Krach po 14 rokoch manželstva

12. máj 2023

Ako ďalej? Po 14 rokoch manželstva krach?koniec ?pád
Da sa to zvládnuť sama s 2 deťmi?
Človek ktorého som milovala ....povedal tak škarede slová na moju adresu . ..ze som 3 dní mimo...
Človek ktorý sa nejak extra nezapajal do chodu rodiny okrem financi ...
Nebil nás ,nenadaval nám ,nepodvadzal....staral sa len financne hlavne
3x v lete dofca 2x v zime .../ale ja sama občas sa pridal/
Z prvého manželstva ma 2 synov....tých som si bravala hlavne ja...aj keď on nebol doma.../pracuje v zahraničí/
Vždy alkohol na 1 mieste ....vždy nejaký kamarát na 1 mieste ....vždy ...my až niekde potom....aké dáko som to nevnímala alebo skôr nechcela ...vstah k 4 deťom žiadny....to ja sa sa zaujímam aj teraz o chalanov....co mal. Nevravim.boli aj pekne časy...krásne chvíle....ale už asi 2 rok bod mrazu...naše deti ho nechcú chcú nech ide preč že nám bude lepšie samim. ale ako ma ponizil ...zranil..jediným jediným slovom...som.povedala dost ...bojím sa existencie samej s deťmi...rodicia aj rodina plne podporuju že to zvládneme....pomôžu....ako sa stane to ze človek vám povie ze vás miluje a potom vás zraní....

barboritta
12. máj 2023

A je to naozaj také neodpustiteľné to,čo povedal?Niet záchrany?

zmrzlinka2021
12. máj 2023

A čím si získal tvoje srdce že si si ho vzala a máš s ním deti?

deti95060810
12. máj 2023

jedným jediným slovom?
aj keď alkohol nie je dobrý spoločník - môže sa stať že skončí zle

autor
12. máj 2023

@zmrzlinka2021 tým aký bol predtým....ale časom som prišla na to ....ze sme boli len to ze ma kam prísť....kde je oprate ....navarene o deti postarané....je mi smutno veľmi ze komu veríte a stále tvrdí že robí všetko pre nás....zrazu zmizne.....prázdnota...

autor
12. máj 2023

@deti95060810 dopadne ....neprajem mu to....a myslím ze mu pomôžem ale už len ako vďaka za deti....

domkakvet
12. máj 2023

Neda sa to este zachranit?

sasa1310
12. máj 2023

mala si obrovskú výhodu, že si videla ešte na začiatku vzťahu akým je vlastne otcom. A či sa to dá zvládnuť? Určite, aj jeho prvá žena to zjavne zvládla.

natalka13
12. máj 2023

Zvladnut sa to da. Ked je vsak stale prec skus vydrzat kvoli detom.
Vies akoby to vzali deti?

babulkomale
12. máj 2023

@zmrzlinka2021 ty si zaseknuta?
Fakt si myslis ze kazda si brala hned debila unaveneho zivotom v krize stredneho veku?
Len aby si sa ty zapovedaneho chleba najvacsi krajec nenajedla...

autor
12. máj 2023

@natalka13 deti chcú aby išiel od nás preč....

oli18
12. máj 2023

Muzi, pracujuci v zahranici, je nebezpecna vec. Bud sa daju na alkohol, alebo na zeny. Pre nieco ten tvoj rozvedeny bol. Viem, ze spustit sa moze aj doma, ale bez rodiny mu to ide lahsie. A to mozno ani nevies vsetko, co v zahranici robi. Ak mas podporu u rodicov a deti, chod od neho. Aj tak si vacsinu zivota sama. Mozno ta caka este nieco lepsie.

galioska
12. máj 2023

ty ho nechces, deti ho nechcu. Ale deti raz odidu a ty co, sama? Vlastne pises, ze pracuje v zahranici, takze zrejma je tak ci tak mimo domu, zrejma ochladol vztah. Ja takymto vztahom nerozumiem, ked do sveta tak spolu. Neviem si predstavit fungovat na dialku.

aurora33
12. máj 2023

@oli18 nemam rada takéto zovseobecnovanie. Kopec mužov či žien pracujú preč a fungujú normalne. Skôr naopak ja vidím že muži ktorí sú doma tak im krachujú vzťahy.
Každopádne autorka, drzim ti palce nech to spolu s deťmi zvládneš.

taga
12. máj 2023

Ja len nechapem, ako moze jedno jedine slovo pochovat 14 rokov manzelstva 🙄 ved manzelia sa pohadaju, niektori viac, niektori menej, su aj totalne talianske manzelstva.. nevravim, ze to tak ma byt a ze je to spravne, ale zas, naco ta patetickost? Ak ho nechcu ani deti ani ty, treba to brat pragmaticky...
Ale ak ta len urazilo jedno slovo, treba sa odrazit a ist dalej

oli18
13. máj 2023

@aurora33 isteze su vynimky. Nemozem z toho, ze poznam vela pripadov toho, o com pisem. Dokonca sa manzelstva aj rozpadli. Plati to rovnako o zenach, ako o muzoch. Aj o manzelkach, ktore su doma a muz vonku.

sasa1310
13. máj 2023

@taga to nebude jedným slovom. Skôr bude to slovo posledná kvapka

aurora33
13. máj 2023

@oli18 opakujem, ja zase poznám veľa prípadov, keď je muž doma a príde z prace hodí sa na gauč s telefónom v ruke a žena kmitá ako fretka a takto sa postupne ocudzia a smeje to k rozvodu. Alebo muž príde z prace domov a zrazu začne športovať starat sa o seba a bum je v tom ina žena. Aj keď manžel pracuje doma. Čiže naozaj je hlúposť zovšeobecňovať.

mikadooo
13. máj 2023

Zvládnete. Celé okolie ti dáva najavo že si mala odísť pravdepodobne už dávno - deti, možno aj nevlastné deti, širšia rodina, všetci stoja na tvojej strane. Netuším, čo ti povedal, ale evidentne váš vzťah stal u vás za h-vno a všetci videli, že ťa to ničí a jemu je to jedno. Zvládnete to. Pokojne sa boj, ale aj v rámci "bátia sa" sa dá odísť.

galioska
13. máj 2023

@mikadooo presne toto, ten vztah bol onicom uz dlhsie a len udrziavany, len vela zien si mysli, ze lepsieho nenajde. Ja mat jednu zlu skusenost do dalsieho vztahu nejdem, vybodla by som sa na pranie dalsich spinavych ponoziek. A zas citame o pocitoch jednej strany, takze kto vie ako to je. Celkovo nemam rada tieto jednostranne temy, kde svoj ,, problem riesi vzdy jedna strana. Ale to je moj nazor. Autorka nepise, asi jej moc nepomozeme a cakala ine odpovede...

oli18
13. máj 2023

@aurora33 nikde nezovseobecnujem, az taka blba nie som. Koniec 🙉

aurora33
13. máj 2023

@oli18 ,,Muzi, pracujuci v zahranici, je nebezpecna vec. Bud sa daju na alkohol, alebo na zeny” tak toto je potom čo?

autor
13. máj 2023

@mikadooo to bolo kráse..tieto slová povzbudili ďakujem

monikaskorikova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zmrzlinka2021
13. máj 2023

@babulkomale správajú sa slušne a uctivo

tiezjedna
13. máj 2023

@autorka ber to tak, že si narazila na dno. Teraz sa už len odraziť a žiť. Chápem tvoje zranené city, ale naozaj by som to brala v duchu hesla "kde sa jedny dvere zatvoria, iné sa otvárajú"😉

autor
13. máj 2023

@tiezjedna ďakujem