Ahojte. Mám 30 a začínam sa obávať, či to vôbec ešte príde a či to stihnem. Posledný vzťah som ukončila pred vyše 6 rokmi a odvtedy nič, nikoho som nestretla... Partia už má rodiny a nikam spolu nechodíme, v práci príliš nových ľudí nestretávam a ak, tak sú to všetko už zadaní muži. Záľuby mám také introvertné... nikam moc nechodím. Veľa času aj trávim v práci, koľkokrát som tam aj do 18tej, plus cesta domov. Víkendy si buď doma oddýchnem, ponakupujem, upracem, povybavujem, navštívim rodinu či známych a podobne. Aj by som išla niekam na výlet, popozerať na nejaké udalosti, len nikdy sa mi tam samej nechce a známych málokedy presvedčím, max ideme aj s ich deťmi niekam na výlet.
Mám dojem, že som to už prepásla a neviem si predstaviť, že ešte niekoho stretnem.
Rozmýšľam aj zaregistrovať sa možno na nejakú zoznamky, už zo zúfalosti.
Vy ste mali koľko rokov, keď ste našli toho pravého?
A možno taká podotázka, či viete doporučiť nejaké zoznamky zo skúsenosti. Viem len o Partner na úrovni.
Zhruba polovica mojich najblizsich kamosiek si nasla otca svojich deti az po 35, ja tiez. Jedna z tych kamosiek ho nasla prave cez Partnera na urovni. Trvalo to cca rok.
18 sme spolu 12 rokov
20
25 a viac ako 20r spolu
Ja som mala 32. Neboj sa, všetko stihneš. My sme sa zoznámili na zoznamke, vyskúšaj.
30 som ho stretla, 31 sme zacali spolu ako par
a bola som nie posledna zo skupiny 30+ a rovnako sme rozmyslali ako ty 🙂 dnes sme vsetky vydate a mame rodinu, pamatam si na tie dejchanky u mna na byte, kde sme sa pravidelne opustali 😬😃
Pred 30-tkou. On mal 33. Kamošky vacsinou po 30-tke. Niektore 38+ este slobodne.
Ďakujem za povzbudenia 🙂
Aké je to tu pestré, niektoré v 18, niektoré po 35.
@janickacrazy Smiem sa spýtať čo to bolo za zoznamku?
28.. vtedy som si myslela, ze ako strasne neskoro.. teraz vidim, ze som este mohla pockat 😝
Ahoj, ja som mala kolegyňu, ktorá bola krásna, múdra, šikovná, vkuse vyplakávala , že nikoho nemá a my všetky sme boli zadané. Našla si tiež cez internet. Vždy som jej vravela (aj to prizná) že ešte nás predbehne a bude "skokan roka" a že bude mať hneď svadbu, dom ,dieťa.... a tak sa aj stalo. Mala tuším 32 r. a Fakt nás všetkým predbehla . Ja som našla lásku v 16tich a sme spolu dodnes zas mám pocit , že my sme úplny slimaci 🙂 je taký niekto??? 😂 🙂 kým sme mali svadbu prešlo cca 10rokov, kým sme mali deti prešlo cca 13rokov a dom konečne máme po 20rokoch ..... 🙂 🙂
Ja som sa len zo zvedavosti zaregistrovala na zoznamke, a našla som si tam manžela. Mala som takmer 22.
Mala som 16 rokov.On 18.Prve dieťa sme mali ja ako 20 ročná a on 22.
Sme spolu vyše 18 rokov
Mala som 38, cez Badoo, stihli sme aj 2 detičky. Teraz máme 48 ;)
Ja 16, on 18, vzali sme sa po 3 rokoch a sme spolu už 28rokov.
Ja 17, on 19. Aktuálne sme spolu 16 rokov, 9 rokov ako manželia a 6 rokov rodicia 🙂 určite to príde, treba veriť na lásku
31 😁
pokec 🤷♀️😁
Mala som 36, tesne pred 40 som rodila, žiaľ na druhé sa už necítim.
Bola som na viacerých zoznamkách, ale výsledok to neprinieslo. S partnerom som sa zoznámila na akcii cez spoločných známych. Neskôr som zistila, že som ho mala ako návrh na jednej zoznamke a zamietla som ho…vonkajšie znaky ma odradili 🙂. Je pravda, že pár kompromisov som urobila, ale dokáže ma rozosmiať aj po 7 rokoch, čo je veľmi fajn 🙂.
No v prvom rade by som sa nas tym nezamyslala " lebo mam 30 kedy to pride a pod." Pride to same necakane v ten vhodny cas..ked budes vyrovnana stastna
co ma prist,pride😉mala som 28 a deti som rodila,ako 36 a 39rocna...vsetko som stihla😀😉a nedavno sa znama vydavala asi po 2rocnej znamosti a uz ma viac,ako 40r...
Mala som 16, zobrala som si ho ako 27 rocna na 28 mala prve dieta. Moja mamka si ale ocka nasla az ako 30 rocna a mna mala az v 34 🙂
31 ked sme sa stretli
asi 20 a mali sme 25 keď sme sa vzali. fuuha, budúci rok výročie…
Mala som 26 ked sme sa zoznamili s teraz uz manzelom....ale napriklad mam 40 rocneho brata,ktory tiez tu pravu zatial nenasiel,ma tichsiu povahu a tiez uz nie tolko moznosti na zoznamenie, vnima to tak- ako aj ty pises,tiez by uz rad mal rodinu a deti...
Mala som čerstvých 17,on mal 18,5
Sme spolu 21rokov
27 r a sme spolu 20 r
Myslím, že si nič nezmeskala, ale je škoda žiť sama len práca, domov dala by som šancu zoznamke, alebo viac chodila medzi ľudí, znamych
21r. Som mala máme spolu 2 deti ❤️
Ono vieš, ja som tiež vtedy pracovala 12 hodín niekedy 24 keď bolo treba ale ani neviem ako zrazu bol v mojom živote. Dali sme sa dokopy v období kedy som si povedala že nebudem doma sedieť ani cez voľno a každý deň chcem žiť. Bolo to pre mňa obdobie kedy som začala bojovať s depresiou a odmietla som lieky od psychiatra. Povedala som si že to vezmem do vlastných rúk a nepremarnim ani minútu zo svojho života. A veru som sa postavila na nohy a malo to tak byť 😉 čiže mozes to mať ťažké aké chceš v živote ale keď má prísť ten pravý príde aj v najväčšej búrke a ostane. Netreba tlačiť na pílu proste ži.
32, v 35 svadba v 39 dieťa. My sme sa spoznali na skalách, obidvaja lezieme, no, ja podstatne menej ako manžel, chodili sme veľa na turistiku. Sú turistické kluby, alebo cyklokluby, tak ak máš takúto záľubu, tak tam možno niekoho nájdeš. Iné neviem, nepohybujem sa v iných sférach. Zoznamky nepoznám. Ale ak chceš, dám ti kontakt na kolegu, ale ten má 40. 🙂 Tiež niekoho hľadá 🙂
Mala som 15 😁 ale prvé dieťa som mala až ako 28 ročná.
Mala som 18. Vzali sme sa keď som mala 26.