Koľko mužov vám píše?

16. nov 2024

Ahojte kolko mužov vám asi píše keď ste nezadane denne? Lebo ja nwm ci som tak neatraktivna alebo co ale mne nepíše skoro žiaden jedine tak kamoši, ale žiadne potenciálny priatel

janai1
16. nov 2024

a ten potenciálny partner si ťa má kde nájsť?
Sedíš doma a čakáš kto nový ti napíše?

rozculena
16. nov 2024
sense
16. nov 2024

Keď som bola nezadaná a žiadneho nevyhľadával, žiadne zoznamky ani sociálne siete,tak v podstate okrem kamošov žiaden, veď ako by sa k môjmu číslu aj dostali

simca115
16. nov 2024

Prihlas sa na nejakú zoznamku tam ti budú vypisovat rad radom chlapi keď po Tom tak túžiš. Možnože tá to prejde po čase 😂🫢

januska12323
16. nov 2024

Prečo by ti mali písať cudzí muži?

mk1111111111
16. nov 2024

A aj si zverejnila niekde cislo? Ci, ako si to vlastne myslela? Ak nepodsunies cislo, nema Ti kto pisat

viestta
16. nov 2024

Ako ma ten potencionalny partner vediet ze ti ma napisat?

belle_vie
16. nov 2024

Mne raz jeden "kamos" povedal, ze on nepotrebuje viac " kamosov", tych ma viac nez dost.

Tak skus porozmyslat, ci si myslis, ze vsetkych tvojich kamaratov uprimne len tak zaujima, aky si mala den :D.

tundra
16. nov 2024

Ved daj fotku a muzske osadenstvo MK zhodnoti potencial😉

niekto2hy
16. nov 2024

Aj teraz sa pytas anonymne....

hiro
16. nov 2024

Mne píše vkuse nejaká fešanda. Až na to že na druhej strane je nejaký bucľatý nigérijčan 😁

drake122
16. nov 2024

Však tu zverejni svoje číslo, hneď ti začnú písať, neboj sa.🤣

gab1sol
16. nov 2024

Síce som už niekoľko rokov (zatiaľ) šťastne zadaná, ale keď som bola nezadaná, nikdy som aktívne nevyhľadávala budúcich partnerov. Rozumej, nebola som na žiadnej zoznamke, nechodila som na dohodnuté rande na slepo, nerobila som pre to nič. Preto mi ani nikto nepísal.

modrykonik33
16. nov 2024

@gab1sol ako si sa spoznala s partnerom?

gab1sol
16. nov 2024

@modrykonik33 nie cez zoznamky, mali sme spoločných priateľov, resp. známych. Konkrétne, môj spolužiak v jeden večer sa nevedel rozhodnúť, či ide na jednu akciu v meste s nami, alebo so svojou partiou (kamarátmi mimo školy) a tak sme sa tieto dve partie stretli v meste, spolužiak nás navzájom všetkých zoznámil a slovo dalo slovo, padli obojstranné sympatie a spolužiakov bratranec je teraz môj manžel. 😉

lucia13022023
16. nov 2024

Keď som bola nezadana, bola som rada, že som nezadana a nikomu som neodpisovala. Neznášam vypisovacky typu - ahojky, čo robkas moja? 🤮🤣

akyia
16. nov 2024

Mne nikto, ale tak nechodím na žiadne zoznamky a ani na fb nemam fotku, aj keď som mala nikto mi nepisal :D

nynia
16. nov 2024

keď som mala zoznamku boli dni keď aj s 20 🤣 ale tak s väčšinou to skončilo po prvom dni tak pravidelne a dlhšie som si písala s 3-4 väčšinou v jeden čas ale keď som našla niekoho o koho som začala mať skutočný záujem po stretnutí tak potom už len s ním... Kamarátov a kolegov nerátam

damian85
16. nov 2024

Ak mysliš že ti nepíšu muži na FB , telefón tak nechápem prečo by mali. Ak ti nepíšu na Tinder , Badoo niekde je chyba. Tam 1000 mužov píše 1000 ženám a 1000 žien sa chváli že im píše 1000 mužov 🤣 , taký klasický verejný dom ....

rozculena
16. nov 2024

@hiro 😂

alickapusinka
16. nov 2024

žiaden mám muža

thunderdome
17. nov 2024

Lebo si nedobytná. Už len keby si mala nick že by sa dalo preklikať na profil, už by ti išli súkromné správy.

Ostatní: Myslela to tak že keď neni na zoznamkách, tak nezažíva to čo ženy bežne že sa stále motajú kolo nich muži.
Poznáte to. Keď ženu stále chce odprevadiť kolega, stále jej kolegovia ponúkajú že “hodím ťa domov” na obede v kantíne si stále nejaký kolega prisadne (aj keď je kopa volných stolov), proste tak je to nastavené že muži sa neustále (aj podvedomo) pchajú ženám.

letfenixa
17. nov 2024

@viestta potenciálny.

hiro
17. nov 2024

@thunderdome Tento týždeň som ostal po firemnej akcii trosku von s poslednou a nechal som ju z námestia odísť samú. Až teraz ma napadlo že som ju mohol odprevadiť aj ďalej. Aspoň zo slušnosti. Naopak by to mohlo byť zle pochopené... Takže vlastne to skočilo tak ako malo 😁👍