nas vztah nie je vsedny
@karelova aj ja môjho , naozaj môžem povedať , že každým dnom ho milujem viac a viac ❤️😇aj keď by som ho dakedy dobila jak hada😀
Presne sa hovori, ze ta sialena zamilovanost vyprcha zhruba po 2 rokoch. Takze normalna vec. Nie je udrzatelne byt stale na oblaciku, ale ak ho mas stale rada a rozumiete si, nekaz si to zbytocnymi pochybnostami. Na dobrom vztahu treba cely zivot z oboch stran pracovat.☺️
Neviem prečo to treba hneď volať kríza, tak je to možno také prechodné obdobie a myslím, že keby to bola taká kríza asi by ste nechodili po výletoch a na spoločné dovolenky 🙂
Vzťah sa musí udržiavať, to je také pravidlo, na to, aby sa vzťah nedostal do takej by som povedala nostalgie a nudy
Moze to byt, ze ti spadli ruzove okuliare, ale to je normalne, ono aby nejaka ta iskra sa udrziavala, tak je nutne pravidelne chodit na rande, robit si male prekvapenia, prejavovat si naklonnost.
Napíšem ti takto: sme spolu 22 rokov...krízu sme nemali, ale samozrejme hádka alebo výmena názorov áno, je to normálne,...po 2 rokoch nemôžeš mať krízu, len ho už nevidíš celeho ružového, ale už vidíš aj nejaké menšie zlozvyky, ktoré buď prijmes alebo nie, volá sa to robiť kompromisy...a o vzťah sa treba starať celý život a obaja, je jedno koľko rokov majú partneri, či 20, 30, 50 aj 60 vždy si treba nájsť čas jeden na druhého
@veva1998 po 2 rokoch všednosť?? Rovno to zabaľ s ním keď už teraz ťa nepriťahuje a je to všedný to je príliš skoro