Milujem este manzela ak som do dokazala podviest(nespali sme spolu) s inym muzom? Vypisovali sme si, boli nejake dotky, bozky.. ja aj viem preco som to spravila, mna manzel xkrat odmietol, sexu mame dost malo. On si mysli, ze normalne. Sme spolu 10 rokov, a za tiezo roky mozem na dvoch rukach spocitat komplimenty ktore mi muz dal. Ja viem, ze to co som spravila je hnusne a nie je to riesenie. Ale ja som uz tolko rokov toto v sebe riesila, az som sa zlomila na toto. A teraz ho neviem dostat z hlavy. Ja viem, ze si ho idealizujem, nechcem byt snim. Len mi toto cele otvorilo oci. Teda ani neviem, mam v tom zmatok.
@kavasmliekom ci mozem milovat svojho manzela ked som sa namotala na ineho.. jasne ze lichotilo, ale nebolo to spravne viem.
Pýtaš si povolenie či môžeš milovať manžela? Stále nechápem, čo chceš počuť. Niekto prekoná krízu a pochopí, že v manželovi má oveľa viac, ako pár komplimentov, a niekomu to otvorí oči a zisti, ze nie je šťastný v takom živote, a chce zmenu. Len ti odporúčam najprv si porieš manželstvo, rozhodni sa čo chceš, a až potom rieš lichotky od iného. Lebo nemusí to skončiť dobre.
Môžeš milovať manžela veď práve preto ti chýba sex sním . Ako sa hovorí čo nemáš doma hľadáš inde platí to ako u mužov tak aj u žien. Porozprávaj sa s manželom že takto to ďalej nedávaš ( bez sexu...) a uvidíš.
@mili2016 on vie o vsetkom aj o tomto chlapovi.. velakrat sme sa rozpravali na tuto temu.
Ste spolu 10 rokov a ty sa opustis jak pubertacka kvoli cudziemu chlapovi, ktory je k tebe pozorny a zahrna ta komplimentami. 🙂
Vyzrety vztah nie je o komplimentoch, ani o kyticiach ruzi. Napr. ta moja nedostala kvety uz hadam 5 rokov. Keby som jej ich nahodou doniesol, pozerala by na mna, ci mi sibe. Obdobne na mna pozera, ked jej nieco pochvalim 🙂
Dolezite je, ako sa k tebe sucasny partner sprava, ci si prenho priorita cislo 1, ci je ochotny na sebe pracovat a byt pre teba takym partnerom, akeho pri sebe potrebujes.
Vyzrety clovek sa pri prvom dlhodobejsom vztahovom probleme urcite nezacne "muchlovat" s random personou, ktora je mila a pozorna.
Prosim - nechovaj sa k svojmu manzelovi ako k onuci, prevezmi zodpovednost za svoj zivot a zacni sa spravat ako dospela.
@zelenina1 a preco jej nespravis raz za cas radost?
Stáva sa ,monogamia neje pre človeka prirodzená. Musíš si teraz vybrať ty a myslím ze ti asi netreba písať aké máš možnosti. No bude to ťažšie ak sa stále stretavas s tým človekom a zároveň ostat s mužom.
@zelenina1 Nesuhlasim. Vyzrety vztah je aj o tom,ze sa spravam k polovicke tak,aby citila moj obdiv,lasku,naklonnost... Ked sa partner citi ziadany,nebude vyhladavat pocit naplnenia niekde inde. Mnohi na toto vo vztahu zabudaju a potom sa cuduju,ked sa im partneri zblaznia,ked im zalichoti niekto ini. Mne by mohol lichotit aj sam Brad Pitt,no nemal by sancu,lebo doma mam vsetko,co potrebujem k spokojnosti.
Mozes ho lubit,ale tym,ze ti nedava pocit vynimocnosti,hladala si ho inde. Vyskusala si si to,poucila si sa a teraz je cas na napravu vztahu. Len to chce dvoch. Musi chciet aj manzel a uvedomit si,ze robi chybu,ked si ta nevsima.
@marca12 je to tazke.. kedze sa stretavame s nim, chodime sa spolocne akcie, mame spolocnych kamaratov.
A v čom máš zmätok? Otázka je aká? Či miluješ svojho manžela? Miluješ?? Nevieme. A či bolo správne hľadať komplimenty pri inom koliku? Tiež ty vieš, ako ti to polichotilo. 👍