Kríza vo vzťahu

6. júl 2024

Peosim poraďte mi, čo robiť. Mám 5 mesačne babo a necitim nic k môjmu muzovi 😏 strasne mi to je luto ale ja ho naozaj nelubim. Brali sme sa asi len kvoli tomu že som zostala tehotna a teraz to lutujem. Citim sa hrozne osamelo aj keď ona ma objime, dá mi pusu, ja nič pri tom necitim skôr mi to je neprijemne. Neviem ho už znova lubit a nemame ani 30 rokov ani jeden. Bola by skoda premehat cas v tomto vztahu ale on to chce ešte zachrániť kvôli babatku. Ja neviem.. mne je zle a neviem ako dalej.. trvá to asi od 9 mesiaca tehotenstva

kp7333
6. júl 2024

Neries veci s horucou hlavou a v navale hormonov.

rorino
6. júl 2024

Nehadz flintu do žita,možno sú to rozhádzané hormony

sevrin
6. júl 2024

Tak sa s ním rozveď, samej ti bude určite lepšie s malým dieťaťom, o ktoré sa budeš starať len ty.

evcagabi
6. júl 2024

Aby ti casom neprislo luto, ze si ho od seba odhanala. Si kratko po porode, hormony sa blaznia, sama pises , ze to trva od 9mesiaca. Ja sama na sebe vidim, ako uz teraz rozmyslam iracionalne , tiez mam chvile kedy by som partnera najradsej kopla do riti a potom revem, nad cim som to vobec premyslala. Uplne citim ten 'koktejl hormonov na zaciatku 9mesiaca.

janickacrazy
6. júl 2024

Vydrz ešte pár mesiacov, ja som po pôrode vždy bola tých 5-6 mesiacov úplne hormonálne rozhádzaná. Muža som raz milovala a na druhý deň by som ho najradšej opustila a ušla niekam. Vôbec neviem, ako to mohol so mnou vydržať. Kojis? Lebo mne sa vždy dali hormóny do poriadku až keď som prestala kojit. Určite nerob nejaké radikálne rozhodnutie teraz, daj si čas, nič ti neujde.

majlo1234
6. júl 2024

Dieta preveri aj dobre vztahy, este je skoro. Vydrz, trochu sa vsetko utrasie, a uvidis potom.

drago12587
9. júl 2024

Buria sa ti hormony. Ide o uplne bežnu krizu..to co citiš nieje realne.. to čo prezivaš ty, si prežije skoro kazda žena.. vysledok zavysi od toho, ci si pokaziš zivot a daš na nelogicke hormony ktore ti hovoria " aj ked je skvely nemilujem ho, brali sme sa koli detom a ine "sr4cky" alebo si spomenieš kym naozaj je a prečo si snim.. naštuduj si to, co sa ti v a po tehotenstve deje s hormonmi a prečo sa citiš tak ako sa citiš.. alebo tahaj decko k 50 inym chlapom každy mesiac no :D .. tvoje rozhodnutie