Raz do týždňa ho vykopnem dobrovoľne
0
Raz za tyzden/dva
Tak raz za mesiac ide s chalanmi von, sú to stretka bez alka. A raz ročne s ďalšou partiou vianočné posedenie, tam tiež išiel autom.. takže ak sa pýtaš ako často chodí za alkoholom tak reálne zabaviť sa chodíme spolu a sám/s kamošmi piť nechodí..😊
0, chvalabohu nepije nikdy žiadny alkohol
Raz dvakrát do roka, stretáva sa ale častejšie, ale buď sú to vlaky, alebo MTB, alebo hory.
0. Nechodí na pivo, nepije žiaden alkohol
Som rada, že ma lepšie aktivity
na pivo - nula, s kamošmi von bez pitia hocijakého alkoholu - často, teda, vždy keď nemáme spoločný program
Maximálne cez leto vie ist na pivo, inak uz nechodí.
0, pivo si dáme spolu 😁 Ja som ho kedysi aj "vykopávala" von s kamošmi (ja som si vždy rada užila aj samotu 😁), ale už som to nechala tak a jemu to k životu nechýba...
@beton nikdy nechodí
Môj chodí na kávu, niekedy viac krát za týždeň, inokedy nejde celý mesiac. Záleží na tom, či sa mu chce 🤷♀️
Chodí na futbal (tréning, zápas) a do fitka, ale všade autom, takže bez alkoholu.
Nenazvala by som to "na pivo" ale s kamošom chodí raz do týždňa vždy v rovnaký deň. A ja v ten deň idem s kamoškou 🙂
V priemere raz za pol roka ide, niekedy častejšie, niekedy menej. A samozrejme, ze ide vtedy aj na pivo.
Aj ja aj manzel mame radi dobre pivo, radi skúšame rôzne druhy.
Za posledné 4roky nebol ani raz. Pivo si dá doma pri telke. V lete ideme spolu s deťmi na pivo a kofolu občas. On už je radšej doma ako niekde ísť von.
Moj nechodi stylom,ze sa vyberie do krcmy za kamosmi,byvame na dedine. Vlastne za 3,5r co sme tu,bol sam s nimi na pivo asi 3x. Inak si da pivo po futbalovom zapase,aj to nie po kazdom. Cize cca raz max 2x do mesiaca. Chodime s nim na futbal,hra za dedinu kde vyrastal
Raz za 100 rokov, sme spolu ako manzelia uz cez 10 rokov a je to coraz menej. Kamosov ma len 3 takych lepsich, 2 z nich maju rodiny a povinnosti. A potom su take prilezitosti, ze nejaka oslava narodenia dietata niekoho z rodiny, tak idu k oteckovi a popiju cosi, alebo boli rozlucky so slobodou, aj to len bratia a bratranci vacsinou. Nie kamarati.
Cez leto častejšie, mozno 2-3 krát do mesiaca a zimu takmer vôbec...
2x so roka maximálne
Bol raz s kolegami za tento rok, nechce sa mu ale zväčša.. je introvert a tak mu to nechýba..
0, nikdy. Máme spoločných kamarátov, tak raz za tri mesiace spolu niekam skocime
Keď ho "dokopem", tak raz za pol roka. Nechce sa mu 🤭