Kontakt po rozchode - reálne skúsenosti zo života

22. júl 2020

Dievčatá,zaujímajú ma reálne skúsenosti zo života. Ozval sa vám bývalý po rozchode po dlhšom čase? Mám na mysli napr. situáciu,keď ste sa rozišli, ( možno nie práve elegantne),či vás dotyčný ešte niekedy kontaktoval a prípadne po akom čase? Ak ste boli po rozchode úplne bez kontaktu,kedy sa bývalý ozval ak vôbec? A ako to dopadlo?

damtiporiti
22. júl 2020

Jasne, nejakému anonymu sa tu budem spovedať. Zasa hľadáš námety do časáku za 0.50€?

leuska0910
22. júl 2020

Po otrasnom bezcitnom rozchode mi napisal po 3 rokoch ako sa mam.. odpisala som mu, ze tak super ako este nikdy a ze som zasnubena.. viac neodpisal😂

autor
22. júl 2020

@leuska0910 otrasný bezcitný? Nechal ťa on? Čo si mám pod tým predstaviť

jaskolka
22. júl 2020

Asi po polroku, na Vianoce mi napísal vinš s gratuláciou, zo slušnosti som odpísala.

iffushka
22. júl 2020

Ozval po pol roku, tiež to bol pomerne necitlivy rozchod. Mal potrebu mi povedať, že to bolo cele moja vina

petulda333
22. júl 2020

Mne ano po 2m. Najprv prosby nech sa k nemu vratim, potom sa opil a pod bytom rodicov tam vrieskal moje meno a ze ma miluje. Potom druha faza, ze uz takeho nenajdem a pod. A nakoniec tretia, ze som stetka a budem lutovat. V zlom sme sa nerozisli, len on to nezvladol.

ukulela
22. júl 2020

kniha, ci clanok za honorar? asi nemas moc fantaziu, ked si ani nick nevies vymysliet ... a ze by som mala teda nametov dost

kristiii
22. júl 2020

Jeden sa ozval po niekoľkých rokoch, jeden po pár mesiacoch, obaja v štýle, ako sa mám, čo nové a tak. Odvtedy si z času na čas napíšeme, pokecáme, pospomíname.

leuska0910
22. júl 2020

Ono cely ten vztah bol jeden velky omyl, tazko sa to popisuje.. ja som mala 22 a on 38, on si myslel aky je neodolatelny, x kamaratiek z vyhodami, este ma s nimi provokoval ak nebolo po jeho.. a ja? Totalne naivna, slepa, sprosta, zalubena krava..
Nuz co, clovek sa uci na svojich chybach..

3009
22. júl 2020

Mne po 2 rokoch napísal, že chce za mnou prísť, tak som mu pekne odpísala, že prísť môže ale sa s ním ja nestretnem. Viac sa už neozval.

maminuska
22. júl 2020

Mňa priamo po rozvode pol roka bývalý čakal že sa chce vrátiť , ja som za dva mesiace mala svadbu s niekým iným a on doma priateľku . Povedala som jednoducho nie.

marygk
22. júl 2020

Ahoj, mne sa ozval ex asi pol roku po rozchode. Mal vypité a chcel sa so mnou kamaratit. Lebo keď sme sa videli naposledy povedali sme si zdvorilostnú frázu "zostaneme kamaráti". A v krčme si nato po pol roku spomenul. Ja som nemala záujem. Ani ho počúvať, nie sa s ním kamaratit. Tak mi povedal, že raz si ma vyhľadá aby mi ukázal aký je úspešný a kam to dotiahol. No je to 12 rokov a zatiaľ nič. Počítam, že to bude oslnivá kariéra minimálne v OSN. Keď to toľko trvá.

ndrag
22. júl 2020

autorka sa tu chce asi utesovat, ze sa jej ex ozve tiez 😂

shebamex
22. júl 2020

Stalkoval, robil o mne videa, v ktorych ohovaral moju rodinu, zavolal na nich policiu, mne tiez volali ze ci je pravda ze som nesvojpravna a uniesli ma vlastni rodicia 😀 hackol mi vsetky socialne siete, to bola taka klasika, urobil si moje falosne profily, zacal vypisovat mojim kamosom ze ci aj s nimi som spavala, ak povedali nie, tak ze on im neveri, nech presne povedia pod ktorym prsnikom mam znamienko.... Proste trapas.

vilma7
22. júl 2020

Ex..nikdy, vôbec sa neozval, a ani ja nikomu. Čo je za nami, je za nami.

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
cervenaruza123
23. júl 2020

Nie neozval sa ani on, ani ja. A ked sme sa stretli na ulici nahodne, tak sa pre istotu okamzite a okato odvratil, aby sa mi nemusel ani pozdravit 😀 . Rozchod nebol najkludnejsi, tak mu to bud bolo trapne alebo si mysli, ze sme "pohadani" a uz v zivote sa nemozme ani pozdravit, neviem.

tykat
26. júl 2020

Mne sa ozval byvaly mojej sestry, ktoreho si vsade zablokovala lebo jej nedal pokoj, do msg na FB, na vianoce, ze teda nech ju pozdravim a ze krasne sviatky jej praje atd atd a ze este sa mozno stretnu a ako ju miluje.... no a niekde to tam zakyslo a ja som to nasla az po roku... sestra uz bola davno stastna s inym, a na toho psychopata uz aj zabudla, tak som to len potichu vymazala 😁