Kríza vo vzťahu

14. okt 2024

Dobry večer, s priateľom sme spolu 7 rokov, spoznali sme sa keď som mala 17, bola som do neho zamilovana, je to môj prvý chalan, po 5 rokoch sme sa rozišli
Hlavným dôvodom rozchodu boli peniaze… často nešiel do prace, vtedy ešte robil na živnosť čiže keď nešiel nič nedostal
Taktiež mi vadilo že nebol žiadny romantik, žiadne objatie, nič ..
Ja som popri škole brigádovala a ja som bola tá čo platila večere/obedy plus som mu aj veľakrát požičiavala €
Prestalo ma to baviť takze po 5 rokoch som iniciovala rozchod
Prešiel rok a priateľ mi chýbal, za ten rok sa mi nonstop ozýval že ma chce naspäť … ja som bola proti pretože som už nechcela zažívať to čo predtým
Sľuboval mi že sa zmenil … po roku sme sa ku sebe vrátili, prvé mesiace bolo všetko krásne ale momentálne už 2 mesiace cítim že to neni ono
Že vidím stále minulosť, pritom on sa snaží, zmenil aj tie peniaze, niečo si vraj ušetrí a je pozornejší ako predtým
V poslednej dobe sa často zamýšľam či je ten pravý, bojím sa aj toho že je môj prvý a dá sa povedať že som neskusila iné
Čo by ste robili na mojom mieste?

dzulli1980
14. okt 2024

Urobila by som za týmto vzťahom hrubú čiaru ... a pohla sa ďalej.

autor
14. okt 2024

Ešte pre doplnenie, nikdy ma nepodviedol, je až moc úprimný a všetko mi hovorí až mám pocit že niekedy by bolo lepšie o niektorých veciach nevedieť
Ide o to že sa asi bojím o neho prísť

sissy27
14. okt 2024

Dievca zlate, utekaj. Nestracaj najlepsie roky s niekym, s kym to od zaciatku nefungovalo, s niekym, kto ta len vyuzival a nevazil si ta. Druhu taku nenasiel, nechcem napisat hlupu, lebo si proste len neskusena a nemas s cim porovnat, ale jednoducho jemu to stoji za to, aby teraz chvilu struhal formu a ked ta bude mat omotanu okolu prsta, tak zas sa necha vydrziavat.
A naviac - ty sama citis, ze to nie je ono, len sa bojis… nie, toto nie je ten pravy, si mladucka, pohni sa dopredu, spoznavaj aj inych muzov (nehovorim, ze mas skakat z postele do postele), uvidis, ze su aj ini a lepsi.

olimuc
14. okt 2024

Utekaj … to, ze bol prvy neznamena aj posledny. Skor sa bojis byt chvilu sama. Povedat Ti moze hocico, ale uprimne … kde by nasiel take naivne stvorenie, co by ho 5 rokov sponzorovalo len za to, ze existuje a je lenivy ist do roboty … poobzeraj sa trochu a buduj si svoj zivot, svoje konicky

astronaut321
14. okt 2024

Už mu neubližuj

rozculena
14. okt 2024

@astronaut321 ona jemu?????????????

enmery
14. okt 2024

"Sa zmení" už priviedlo do životného pekla toľko žien. Prečo sa za toho boha nechcete poučiť!😔Preboha, si mladá, pouč sa z tej vety a utekaj!!!

trubka1
15. okt 2024

Ahojte. Poradíte mi? mesiac dozadu som mala búračku, rozbila som manželovi auto 😭😭😭 noc predtým sme mali naposledy sex, odvtedy nič... Skoro vôbec sa nerozprávame, pusa na dobrú noc alebo pri odchode z domu vôbec, keď sa opýtam čo sa deje - odpoved nič. Predtým slová miláčik, ľúbim ťa atď, už sa z nášho vzťahu vytratili... Som nešťastná z toho už 😭😭😭

lucylaw
15. okt 2024

Nie nadarmo sa hovorí,že dvakrát do tej istej rieky nevstúpiš..Tohto sa ja držím celý život..Urob si láskavosť a tento vzťah ukonči,si ešte mladá,ten pravý na teba ešte niekde čaká 🙂

osky
15. okt 2024

Normalne by som ti pisala,ze ked vidis zmeny a snahu,treba to ocenit.
Ale v zivote je velmi dolezita vec-to je INTUICIA-ten pomysleny 6.zmysel,ten vnutorny hlas,ktory nas vedie.
Vzdy treba pocuvat svoju intuiciu.
Ona väcsinou ozaj nesklame.
A tebe uz tie kontrolky velmi blikaju.pocuvaj ich!

zmrzlinka2021
15. okt 2024

Odid z toho vztahu.

Mas 24. Nepremrhaj mladost na trapenie sa vo vztahu s niekym, s kym nevidis spolocnu buducnost. Vas vztah nefugnoval tak aby ti to vyhovovalo, celé roky, je az nulova sanca, ze sa to zlepší.

Si mladučká, cestuj, studuj, buduj si karieru.

bubuzu
15. okt 2024

Otázka ja, či si sa k nemu vrátila, lebo si sama naozaj chcela, ľúbiš ho a chceš s ním byť. Alebo ťa len vlastne uhnal a ty si s tým súhlasila. Ja som mala.nejake vzťahy také, že muž má chcel, mne sa aj páčil, aj my ním bolo dobré, tak som do toho šla. Spätne vidím, že taký vzťah nemal budúcnosť.

vanilkovazmrzka
15. okt 2024

Mala si za ten cas co ste spolu neboli skusit nieco ine ;) lebo ked s nim ostanes, bude ta to navzdy matat

moncici7
17. okt 2024

Chodis so synom, najdi si muza a syna si porod🙂