Krachujúci vzťah

14. dec 2022

Dobry den, dlhodobo uz neviem co mam robit, muz je podla mna vyhoreny z prace a vplyva to aj na nas vztah.

Mame skolkara okolo ktoreho beham povacsine ja, domacnost ja, pracujem, z jeho strany neurobi v domacnosti takmer nic, jedine to co mu poviem a niekedy ani to, uz zacinam byt alergicka na vsetko, toto decembrove obdobie tomu velmi nepridava, mam toho vela aj v praci a ked sme doma tak cez vikend upracem, navarim a on bud cita spravy alebo nieco pozera na nete.

Vravela so mu, ze nech zmeni pracu, ale to nejde tak jednoducho, k lekarovi ho dokopat neviem.

Mate niekto podobnu skusenost, ako ho k niecomu motivovat, je sanca ze sa nieco zmeni?

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
martina1985ba
14. dec 2022

No mozne je vsetko ale cele to stoji na jednom jedinom - MUSI ON CHCIET A ON NIECO PRE TO SPRAVIT...ty nespravis nic.

martina1985ba
14. dec 2022

@elizabet173 neda, toto je dlhodoby problem, nejaky tyzden nicomu nepomoze, vratia sa do toho isteho

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
athom
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
14. dec 2022

@elizabet173 teraz v decembri to moc nepojde a ako pisala @martina1985ba je to dlhodoby problem, snazi sa zmenit pracu, ale nejde to, nejde o sukromny sektor a uz mal viac pokusov a stale nadriadeny zamietol.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
athom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
14. dec 2022

@elizabet173 dovolenku si nemohol vziat, ale on na prestup v praci potrebuje schvalenie od nadriadeneho.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
anos18
14. dec 2022

@athom ty teda vieš poradiť ☹️

autor
14. dec 2022

@athom mam aj ja svoj podiel viny

autor
14. dec 2022

@athom lenze ja od vztahu tiez nedostavam to, co som cakala.

athom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lucilaines
14. dec 2022

@athom to je skvely nazor, tak zena skace okolo prace, domacnosti, dietata kym chlap si lezi na gauci a kuka spravy a potom este ma byt usmiata navonana princezna plna smiechu chlapovi najlepsie hned k dispozicii. A ked nie, tak je to jej vina ze chlap je hnily a vyhoreny. Neviem ci si zena alebo chlap, kazdopadne dufam, ze nemas dceru.

athom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
anos18
14. dec 2022

@athom nie nemáš. Lebo chlap sa fyzicky nemení,ostáva večne mladý, štíhly a s pevným vyšportovaným telom, že ? Iba ženy rozkysnú 😁

athom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
athom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lucilaines
14. dec 2022

@athom tym ze nepomoze zene v domacnosti a lofne si po praci na gauc nejakym sposobom pomaha tomu aby nerozbil rodinu? Aj keby stokrat bol sklamany zo vztahu, tak to ze teraz sa vypdrnem na vsetko a hodim celu starostlivodt na plecia zeny, naozaj nepomaha tomu, aby nerozbil rodinu.

athom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
anos18
14. dec 2022

@athom nuž, podľa mňa nemáš pravdu. Každý človek sa časom fyzicky zmení,poznám veľmi málo prípadov,že osoba vyzerá rovnako dobre ako v mladosti. To je skôr výnimka, väčšinou zásluhou genetiky. Ale podľa toho,čo občas si prečítam tvoje názory, si asi vysadeny hlavne na výzor.

autor
14. dec 2022

@athom viac krat som mu uz povedala, ze ak nie je spokojny tak to mozeme ukoncit, ja som uz v stave, ze by mi asi bolo lepsie samej. Vacsinou skolku, lekarov, nakupy, varenie, upratovanie obstaravam ja. Rozpravali sme sa uz vela krat, par dni sa nieco zmenilo ale nakoniec to sklzlo do starych kolaji. Vzdy povie ze z prace je unaveny, zdeptany.

athom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
athom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
anos18
14. dec 2022

@athom no lenže podľa teba je to len vina tej ženy.

dadis
14. dec 2022

@athom No udriavat si kondicku a mat peknu postavu stoji cas, ktory venuje zene a rodine ten muz. Ja som cvicila 4-5x tyzdenne pri malych detoch a plnom uvazku, muz chodil 2x na futbal a 1x do posilky. No i tak mu ucarovala mladsia, stihlejsia a usmievavejsia, s ktorou chodil do tej posilky i na futbal 😂😂😂...asi to je jedno, poznam krasne manzelstva s nedokonalymi muzmi a zenami 🤷‍♀️

athom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lucilaines
14. dec 2022

@athom ty vychadzas z predpokladu, ze chlap je stale ako pred svadbou a pred detmi, super vysportovany, plny zivota, galantny, vasniny a zena je zrazu zanedbana mrochta. Nenapadlo ti, ze zena sa takou velakrat prave kvoli tomu partnerovi, ktory je presne takyto ako u autorky. Dojde domov, vyvali sa n gauc a zena staraj sa. A zena jak taka splasena koza beha z prace, k dietatu,pracke, veceri atd atd az jej nezostane cas na to, aby isla napriklad cvicit ani energia na to, aby laskovala som svojim drahym, kedze ma nanho akurat tak nervy, ze nevie pomoct ani s nalozenim umyvacky bez toho, aby sa s nim musela pohadat. A potom sa muz postavi z gauca, a zahlasi, ze vies co moja, nejak si sa opustila, takato si nebola. Vidis tu pointu ci stale nie?

athom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lucilaines
14. dec 2022

@athom vies, dam ruku do ohna za to, ze autorke keby muz povedal, zlatko vybehni trikrat do tyzdna cvicit, kadernicke, na kozmetiki, ja zatial uvarim veceru, spravim nakup a budem s dietatom, tak uz ma auto nastartovane skor ako dokonci vetu. Bohuzial autorka na to moznosti nema. A to je ten problem tu.