Ahojte, ako by ste reagovali, ak by ste zistili, že sestra vášho spolubývajúceho, ktorá býva na čierno v byte používa vaše sprcháče a šampóny? Od kedy sa ku nám nasťahovala som si všimla, že mi z nich postupne ubúda ... So spolubývajúcim sa nebavím, ona sa predomnou skrýva... Celé je to trápne... 🤯
@dzulli1980 to áno, len neviem či potom nebudem vyzerať ako schizofrenička, že ich kontrolujem ... 🙄
moja kamoška pije v práci Nescafé. Z kávy veselo ubúda, je tam na striedačku len ona a brigádnička=tá sa tvári že ona kávu vlastne ani nepije. Fakt nepochopím takto na chrapúňa. 🤷♀️ Pár € na kávu, či sprcháč má hádam každý...
Veci si zamkni v izbe a keď chceš byť sviňa nahlás majiteľovi, že tam býva človek načierno.
pozri, keď ona sa tvári, že tie sprcháče sa asi odparujú do luftu, tebe môže byť ale že úplne jedno čo si myslí ona. Tvoje sprcháče, tvoje pravidlá. Tak nech... aj pod zámkom 😀
diagnózu si určila úplne zle. nebola by si schizofrenička, ale paranoidná osoba. to len na okraj. a čo sa týka tvojho problému, normálne by som si brala svoje veci zo sprchy do svojej izby. mimochodom, to čo máš za čudné bývanie?
@panelacikova prečo čudné? Klasika nájom...
@panelacikova joj, správne si ma opravila, ale paranoju nemám, len som všímavá 🤦
@panelacikova ty máš preboha aký problém?
@lenka567899 ako prosím?
Kup najlacnejsie litrove tekute mydlo v Lidli (v priesvitnej flasi, lahko sa kontroluje, ak je pouzivane). Daj do kupelne a napis na listok:" Som rado, ze vam mozem posluzit a na znak vdaky, by ste mohli poumyvat kazdy tyzden kupelnu. " 🤣🤣🤣
autorka - jednoznačne si ju odkladaj a bude po probléme... čudné sa mi toto bývanie zdá preto, lebo sa ani so spolubývajúcim nebavíš. poznala som veľa ľudí, ktorí mali spolubývajúcich, ale normálne komunikovali 🙂 preto tá poznámka
@kornelies výborný nápad. s tým rozdielom, žeby som ho naliala do fľašky zo sprcháča a nič nenapísala 😀 😀 😀
@panelacikova nejaký čas sme sa bavili, už nie. Je to kretén, stále mal posmešne narážky, tváril sa, že mu to tu všetko patrí ... Dlhý príbeh 😃
tak to urob tak, ako píšem o 23:03. kúp nejakú hovadinu na umývanie podláh alebo riadu a nalej do nádobky zo sprchového gélu 😀
@panelacikova dobrý nápad 😃
taketo kradnutie kozmetiky poznam. Mne sa to osobne nestalo, ale kolegom, ktori s nami byvali, ano. A dialo sa to jednemu paru, hlavne zene. Niekto pouzival jej mydlo na intim. hygienu 🙈 pravdepodobne to bol niektory z muzskych kolegov, lebo okrem mna a nej, tam ziadna ina zena s nami nebyvala 😀
@bessie12 chlapom, je jedno na čo sa to používa. Hlavne, že to napení 😃
tak v takom pripade by im to jedno byt nemalo 😀 stazovala sa, ale co sme mohli urobit ?? Dat kameru do sprchy ? 😅
Kup si novy sampon a sprchac a schovaj v izbe. Do samponu a sprchaca v kupelni dosyp chilli.
A cakaj 🍿😁
Na intráku to kamoška vyriešila tak, že do šampónu naliala JAR na riad 😁
Zober si tu kozmetiku k sebe na izbu a ber si ju so sebou, len ked sa pojdes umyt, nenechavaj si ju uz v kupelni... jednoduche, tu podla mna viac nenavymyslas… radost byvat s takymi ludmi, fakt😕…
Ja by som do toho primiešala nejakú ťažko zmývateľnú farbu.
Dala by som niečo čo zafarbi možno samoopalovak, to chilli bol skvelý nápad 🙂 už len z princípu by som dala naozaj niečo čo si "zapamätá", že kradnúť sa nepatrí, možno . 😉
Ale mňa by asi tak naštvala, že by som bola schopná dať do flase od sprchacu aj savo, keď sa človek nevie správať.
a ty sa tam citis bezpecne? byvat s chlapom,ktory sa uz s tebou ani nebavi,ma tam nacierno sestru-cize porusil pravidla.,.a ta sestra ti zatial berie len kozmetiku-ktovie co bude nasledovat...dufam,ze si izbu zamykas...a ten sampon a kozmetiku si nos do izby-hned pochopi..a bude si musiet kradnut od brata😂..
Este by som nechala tuto kozmetiku nech sa minie a dalsiu by som si uz davala do izby. Mozno ta prekvapi a kupi dalsiu ona.ked nekupi, nebude sa mat s cim umyt alebo sa umyje s bratovym sprchacom
napis potom ako to dopadlo 😂😂
@januska12323 keď chces byť sviňa?žije tam tak trochu na jej úkor to nie je svinstvo?
Však si svoje sprcháče a šampóny zober k sebe do izby, nech k nim nemá prístup ... kus divné bývanie, či?