Kontaktoval ma bývalý parner

9. okt 2024

Ahojte. Pred pár mesiacmi ma kontaktoval bývalý, neviem, asi na neho niečo dolahlo, možno nostalgia, začal sa ma vypytovať či som šťastná, či mi nechýba. Vymenil ma za inú pravdepodobne. S ňou začal chodiť asi niekedy teraz, no čo mi prišlo divne, že mal na fotke náramok odomňa. Pride mi to take divne. Viem, že by som mala za nim spáliť most, len som sa chcela pozrieť ako sa posunul teda v živote. Čo si vy o tom myslíte?

viestta
9. okt 2024

Tak kontaktoval ta on aleby ty si chcela vediet ci sa posunol? A vobec, na co je toto dobre, nech by to bolo akokolvek?

deti95060810
9. okt 2024

u mňa by veru nepochodil, ale tak poznám aj takých ktorí s ex v kontakte sú ....

luciaruz
9. okt 2024

Myslím, že s tebou pekne manipuluje. A dobre mu to ide, beťárovi ☝🏼😄

magic08
9. okt 2024

ex by mal ostat exom. pre nieco ste sa rozisli a ten dovod nezmizol

ms_green
9. okt 2024

Ja by som vôbec nereagovala. Neviem za akých okolností ste sa rozišli ale 99% takých náhodných "napísal si" má nejaký dôvod. Nevyšiel mu nový vzťah a chce sa vrátiť, chce požičať peniaze alebo "začal podnikať".

rozculena
9. okt 2024

zablokovala som jeho tel.číslo,to bolo úplne prvé po rozvode. Soc.siete nemá,takže nemusím riešiť
Prečo si ho nezablokovala?

katkaseiner
9. okt 2024

Kasli naňho...mozno si ten rozchod rozmyslel ale ty nebud ta ktora otvori dokoran dvere a necha ho pricupitat....ignorovala by som ho urcite. Dozvedel by sa ze nas rozchod bola najlepsia vec ktora sa mi stala 😉

cacianka
9. okt 2024

nie vždy sú rozchody , ako to nazvať, toxické. takže záleží na dovode vášho rozchodu.
len ty vieš aká je jeho povaha, ale ak bol rozchod nepríjemný, ignorovala by som ho, alebo znova zablokovala. ak ste sa rozišli v kľude, nevidím problém občas reagovať, napísať si.
že mal na ruke nejaký náramok ? nepodstatné, ten za nič nemôže.

oli18
9. okt 2024

No, baby, veštecké gule na stôl a poďme 🙂

janka_23
9. okt 2024

A prečo ti je divne ze mal náramok od teba na ruke? Ja som tiež nevyhodila šperky ktoré mi darovali moji ex. Keďže sa mi páčia nosim ich normálne ďalej a nič iné za tym nie je. Zvyšok neriešim pretože pre mňa je kazdy môj ex minulosť a načo si minulosť ťahať do pritomnosti. Pokial v tom nie sú deti tak nevidím dôvod byť s bývalým v kontakte

judar
9. okt 2024

Mne sa take nieco stalo na fb ze nostalgicke otravovanie ma ale vybabrala som stym 😂😅 poziadala som kamosa o nejaku hlasovu debilinu....tu som dotycnemu poslala a mala svatyyy pokoj 😁

tykat
9. okt 2024

On sa neposunul, ale rad by zasunul.

rozculena
9. okt 2024
grof_monte_christo
9. okt 2024

Autorka, otazky typu kontaktoval ma ex, co to moze znamenat, kladu zeny, ktore nie su s rozchodom vysporiadane a silou mocou sa v tom snazia najst nieco v tom zmysle, ze ex ma o ne stale stale zaujem. Vsimaju si malicnosti, ako to, ze na fotke ma naramok od teba a pod. Kasli na to. Z nejakeho dovodu ste ex. Bodka.

earlgrey
9. okt 2024

Aj mňa kontaktoval muž, s ktorým som sa stretávala 🤣 má frajerku ale nie je šťastný, lebo jeho frajerka odmieta oral a jemu to tak chýba, tak či by som ho občas "nevyfajčila" 🤣🤣🤣🤣
Nikdy som s ním nič sexuálne nemala...dobre som sa zasmiala a zablokovala 🤣
Možno od teba chce tiež niečo podobné...🫣

niktooooo
9. okt 2024

neviem, možno som divný ako typy chlapov ktoré opisujete. Mne ked nevyšiel určitý vzťah, tak som neutekal hned za inou a byt len s niekym aby bolo, alebo že vymenit a neviem čo všetko. že mám už novú a ozývam sa bývalej. nie, ozýval som sa uprimne s tým že nikoho nemám a chcme ju naspat. Jasné, že sex ma lákal ale nebehal som za inou ale viac som sa trápil preto, že to nevyšlo a úprimne chcel veci obnoviť.