Kradnutá kozmetika sestrou môjho spolubývajúceho

26. jún 2023

Ahojte, ako by ste reagovali, ak by ste zistili, že sestra vášho spolubývajúceho, ktorá býva na čierno v byte používa vaše sprcháče a šampóny? Od kedy sa ku nám nasťahovala som si všimla, že mi z nich postupne ubúda ... So spolubývajúcim sa nebavím, ona sa predomnou skrýva... Celé je to trápne... 🤯

dzulli1980
26. jún 2023

Však si svoje sprcháče a šampóny zober k sebe do izby, nech k nim nemá prístup ... kus divné bývanie, či?

autor
26. jún 2023

@dzulli1980 to áno, len neviem či potom nebudem vyzerať ako schizofrenička, že ich kontrolujem ... 🙄

jamimo
26. jún 2023

moja kamoška pije v práci Nescafé. Z kávy veselo ubúda, je tam na striedačku len ona a brigádnička=tá sa tvári že ona kávu vlastne ani nepije. Fakt nepochopím takto na chrapúňa. 🤷‍♀️ Pár € na kávu, či sprcháč má hádam každý...

januska12323
26. jún 2023

Veci si zamkni v izbe a keď chceš byť sviňa nahlás majiteľovi, že tam býva človek načierno.

jamimo
26. jún 2023

pozri, keď ona sa tvári, že tie sprcháče sa asi odparujú do luftu, tebe môže byť ale že úplne jedno čo si myslí ona. Tvoje sprcháče, tvoje pravidlá. Tak nech... aj pod zámkom 😀

panelacikova
26. jún 2023

diagnózu si určila úplne zle. nebola by si schizofrenička, ale paranoidná osoba. to len na okraj. a čo sa týka tvojho problému, normálne by som si brala svoje veci zo sprchy do svojej izby. mimochodom, to čo máš za čudné bývanie?

autor
26. jún 2023

@panelacikova prečo čudné? Klasika nájom...

autor
26. jún 2023

@panelacikova joj, správne si ma opravila, ale paranoju nemám, len som všímavá 🤦

lenka567899
26. jún 2023

@panelacikova ty máš preboha aký problém?

panelacikova
26. jún 2023

@lenka567899 ako prosím?

kornelies
26. jún 2023

Kup najlacnejsie litrove tekute mydlo v Lidli (v priesvitnej flasi, lahko sa kontroluje, ak je pouzivane). Daj do kupelne a napis na listok:" Som rado, ze vam mozem posluzit a na znak vdaky, by ste mohli poumyvat kazdy tyzden kupelnu. " 🤣🤣🤣

panelacikova
26. jún 2023

autorka - jednoznačne si ju odkladaj a bude po probléme... čudné sa mi toto bývanie zdá preto, lebo sa ani so spolubývajúcim nebavíš. poznala som veľa ľudí, ktorí mali spolubývajúcich, ale normálne komunikovali 🙂 preto tá poznámka

panelacikova
26. jún 2023

@kornelies výborný nápad. s tým rozdielom, žeby som ho naliala do fľašky zo sprcháča a nič nenapísala 😀 😀 😀

autor
26. jún 2023

@panelacikova nejaký čas sme sa bavili, už nie. Je to kretén, stále mal posmešne narážky, tváril sa, že mu to tu všetko patrí ... Dlhý príbeh 😃

jamimo
26. jún 2023

@kornelies teraz sa mi vybavil obraz z komédie, kde bol naschvál vymenený šampón za depilačný roztok. Viem, blbosť, ja by som to nespravila ale vo filme pobavilo 😉

panelacikova
26. jún 2023

tak to urob tak, ako píšem o 23:03. kúp nejakú hovadinu na umývanie podláh alebo riadu a nalej do nádobky zo sprchového gélu 😀

autor
26. jún 2023

@panelacikova dobrý nápad 😃

bessie12
26. jún 2023

taketo kradnutie kozmetiky poznam. Mne sa to osobne nestalo, ale kolegom, ktori s nami byvali, ano. A dialo sa to jednemu paru, hlavne zene. Niekto pouzival jej mydlo na intim. hygienu 🙈 pravdepodobne to bol niektory z muzskych kolegov, lebo okrem mna a nej, tam ziadna ina zena s nami nebyvala 😀

autor
26. jún 2023

@bessie12 chlapom, je jedno na čo sa to používa. Hlavne, že to napení 😃

bessie12
26. jún 2023

tak v takom pripade by im to jedno byt nemalo 😀 stazovala sa, ale co sme mohli urobit ?? Dat kameru do sprchy ? 😅

tykat
26. jún 2023

Kup si novy sampon a sprchac a schovaj v izbe. Do samponu a sprchaca v kupelni dosyp chilli.
A cakaj 🍿😁

oblecenie99
26. jún 2023

Na intráku to kamoška vyriešila tak, že do šampónu naliala JAR na riad 😁

aeruginosa
26. jún 2023

Zober si tu kozmetiku k sebe na izbu a ber si ju so sebou, len ked sa pojdes umyt, nenechavaj si ju uz v kupelni... jednoduche, tu podla mna viac nenavymyslas… radost byvat s takymi ludmi, fakt😕…

cosmic_origin
26. jún 2023

Ja by som do toho primiešala nejakú ťažko zmývateľnú farbu.

mimka1402
26. jún 2023

Dala by som niečo čo zafarbi možno samoopalovak, to chilli bol skvelý nápad 🙂 už len z princípu by som dala naozaj niečo čo si "zapamätá", že kradnúť sa nepatrí, možno . 😉
Ale mňa by asi tak naštvala, že by som bola schopná dať do flase od sprchacu aj savo, keď sa človek nevie správať.

ruzovakobyla1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
poppy22
26. jún 2023

a ty sa tam citis bezpecne? byvat s chlapom,ktory sa uz s tebou ani nebavi,ma tam nacierno sestru-cize porusil pravidla.,.a ta sestra ti zatial berie len kozmetiku-ktovie co bude nasledovat...dufam,ze si izbu zamykas...a ten sampon a kozmetiku si nos do izby-hned pochopi..a bude si musiet kradnut od brata😂..

janetinka27
27. jún 2023

Este by som nechala tuto kozmetiku nech sa minie a dalsiu by som si uz davala do izby. Mozno ta prekvapi a kupi dalsiu ona.ked nekupi, nebude sa mat s cim umyt alebo sa umyje s bratovym sprchacom

sweet20
27. jún 2023

napis potom ako to dopadlo 😂😂

rorino
27. jún 2023

@januska12323 keď chces byť sviňa?žije tam tak trochu na jej úkor to nie je svinstvo?